- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.101
Sagol canim. En azindan kafam dagilcak hep ayni seyo dusunmek zorunda kalmicamAaa çok sevindim canım hayırlı olsun yeni işin :)
Benim aklımda öğretmenlik yapıyosun diye kalmış karıştırdım sanırımSagol canim. En azindan kafam dagilcak hep ayni seyo dusunmek zorunda kalmicam
Hayırlısı olsun canım çıkmasına sevindim, yakındaki okul mu.peki :)Sagol canim. En azindan kafam dagilcak hep ayni seyo dusunmek zorunda kalmicam
Ablaaaaaaa nööörüyooonnnn gııııı :))Benim aklımda öğretmenlik yapıyosun diye kalmış karıştırdım sanırım
Çalışmak iyidir tatlım
Bende bayılırım ege şivesine hem de insanlarına :) hiçç napim evde oturuyorum bi başıma eşim dışarda oğlum tatilde babanesinde canım sıkılıyorAblaaaaaaa nööörüyooonnnn gııııı :))
Hahaha :) ay çok hoşuma gidiyo böyle konuşanlar ama kociş konuşturmuyo bana sevmiyomş :) egede pek meşhur :)
Canım.sıkıldı benmde. Komşu kek getirdi yedim ağır geldi mideme başmı falan ağrıttı
Sen napıyon miden dışında :)) ohooo dur bakalım daha neler olcak bunlar başlangıç daha :)) hepside çok güzel şeyler benceAblaaaaaaa nööörüyooonnnn gııııı :))
Hahaha :) ay çok hoşuma gidiyo böyle konuşanlar ama kociş konuşturmuyo bana sevmiyomş :) egede pek meşhur :)
Canım.sıkıldı benmde. Komşu kek getirdi yedim ağır geldi mideme başmı falan ağrıttı
Ucretli ogretmenlk yaptm gecen yil canim. Bu yil bi lise cikti. eve yakin ama cevre olarak cok kotu bi okulms. Uzuldm. Ama rabbim ne buyuk ki bugun baska bi kapi acti. Gtmicektm o okula dusun. Sonra nette bakinirken bi ilan gordm. Aradm. Ogretmenlk yazmiyodu. Ama ogretmenlk oldu yine. Telefonda burasi bi etud merkwzi dediler. Ustelk evime cok yakin. Hemen gorusmeye cagirdilar ve oldu. Mucize gibi . rabbim ne buyuksun. Ustelk cumartesi de gidicem. Cok sevindm. En azndan evde oturup kurmucam kafamda bisilet. Cok iyi oldu ya.Benim aklımda öğretmenlik yapıyosun diye kalmış karıştırdım sanırım
Çalışmak iyidir tatlım
Doğru biliyomuşum demek ki :)) çok sevindim canım ya Allah gönlüne göre vermiş çok mutlu olursun inşaAllah yeni işinde :)Ucretli ogretmenlk yaptm gecen yil canim. Bu yil bi lise cikti. eve yakin ama cevre olarak cok kotu bi okulms. Uzuldm. Ama rabbim ne buyuk ki bugun baska bi kapi acti. Gtmicektm o okula dusun. Sonra nette bakinirken bi ilan gordm. Aradm. Ogretmenlk yazmiyodu. Ama ogretmenlk oldu yine. Telefonda burasi bi etud merkwzi dediler. Ustelk evime cok yakin. Hemen gorusmeye cagirdilar ve oldu. Mucize gibi . rabbim ne buyuksun. Ustelk cumartesi de gidicem. Cok sevindm. En azndan evde oturup kurmucam kafamda bisilet. Cok iyi oldu ya.
Amin canim. Evime de yakin. Parası cok degl ama hoc onemli de degl. daha iyisi samda kayisiDoğru biliyomuşum demek ki :)) çok sevindim canım ya Allah gönlüne göre vermiş çok mutlu olursun inşaAllah yeni işinde :)
Aynen öyle canım işini severek huzurla yapman en önemlisiAmin canim. Evime de yakin. Parası cok degl ama hoc onemli de degl. daha iyisi samda kayisi
Hersey duzene giriyo yavas yavas. Insallah melegimde gelir. Yalniz caksir ne mucize bisimis kizlar . Dun gece muthis farklilik vardi. Doymak bilmedi ☺ sabah markete gttik. İşe oglen gitcekti. Hadi diyo eve gidelim☺ayyy cok utandm su anAynen öyle canım işini severek huzurla yapman en önemlisi
Çakşır muhteşem ama ben eşime içirmiyorym artık çünkü birlikte olamıyoruz tadilatlarla uğraşıyor usta tutmadık kendi yapıyor çok yoruluyor kıyamıyorum hiç sabahta işe gidiyor işide çok yorucu yoğun hele şimdi bayram ertesi aşırı yoğun napalım nasipse tek İlişki ile bile olurHersey duzene giriyo yavas yavas. Insallah melegimde gelir. Yalniz caksir ne mucize bisimis kizlar . Dun gece muthis farklilik vardi. Doymak bilmedi ☺ sabah markete gttik. İşe oglen gitcekti. Hadi diyo eve gidelim☺ayyy cok utandm su an
İnşallah bebişin de en kısa zamanda gelir tatlım en hayırlı zamanı Rabbim bilir bak düzene giriyormuşsunuz yavaş yavaş herşey sırayla tatlım :))Hersey duzene giriyo yavas yavas. Insallah melegimde gelir. Yalniz caksir ne mucize bisimis kizlar . Dun gece muthis farklilik vardi. Doymak bilmedi ☺ sabah markete gttik. İşe oglen gitcekti. Hadi diyo eve gidelim☺ayyy cok utandm su an
Herseyde var bi hayir canim. Ben de sut maydonozu yapiyorum. 2. Gunum bu. Insallah etkisi olirÇakşır muhteşem ama ben eşime içirmiyorym artık çünkü birlikte olamıyoruz tadilatlarla uğraşıyor usta tutmadık kendi yapıyor çok yoruluyor kıyamıyorum hiç sabahta işe gidiyor işide çok yorucu yoğun hele şimdi bayram ertesi aşırı yoğun napalım nasipse tek İlişki ile bile olur
Bebisler cogalsn artik☺İnşallah bebişin de en kısa zamanda gelir tatlım en hayırlı zamanı Rabbim bilir bak düzene giriyormuşsunuz yavaş yavaş herşey sırayla tatlım :))
İnşallah canım vesile olsun bu ay :)Herseyde var bi hayir canim. Ben de sut maydonozu yapiyorum. 2. Gunum bu. Insallah etkisi olir
Evet çoğalsın hatta ben ikiz e talibim ama nasip bi hamile kalayım da inşaAllah :)))Bebisler cogalsn artik☺
ikiz istiyo bnm esim de. Bi kerede olsun diyo☺ neden olmasin ya. Ne güZel olur☺Evet çoğalsın hatta ben ikiz e talibim ama nasip bi hamile kalayım da inşaAllah :)))
Tabikide mükemmel bişey ablacım ama başladı ben burdaym demeler :)Sen napıyon miden dışında :)) ohooo dur bakalım daha neler olcak bunlar başlangıç daha :)) hepside çok güzel şeyler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?