Biz Bize Yeteriz...

yaa kızlar ben diyorum ya kaç gündür sol kasığım batıyor sızlıyor diye dün gece afedersiniz ilişki oldu çok acıdı sol kasığım o esnada sesimi çıkaramadım ama canım yandı ve şimdi batma falan kalmadı arada çok az oluyor hamileysem bebeğe bişi olmamıştır dimi ZelGN sen hiç böyle bişi yaşadın mı tatlım benim çok moralim bozuldu gerçi hamilemiyim hiç bilmiyorum ama ya öyleyse

Anlıyorum canım bebişin hayirli olsun ama her bünye farklı işte biyolojik olarak ne kullanırsa kullansın o kadar kısa sürede sperm üretimi olmuyor tabiki hamile kalma ihtimali var korunmasız ilişkide her zaman var ama ihtimal azaliyor çok istiyor ya olsun ben de çok istiyorum onun için uyarı maksatlı yazdım

yok canım araştır anlarsın sende dediğin doğru mesela proxed verdi doktorumuz ama 2 ayda etkisi olur zaten dedi ama bu çakşır başka türlü bişi mucize gibi anında etki ediyor diğer ilaçlar gibi değil Rabbimden gelen mucize işte :)

Evet mutlak ki etkisi var ama işte sperm sayısı ve kalitesi farklı bir durum sizde gayet hakimsinizdir konuya hamile kalmaya çalışan her kadın gibi çakşır cinsel isteği arttiriyordur performansı arttırıyor doğru ama sperm sayısını ve en önemlisi kalitesini bu kadar hızlı etkilemez yani hergün 2-3 kez yaparsan yumurtlama gününde sağlıklı sperm olmayabilir döllenme olma ihtimali tabiki var ama işte dedim ya hepimiz kısa sürede olsun istiyoruz ya ihtimal azalıyor

ZelGN nerdesin tatlım ya nolur bişi de bu düşünceyle baş edemiyorum çok moralim bozuk

Ben senin o yaşadığını adet geçtikten iki gün sonra yaşadım.. Bayaa bi sancm oldu aşırı kasıldım hatta ama korunmasız ilişkide oldu bu. Çok kötü batar girdi çok fena. Meğer bebişim ordaymş rahatsız olmuş herhalde. Sonra korunmalı ilişki olunca geçti.

ZelGN nerdesin tatlım ya nolur bişi de bu düşünceyle baş edemiyorum çok moralim bozuk
Ahh ablam sıkma bu kadar canını yaa :) bak bende o sancıyla kıvrandım neler oldum yattm yerimden kıpırdayamadım ama geçti sonra bebişimde gayet sağlıklıydı Allaha emanet o olsa bile korkma bu kadar :)

İnşallah bişi olmamıştır varsa

Ahh ablam sıkma bu kadar canını yaa :) bak bende o sancıyla kıvrandım neler oldum yattm yerimden kıpırdayamadım ama geçti sonra bebişimde gayet sağlıklıydı Allaha emanet o olsa bile korkma bu kadar :)
Sağol canım Allah razı olsun içimi rahatlattın :) bu arada doğmamış çocuğa don biçiyorum hay Allah ım ya şu bat a 5 kalaya kadar herşey iyi güzel ama bata yaklaştıkça kafa gidiyor benim

Sağol canım Allah razı olsun içimi rahatlattın :) bu arada doğmamış çocuğa don biçiyorum hay Allah ım ya şu bat a 5 kalaya kadar herşey iyi güzel ama bata yaklaştıkça kafa gidiyor benim
Bende de öyle oluyordu çok normal bunlar ablacm ben hamileymdir belki diye iş bile yapmıyordum. Ama temmuz ayında salçalar yaptım temzlikler yaptım neler yaptım oldu :) tabi çok fazla zorlamadım yinede kendimi.:) olacak olunca ne yaparsan yap oluyor işte.

Aaa adet değildir o değildir :) şişlik varmı adet şişliği
Size birşey soracağım sanırım hamileliğiniz yeni .. göğüs hassasiyeti var mı sizde yani hamilelik belirtisi olarak ne zaman başlıyor acaba adet öncesindekinden farkı var mı

Size birşey soracağım sanırım hamileliğiniz yeni .. göğüs hassasiyeti var mı sizde yani hamilelik belirtisi olarak ne zaman başlıyor acaba adet öncesindekinden farkı var mı
Sorabilirsin tabiki canım neyi merak ediyorsan. 2,5 aylığız şuan btnem yeni sayılırız :) göğüslerime pek dikkat etmedim cnm biraz şişti ama benim genelde adet öncesi acıma falan olurdu ondan fark etmedm sanırım. Ama adet geçtikten sonraa aşırı göğüs sancısı,şişme ve bak şmdi hatırladım göğüs ucumun rengi koyulaşmıştı ucu büyümüştü bide sürekli buruşuk duruyordu koyu kısmı. Şimdide ne zaman adet dönemim gelse göğüslerm çok sızlıyor ve acıyor dokunamıyorum

Aaa adet değildir o değildir :) şişlik varmı adet şişliği
Adet şişliğimi anlayamıyorum canım çok gazım var çünkü sürekli ötüyor karnımın içi ama göğüslerim normal adet döneminkinden biraz daha çok acıyor bide göğüs uçlarım kocaman oldu bariz belli büyüdüğü ama bi kere büyğmüştğ böle o yüzden konduramıyorum bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…