- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.201
Her ay değişiyo abla onlar sen her günü değerlendirmeye bak :)
bugün ve yarın değerlendir kaçan birşey yok:)
Omru 24 saat diye biliyorumya bugunmu dunmu catladi bilmiyorum oyuzdenbugün ve yarın değerlendir kaçan birşey yok:)
Gülen yüz bugün çıkmış yani bugün olacak ayrıca yumurtlama ve çatlaması aynı seyOmru 24 saat diye biliyorumya bugunmu dunmu catladi bilmiyorum oyuzden
Yaa dimi Benimde kafamı karıştıran bu yumurtlamak ile çatlaması aynı şey dimi farklı iki şeymiş gibi kullanıyoruz bunu yumurta 24 ile 36 saate kadar canlı kalabiliyorGülen yüz bugün çıkmış yani bugün olacak ayrıca yumurtlama ve çatlaması aynı sey
Doktora gittin mi canim ? Ciddi anlamda ayaklardan olabiliyor .. Katiliyorum sana .. Ben hic corap giymem cok cekerim o yuzden ,ne zaman birazcikta olsa dikkat etsem geciyor agrilar :)Kızlar kasık batmalarım tüm haşmetiyle geri döndüishalim geçti gaz spazm ları çok seyrekleşti 2 saate bir düştü nerdeyse ama geldimi nefessiz bırakıyor ne oldu böyle bilmiyorum üşüttüm herhalde artık ayakları korumaya başlama zamanı gelmiş anlaşılan
Yok canım gitmedim doktora çok zorda kalmadıkça pek gitmem evde kendi kendimi tedavi etmeye çalışırım önce :) evet ayaklar çok önemli korumak lazımDoktora gittin mi canim ? Ciddi anlamda ayaklardan olabiliyor .. Katiliyorum sana .. Ben hic corap giymem cok cekerim o yuzden ,ne zaman birazcikta olsa dikkat etsem geciyor agrilar :)
Gülen yüz bugün çıkmış yani bugün olacak ayrıca yumurtlama ve çatlaması aynı sey
Gecmis ollsun canimKızlar kasık batmalarım tüm haşmetiyle geri döndüishalim geçti gaz spazm ları çok seyrekleşti 2 saate bir düştü nerdeyse ama geldimi nefessiz bırakıyor ne oldu böyle bilmiyorum üşüttüm herhalde artık ayakları korumaya başlama zamanı gelmiş anlaşılan
Yumurtlama ve çatlama aynı şey değil ablacm yumurtlama gününde yumurta çıktı çıkmadı demek, yumurta çatladığında o pozitif çıkan testin silikleşmesi veya üzgün surat çıkması lazım ki yumurtan çatladı diyebilelim. Şuan yumurtladı yumurtlucan yani o gün içinde yumurtan çatlayabilir demek. Akşam yaptığında üzgün surat çıkarsa çatladı demektir veya yarın sabah. Aslında o günü değerlendirmek lazım. Ve sonrasını tabi çünkü yumurta özgür kalıyor spermi ne zaman kapacağı belli değil yani.bu konularda pek bir bilgim yok diyebilirim cok tesekkur ederim
Ayyy vallahi baya gamsızsın tostosum. Ben olsam kırk kere gitmiştim hastaneye :) ben fazla Pimpirikliyim herhaallYok canım gitmedim doktora çok zorda kalmadıkça pek gitmem evde kendi kendimi tedavi etmeye çalışırım önce :) evet ayaklar çok önemli korumak lazım
Sağol canım :)Gecmis ollsun canim
Ayyy en sevmediğim şey canım ya benim deAyyy vallahi baya gamsızsın tostosum. Ben olsam kırk kere gitmiştim hastaneye :) ben fazla Pimpirikliyim herhaall
Hadi yaa ben korunmayı bıraktıktan sonra çektim biraz eli ayağı iğne vurmasınlar antibiyotik vermesinler.diye :) eşim kötüysen gidelim diyodu ben istemiyodum :)Ayyy en sevmediğim şey canım ya benim de
Aynen kesinlikle yumurtlama ve catlama ayni sey degil. O gulucuk cikinca 1 2 gun icinde catlicak demek oluyo. O yuzden onumuzdeki gunler cok onemli yani gec kalms sayilmiyo. Niye fikir ayriliklari uasiyoruz biz burda anlamiyorum dimiYumurtlama ve çatlama aynı şey değil ablacm yumurtlama gününde yumurta çıktı çıkmadı demek, yumurta çatladığında o pozitif çıkan testin silikleşmesi veya üzgün surat çıkması lazım ki yumurtan çatladı diyebilelim. Şuan yumurtladı yumurtlucan yani o gün içinde yumurtan çatlayabilir demek. Akşam yaptığında üzgün surat çıkarsa çatladı demektir veya yarın sabah. Aslında o günü değerlendirmek lazım. Ve sonrasını tabi çünkü yumurta özgür kalıyor spermi ne zaman kapacağı belli değil yani.
İyi araştırmak lazım canım fikir sahibi olmak için, biz aylardır buradayız, sürekli takipteyiz benim konuşmadığım sormadığım kalmadı ona göre yorum yapıyorum. Olur öyle şeyler napalım.:)Aynen kesinlikle yumurtlama ve catlama ayni sey degil. O gulucuk cikinca 1 2 gun icinde catlicak demek oluyo. O yuzden onumuzdeki gunler cok onemli yani gec kalms sayilmiyo. Niye fikir ayriliklari uasiyoruz biz burda anlamiyorum dimiZelGN
Bazen bildiklerimizin aslinda dogru olmayabilecegini dusunmek lazim. Benim dedigim dogru diyemeyiz burda neleri gorduk biz. Artik aile gibi olduk. O yuzden BIZ BIZE YETERIZ diyoruz ya zatenİyi araştırmak lazım canım fikir sahibi olmak için, biz aylardır buradayız, sürekli takipteyiz benim konuşmadığım sormadığım kalmadı ona göre yorum yapıyorum. Olur öyle şeyler napalım.:)
Ay ben hic ovulasyon kullanmadim hicte arastirmadim sadece kuanimini biliyorm :) ama merak ettigim yumurta bir gunde olusmuyor ki ,kafama takildi orasi .. Birde mesela bi kere benim yumurta cok guzel gelismisti ama catlamamisti .. Yani o zaman catlayip catlamadigini bu test gosteremez ama yumurtlamada bir gunde olmuyor kafam karisti :) aydinlat beni :))))İyi araştırmak lazım canım fikir sahibi olmak için, biz aylardır buradayız, sürekli takipteyiz benim konuşmadığım sormadığım kalmadı ona göre yorum yapıyorum. Olur öyle şeyler napalım.:)
Beni aydinlattigin icin tesekkur ederim canim.inanki kafam cok karisikti zaten dun gece birsey olmadi bubsabagi degerlendirdim birazdan test yapip bakarim neler olmus diyeYumurtlama ve çatlama aynı şey değil ablacm yumurtlama gününde yumurta çıktı çıkmadı demek, yumurta çatladığında o pozitif çıkan testin silikleşmesi veya üzgün surat çıkması lazım ki yumurtan çatladı diyebilelim. Şuan yumurtladı yumurtlucan yani o gün içinde yumurtan çatlayabilir demek. Akşam yaptığında üzgün surat çıkarsa çatladı demektir veya yarın sabah. Aslında o günü değerlendirmek lazım. Ve sonrasını tabi çünkü yumurta özgür kalıyor spermi ne zaman kapacağı belli değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?