- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.181
Ahh kıyamam sana bizide merakta bırakma ablam nasıl oldun haber verKızlar çok fenayım karnıma bıçak saplanır gibi gaz sancıları girip çıkıyor ve kötü çok fena ishal olmuşum nolur dua edin dizanteri olmasın
Hemen acile git direk. Hamile olabilirim ona göre ilaç uygulayın de. Böyle olmaz ablacm hemen acile koşAynıyım kızlar üstüne bide işe geldim sabah ama çıkıyorum şimdi eve gidicem midem bulanıyor karnıma kramplar giriyor spazm gibi ve su gibi ishal elim ayağım tutmuyor ya napsam ki ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum
Bencede bi acile git ve test de yaptir belkide hamilesin onun da etkisi vardir .. Cok uzuldm yaAynıyım kızlar üstüne bide işe geldim sabah ama çıkıyorum şimdi eve gidicem midem bulanıyor karnıma kramplar giriyor spazm gibi ve su gibi ishal elim ayağım tutmuyor ya napsam ki ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum
Canim bata kac gun var? Bnce de acile gt hemen. test yapsnlar ona gire mudahale ederlerAynıyım kızlar üstüne bide işe geldim sabah ama çıkıyorum şimdi eve gidicem midem bulanıyor karnıma kramplar giriyor spazm gibi ve su gibi ishal elim ayağım tutmuyor ya napsam ki ya hamileysem diye ilaçta içemiyorum
Hangi resime tatlim ?
Simdi gordum canim yumurtlamissin :) bugunu yarini degerlendirmen gerekiyor sanirim bence sen uc gunu degerlendir kesin olsn
Bugünü yarını ve bugünle başlayıp 4 günü değerlendir ablacm
Ilk defa denedim dun. siddetli sirt agrisi yasadim ilk defa. daha devam ediyodu gece yarisina kadar test yapmak geldi aklima...beklemiyordum boyle birsey ..bu ay incir kuru yaptim onun etkisidd olabilir diye dusundum ..ben her ay 11 ve 16. Gune kadar degerlendiriyordum am 19.gunumde yumurtluyormusumSimdi gordum canim yumurtlamissin :) bugunu yarini degerlendirmen gerekiyor sanirim bence sen uc gunu degerlendir kesin olsn
Rica ederm canm biz ne yaptik ki :) bende gec yumurtluyordm ,kizimda gec dollenme olmustu yani sen adet zManina.kadar degerlendirmeye bak :)Ilk defa denedim dun. siddetli sirt agrisi yasadim ilk defa. daha devam ediyodu gece yarisina kadar test yapmak geldi aklima...beklemiyordum boyle birsey ..bu ay incir kuru yaptim onun etkisidd olabilir diye dusundum ..ben her ay 11 ve 16. Gune kadar degerlendiriyordum am 19.gunumde yumurtluyormusumbosuna ugrasmisim onca zaman neyse nasip ama soktayim ilk defa yasadim boyle kizlar iyiki varsiniz gecti diye cok korktum hala sansim var demekki tesekkur ediyorum @ZelGN _Ravzaa_
Evet oyle yapacagim yanlis gunleri degerlendiriyormusumRica ederm canm biz ne yaptik ki :) bende gec yumurtluyordm ,kizimda gec dollenme olmustu yani sen adet zManina.kadar degerlendirmeye bak :)
Biz o yüzden hiç riske atmıyoduk :) her gün denedik bata kadar :)Evet oyle yapacagim yanlis gunleri degerlendiriyormusum
Yani en mantiklisi ben yumurtlamayi 14 yada 16 diyprdum 19 ciktiBiz o yüzden hiç riske atmıyoduk :) her gün denedik bata kadar :)
Her ay değişiyo abla onlar sen her günü değerlendirmeye bak :)Yani en mantiklisi ben yumurtlamayi 14 yada 16 diyprdum 19 ciktiiyiki almisim ovulasyon testlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?