- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.141
Anlıyorum canım bebişin hayirli olsun ama her bünye farklı işte biyolojik olarak ne kullanırsa kullansın o kadar kısa sürede sperm üretimi olmuyor tabiki hamile kalma ihtimali var korunmasız ilişkide her zaman var ama ihtimal azaliyor çok istiyor ya olsun ben de çok istiyorum onun için uyarı maksatlı yazdımCanım bu kullanılan çakşır sayesinde öyle bi problem kalmıyor, spermlerin daha çabuk yoğunlaşmasını, hızlanmasını sağladığı için erkeklerde dışarı atma isteği oluyor. Biz bazı günlerde iki üç kez denedik ve şuan hamileyim. O hiç belli olmuyor yani. İki günde bir ilişki şartı bana hiç mantıklı gelmiyor mesela. Can istiyor mesela AA bugün yapıcaktık sabredeyim olayı çok saçma. Bu istekle alakalı bence. Ve ben her gün yapmada hamile kaldım. :)
yok canım araştır anlarsın sende dediğin doğru mesela proxed verdi doktorumuz ama 2 ayda etkisi olur zaten dedi ama bu çakşır başka türlü bişi mucize gibi anında etki ediyor diğer ilaçlar gibi değil Rabbimden gelen mucize işte :)Anlıyorum canım bebişin hayirli olsun ama her bünye farklı işte biyolojik olarak ne kullanırsa kullansın o kadar kısa sürede sperm üretimi olmuyor tabiki hamile kalma ihtimali var korunmasız ilişkide her zaman var ama ihtimal azaliyor çok istiyor ya olsun ben de çok istiyorum onun için uyarı maksatlı yazdım
Evet mutlak ki etkisi var ama işte sperm sayısı ve kalitesi farklı bir durum sizde gayet hakimsinizdir konuya hamile kalmaya çalışan her kadın gibi çakşır cinsel isteği arttiriyordur performansı arttırıyor doğru ama sperm sayısını ve en önemlisi kalitesini bu kadar hızlı etkilemez yani hergün 2-3 kez yaparsan yumurtlama gününde sağlıklı sperm olmayabilir döllenme olma ihtimali tabiki var ama işte dedim ya hepimiz kısa sürede olsun istiyoruz ya ihtimal azalıyoryok canım araştır anlarsın sende dediğin doğru mesela proxed verdi doktorumuz ama 2 ayda etkisi olur zaten dedi ama bu çakşır başka türlü bişi mucize gibi anında etki ediyor diğer ilaçlar gibi değil Rabbimden gelen mucize işte :)
yaa kızlar ben diyorum ya kaç gündür sol kasığım batıyor sızlıyor diye dün gece afedersiniz ilişki oldu çok acıdı sol kasığım o esnada sesimi çıkaramadım ama canım yandı ve şimdi batma falan kalmadı arada çok az oluyor hamileysem bebeğe bişi olmamıştır dimiZelGN sen hiç böyle bişi yaşadın mı tatlım benim çok moralim bozuldu gerçi hamilemiyim hiç bilmiyorum ama ya öyleyse
Ben senin o yaşadığını adet geçtikten iki gün sonra yaşadım.. Bayaa bi sancm oldu aşırı kasıldım hatta ama korunmasız ilişkide oldu bu. Çok kötü batar girdi çok fena. Meğer bebişim ordaymş rahatsız olmuş herhalde. Sonra korunmalı ilişki olunca geçti.yaa kızlar ben diyorum ya kaç gündür sol kasığım batıyor sızlıyor diye dün gece afedersiniz ilişki oldu çok acıdı sol kasığım o esnada sesimi çıkaramadım ama canım yandı ve şimdi batma falan kalmadı arada çok az oluyor hamileysem bebeğe bişi olmamıştır dimiZelGN sen hiç böyle bişi yaşadın mı tatlım benim çok moralim bozuldu gerçi hamilemiyim hiç bilmiyorum ama ya öyleyse
Ahh ablam sıkma bu kadar canını yaa :) bak bende o sancıyla kıvrandım neler oldum yattm yerimden kıpırdayamadım ama geçti sonra bebişimde gayet sağlıklıydı Allaha emanet o olsa bile korkma bu kadar :)
İnşallah bişi olmamıştır varsaBen senin o yaşadığını adet geçtikten iki gün sonra yaşadım.. Bayaa bi sancm oldu aşırı kasıldım hatta ama korunmasız ilişkide oldu bu. Çok kötü batar girdi çok fena. Meğer bebişim ordaymş rahatsız olmuş herhalde. Sonra korunmalı ilişki olunca geçti.
Sağol canım Allah razı olsun içimi rahatlattın :) bu arada doğmamış çocuğa don biçiyorum hay Allah ım ya şu bat a 5 kalaya kadar herşey iyi güzel ama bata yaklaştıkça kafa gidiyor benimAhh ablam sıkma bu kadar canını yaa :) bak bende o sancıyla kıvrandım neler oldum yattm yerimden kıpırdayamadım ama geçti sonra bebişimde gayet sağlıklıydı Allaha emanet o olsa bile korkma bu kadar :)
O rahimde zaten vajina da değil ki ablam bişey olmaz korkma :)İnşallah bişi olmamıştır varsa
Eee rahimdeyse sol da batan ne bana Ayy iyice gitti benim aklımO rahimde zaten vajina da değil ki ablam bişey olmaz korkma :)
Bende de öyle oluyordu çok normal bunlar ablacm ben hamileymdir belki diye iş bile yapmıyordum. Ama temmuz ayında salçalar yaptım temzlikler yaptım neler yaptım oldu :) tabi çok fazla zorlamadım yinede kendimi.:) olacak olunca ne yaparsan yap oluyor işte.Sağol canım Allah razı olsun içimi rahatlattın :) bu arada doğmamış çocuğa don biçiyorum hay Allah ım ya şu bat a 5 kalaya kadar herşey iyi güzel ama bata yaklaştıkça kafa gidiyor benim
Solda batan rahimin içinde olan bebiştir :)) vajinanda batmıyor o herhalde rahimde batıyorr :)Eee rahimdeyse sol da batan ne bana Ayy iyice gitti benim aklım
Ay ne bilim kasığım batıyor ya ondan herhalde vajinam da gibi geliyorSolda batan rahimin içinde olan bebiştir :)) vajinanda batmıyor o herhalde rahimde batıyorr :)
Deme öyle şeyler ablam yaa inşallah bigün oda olacak :)Ay ne bilim kasığım batıyor ya ondan herhalde vajinam da gibi geliyoramann zaten adet olcam büyük ihtimalle hayal işte benimki
İnşallah canım ama benim soldaki batma kasıklara yayıldı şu an sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım sanırım erken bile gelebilir kırmızılarDeme öyle şeyler ablam yaa inşallah bigün oda olacak :)
Aaa adet değildir o değildir :) şişlik varmı adet şişliğiİnşallah canım ama benim soldaki batma kasıklara yayıldı şu an sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım sanırım erken bile gelebilir kırmızılar
Size birşey soracağım sanırım hamileliğiniz yeni .. göğüs hassasiyeti var mı sizde yani hamilelik belirtisi olarak ne zaman başlıyor acaba adet öncesindekinden farkı var mıAaa adet değildir o değildir :) şişlik varmı adet şişliği
Sorabilirsin tabiki canım neyi merak ediyorsan. 2,5 aylığız şuan btnem yeni sayılırız :) göğüslerime pek dikkat etmedim cnm biraz şişti ama benim genelde adet öncesi acıma falan olurdu ondan fark etmedm sanırım. Ama adet geçtikten sonraa aşırı göğüs sancısı,şişme ve bak şmdi hatırladım göğüs ucumun rengi koyulaşmıştı ucu büyümüştü bide sürekli buruşuk duruyordu koyu kısmı. Şimdide ne zaman adet dönemim gelse göğüslerm çok sızlıyor ve acıyor dokunamıyorumSize birşey soracağım sanırım hamileliğiniz yeni .. göğüs hassasiyeti var mı sizde yani hamilelik belirtisi olarak ne zaman başlıyor acaba adet öncesindekinden farkı var mı
Adet şişliğimi anlayamıyorum canım çok gazım var çünkü sürekli ötüyor karnımın içi ama göğüslerim normal adet döneminkinden biraz daha çok acıyor bide göğüs uçlarım kocaman oldu bariz belli büyüdüğü ama bi kere büyğmüştğ böle o yüzden konduramıyorum bişiAaa adet değildir o değildir :) şişlik varmı adet şişliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?