Biz Bize Yeteriz...

Tebrikler cnm darısı bana inşallah

ikiz istiyo bnm esim de. Bi kerede olsun diyo☺ neden olmasin ya. Ne güZel olur☺
Ayy ben çok korkuyorum ikiz olcak diye Rabbim affetsin ama hiç bebek bakmisligim yoktur ondan korkuyorum bi de güzel bakabilcekmiyim herşeye yetisebilcek miyim diye de korkuyorum eşimin de ikiz kardeşi var bi ihtimal ama ben istemiyorum ya

Ben çok üşüyorum yaa hele ayaklarım buz gibi donuyor patik bile giydim ısıtamadım bunun sonu grip olmaz inşaAllah
Cnm idrar yollarıni usutmus de olabilirsin ben de hep öyle oluyo ayaklarım Üşüyo sa akintim çoğalıyor anlıyorum idrar yollarını usutmusum diyorum inşallah değildir ama dikkat et ayağından çorabını patigini eksik etme

Ikiz olanlarin ikizi olmazms canim. Oule derler. Bi kusak atlarms. Benim yengemin de ikiz kardesi var. Ama bebegi ikiz degil. Ama olcagi vatsa olur. Bnm sulalemde var mesela. Olursa da olsun . Sağlıklı olsun da.

Canim akinti falan gelmesi lazimmis iltihap varsa. Bnde bisi gelmedi. Ama hani naneli seker yersin de genzin falan acilir ya bu da oyle ferahlatti sanki icersini. Bide caksirin cok etkisini goruyorum ben su an. Hemde cok cok buuk bi etki
Cnm sen de mi iciyosun cinsel gücü arttırmasinın yanında başka faydası oldu mi

Ikiz olanlarin ikizi olmazms canim. Oule derler. Bi kusak atlarms. Benim yengemin de ikiz kardesi var. Ama bebegi ikiz degil. Ama olcagi vatsa olur. Bnm sulalemde var mesela. Olursa da olsun . Sağlıklı olsun da.
Aynen olursa da tabi ki hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun ama gönlüm tekten yana :)
Bak bunu ilk kez duyuyorum cnm
Benim de bildiğim kız tarafında kız varsa ikiz olma ihtimali yüksek erkek tarafında varsa ikiz olma ihtimali düşükmüş

ikiz genler anneden geçer tatlım yani mesela benim anne tarafımda ikiz varsa benimde ikizim olma ihtimali yüksektir ama yok bizimki sadece hayal işte

Canim akinti falan gelmesi lazimmis iltihap varsa. Bnde bisi gelmedi. Ama hani naneli seker yersin de genzin falan acilir ya bu da oyle ferahlatti sanki icersini. Bide caksirin cok etkisini goruyorum ben su an. Hemde cok cok buuk bi etki
sperm kalitesi için doktor tek ilişki diyor yani bir gecede birden fazla olmasın dedi gün aşırı malum günlerde üst üste 3 gün ama her ilişkide tek sefer yoksa sperm kalmıyor ben hep o hataya düştüm inşallah kısa zamanda kavuşuruz bebislere

Canım bu kullanılan çakşır sayesinde öyle bi problem kalmıyor, spermlerin daha çabuk yoğunlaşmasını, hızlanmasını sağladığı için erkeklerde dışarı atma isteği oluyor. Biz bazı günlerde iki üç kez denedik ve şuan hamileyim. O hiç belli olmuyor yani. İki günde bir ilişki şartı bana hiç mantıklı gelmiyor mesela. Can istiyor mesela AA bugün yapıcaktık sabredeyim olayı çok saçma. Bu istekle alakalı bence. Ve ben her gün yapmada hamile kaldım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…