Biz Bize Yeteriz...

Kızlar kasık batmalarım tüm haşmetiyle geri döndü ishalim geçti gaz spazm ları çok seyrekleşti 2 saate bir düştü nerdeyse ama geldimi nefessiz bırakıyor ne oldu böyle bilmiyorum üşüttüm herhalde artık ayakları korumaya başlama zamanı gelmiş anlaşılan

Doktora gittin mi canim ? Ciddi anlamda ayaklardan olabiliyor .. Katiliyorum sana .. Ben hic corap giymem cok cekerim o yuzden ,ne zaman birazcikta olsa dikkat etsem geciyor agrilar :)

Doktora gittin mi canim ? Ciddi anlamda ayaklardan olabiliyor .. Katiliyorum sana .. Ben hic corap giymem cok cekerim o yuzden ,ne zaman birazcikta olsa dikkat etsem geciyor agrilar :)
Yok canım gitmedim doktora çok zorda kalmadıkça pek gitmem evde kendi kendimi tedavi etmeye çalışırım önce :) evet ayaklar çok önemli korumak lazım

Gecmis ollsun canim

bu konularda pek bir bilgim yok diyebilirim cok tesekkur ederim
Yumurtlama ve çatlama aynı şey değil ablacm yumurtlama gününde yumurta çıktı çıkmadı demek, yumurta çatladığında o pozitif çıkan testin silikleşmesi veya üzgün surat çıkması lazım ki yumurtan çatladı diyebilelim. Şuan yumurtladı yumurtlucan yani o gün içinde yumurtan çatlayabilir demek. Akşam yaptığında üzgün surat çıkarsa çatladı demektir veya yarın sabah. Aslında o günü değerlendirmek lazım. Ve sonrasını tabi çünkü yumurta özgür kalıyor spermi ne zaman kapacağı belli değil yani.

Yok canım gitmedim doktora çok zorda kalmadıkça pek gitmem evde kendi kendimi tedavi etmeye çalışırım önce :) evet ayaklar çok önemli korumak lazım
Ayyy vallahi baya gamsızsın tostosum. Ben olsam kırk kere gitmiştim hastaneye :) ben fazla Pimpirikliyim herhaall

Aynen kesinlikle yumurtlama ve catlama ayni sey degil. O gulucuk cikinca 1 2 gun icinde catlicak demek oluyo. O yuzden onumuzdeki gunler cok onemli yani gec kalms sayilmiyo. Niye fikir ayriliklari uasiyoruz biz burda anlamiyorum dimi ZelGN

Aynen kesinlikle yumurtlama ve catlama ayni sey degil. O gulucuk cikinca 1 2 gun icinde catlicak demek oluyo. O yuzden onumuzdeki gunler cok onemli yani gec kalms sayilmiyo. Niye fikir ayriliklari uasiyoruz biz burda anlamiyorum dimi ZelGN
İyi araştırmak lazım canım fikir sahibi olmak için, biz aylardır buradayız, sürekli takipteyiz benim konuşmadığım sormadığım kalmadı ona göre yorum yapıyorum. Olur öyle şeyler napalım.:)

Bazen bildiklerimizin aslinda dogru olmayabilecegini dusunmek lazim. Benim dedigim dogru diyemeyiz burda neleri gorduk biz. Artik aile gibi olduk. O yuzden BIZ BIZE YETERIZ diyoruz ya zaten

Ay ben hic ovulasyon kullanmadim hicte arastirmadim sadece kuanimini biliyorm :) ama merak ettigim yumurta bir gunde olusmuyor ki ,kafama takildi orasi .. Birde mesela bi kere benim yumurta cok guzel gelismisti ama catlamamisti .. Yani o zaman catlayip catlamadigini bu test gosteremez ama yumurtlamada bir gunde olmuyor kafam karisti :) aydinlat beni :))))

Beni aydinlattigin icin tesekkur ederim canim.inanki kafam cok karisikti zaten dun gece birsey olmadi bubsabagi degerlendirdim birazdan test yapip bakarim neler olmus diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…