- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.081
MaşaAllah canım ya çok sevindim yeni resim varsa ufaklığın isteriz :) taşınma işini halletmişsin anneler gibisi yok ya süper olmuş bak korktuğun gibi olmadı :) yeni evinize gelecek bebiş ne güzel hayır getirsin mutluluk getirsin inşaAllah :))Kizlar ben geldim çok sukur tasindim yerleştim bugün bütün isler bitti yarin memlekete gidiyoruz. İkili test sonucumuz cikti herşey normal çok sukur ama kilo aliyorum bir kaç gündür bay belirgin bir gobegim var.
Haberlerr süpeerrrr :) ay nasıl heyecan yaptım okurken :) sanki bişey kemiriyormş gibi oluyor muu :) bende yüzüstü yataamıyorm şuan hafif yan yatarken bile batıyor. Benimde solda meleğim. Hadi inşallah yaa :)Sol kasığımda bişi batıyor kızlar oturup kalkarken de acıyor bu sabah farklı bi değişik uyandım yüz üstü yatmışım kasığımda ve göğüslerim de acıyla uyandım sabah 6 da göğüslerim geçti ama kasığım hala batıyor
aaa hadi inşallah olursa bebeğin adını mucize koycamHaberlerr süpeerrrr :) ay nasıl heyecan yaptım okurken :) sanki bişey kemiriyormş gibi oluyor muu :) bende yüzüstü yataamıyorm şuan hafif yan yatarken bile batıyor. Benimde solda meleğim. Hadi inşallah yaa :)
Amin cnm inşallah çok sağolHadi hayirlisi canim dikkat et kendine sende iyi değerlendirmeye calis inş.güzel haberleri alacaksiniz
Zaten umutlar tükenince mucize gerçekleşiyor hep cnm dikkat et sakın ağır kaldırma ben senden baştan beri umutluydum bakalım :)aaa hadi inşallah olursa bebeğin adını mucize koycamçünkü evimizde tadilat var biz yumurtlama gününün 1 gün öncesini değerlendirdik sonra taaa 5 gün sonra oldu ilişki hakkaten mucize olur olursa bu yüzen umudum yok deyip duruyorum
Her gün taze tazemi cnm neye yarıyor ki üstüne oturunca ilidiktan sonra bi leğene koyup içine otursak olmaz mı cnmAdetten sonra 1 kg süt 1 sap maydonoz 1 tatlı kaşığı viks kaynatıyosun ılıyınca üstüne oturuyosun buharına yani
Adet tten sonra üç gün yapıyosun cnm
O hiç belli olmaaaz ablam bana doktor hamile degilsin şuan dedi ama hamileymşm hemde adetten 10 gün önce çıkmadı yani biliyosun hep.aaa hadi inşallah olursa bebeğin adını mucize koycamçünkü evimizde tadilat var biz yumurtlama gününün 1 gün öncesini değerlendirdik sonra taaa 5 gün sonra oldu ilişki hakkaten mucize olur olursa bu yüzen umudum yok deyip duruyorum
İnşallah canım ama gecikmeden test yapmak yok bana 1 kere yaptım o hatayı çok üzüldüm daha da yapmamZaten umutlar tükenince mucize gerçekleşiyor hep cnm dikkat et sakın ağır kaldırma ben senden baştan beri umutluydum bakalım :)
Artık hiç test yop cnm ya biz olduk meraktan :)))
Evet canım taze olacak. Kanalları açıyor, iltihapı söküyormuş. Herhangi bişey varsa rahimde temizliyormş yani. Ben temmuz ayında yapmıştım belki onunda etkisi vardır hamile kalmamdaHer gün taze tazemi cnm neye yarıyor ki üstüne oturunca ilidiktan sonra bi leğene koyup içine otursak olmaz mı cnm
Yapma yapma boşuna üzülürsün. Benim gibi sabret 3-4 gün :)İnşallah canım ama gecikmeden test yapmak yok bana 1 kere yaptım o hatayı çok üzüldüm daha da yapmam
Ayy inşaAllah canım hayırlısı ile sağlıklı bebişlerimiz olsun :))O hiç belli olmaaaz ablam bana doktor hamile degilsin şuan dedi ama hamileymşm hemde adetten 10 gün önce çıkmadı yani biliyosun hep.
Tam ne zaman yumurtlucağını bilemezsn ki ovulasyon bile yanıltıyo bazen rabbim ol dedimi hiç bişeyi dinlemez.
Ama yaşananlara bakılırsa varr gibi gibi :)
İnşallah bu ay senin ayın olur ablam yaa :)
O zmn hayırlısı cnm inşallah güzel haberler yakında:)İnşallah canım ama gecikmeden test yapmak yok bana 1 kere yaptım o hatayı çok üzüldüm daha da yapmam
Aynen canım 20 sine kadar yapmayı düşünmüyorum gecikirsem sabretcem azcık hem o değer arttımı düştümü stresini de yaşamamış olurum fazlaYapma yapma boşuna üzülürsün. Benim gibi sabret 3-4 gün :)
İnşallah canımO zmn hayırlısı cnm inşallah güzel haberler yakında:)
Cnm peki ilidiktan sonra bi leğene koyup içine otursak olur muEvet canım taze olacak. Kanalları açıyor, iltihapı söküyormuş. Herhangi bişey varsa rahimde temizliyormş yani. Ben temmuz ayında yapmıştım belki onunda etkisi vardır hamile kalmamda
Vala cnm açıkçası umutlanmak istemiyorum çünkü ayaklarıma da üşüme geliyo ve bu da bende kasik agrisi yapiyo yani idrar yollarimda enfeksiyon da olabilir bu bende çok sık oluyor çünküİnşallah canım
Sen ne durumdasın yumurtlamadan sonra benim yumurtlamadan beri bel ağrım hiç geçmedi sende de var mı
1 kilo sute 1 demet maydonz dograyip icine 1 kasik vicks koyup karistir. Kaynat. Ilk sicaklogi gidince kovaya dok üstüne otur.Cnm nasıl yaptın anlatabilir misn bende deneyim bi ara
İnşallah vardır bebiş hayırlısı olsun hakkımızda canımVala cnm açıkçası umutlanmak istemiyorum çünkü ayaklarıma da üşüme geliyo ve bu da bende kasik agrisi yapiyo yani idrar yollarimda enfeksiyon da olabilir bu bende çok sık oluyor çünkü
Ama eğer ki yumurtladım sam ki o gece bence yumurtladım çünkü hayatımda böyle değişik ağrı çekmedim zaten eşimle ertesi günü ve dün değerlendirdik artık gün aşırı değerlendirme yaparız işte keşke araya bayram girmeseydi şu an ne ağrı var ne bişey cnm ama mesela şu an ayaklarım cok üşüyor corap giydim
Aaa çok sevindim canım hayırlı olsun yeni işin :)Kizlaaar ben ise girdim cok mutluyum ☺☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?