Biz Bize Yeteriz...

Aynıyım kızlar üstüne bide işe geldim sabah ama çıkıyorum şimdi eve gidicem midem bulanıyor karnıma kramplar giriyor spazm gibi ve su gibi ishal elim ayağım tutmuyor ya napsam ki ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum

Hemen acile git direk. Hamile olabilirim ona göre ilaç uygulayın de. Böyle olmaz ablacm hemen acile koş

Bencede bi acile git ve test de yaptir belkide hamilesin onun da etkisi vardir .. Cok uzuldm ya

Canim bata kac gun var? Bnce de acile gt hemen. test yapsnlar ona gire mudahale ederler

Kizlar dun iliski olmadi bugun degerndirsemmi ya canim co sikkkin bimiyordum normalde yarindi kacirdimmi acaba okadar beklledim ve degerlendiremedim dunu

Simdi gordum canim yumurtlamissin :) bugunu yarini degerlendirmen gerekiyor sanirim bence sen uc gunu degerlendir kesin olsn
Ilk defa denedim dun. siddetli sirt agrisi yasadim ilk defa. daha devam ediyodu gece yarisina kadar test yapmak geldi aklima...beklemiyordum boyle birsey ..bu ay incir kuru yaptim onun etkisidd olabilir diye dusundum ..ben her ay 11 ve 16. Gune kadar degerlendiriyordum am 19.gunumde yumurtluyormusum bosuna ugrasmisim onca zaman neyse nasip ama soktayim ilk defa yasadim boyle kizlar iyiki varsiniz gecti diye cok korktum hala sansim var demekki tesekkur ediyorum @ZelGN _Ravzaa_

Rica ederm canm biz ne yaptik ki :) bende gec yumurtluyordm ,kizimda gec dollenme olmustu yani sen adet zManina.kadar degerlendirmeye bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…