Biz Bize Yeteriz...

Cnm yoksa sen de mi takvim programı indirmistin de yanlış anlamışsın
Bende alsammi ovulasyon testi pek güvenemiyorum programa
Canim ben bu ay indirdim ..ve ilk defa ovulasyon testi aldim takvime uyup yaptim yumurtlesigimi gordum yani ilk defa ..14 yada 16 gibi saniyordum malesef ..ama 19 .gunmus ..ben o tarihleri bos geciriyordum gerci bu ayda sadece pozitifi gordugumun ertesi gunu iliski oldu sonrasi yok bu aydan umudum yok yani .bence yap yani takvimin cok faydasi var ben bu ay ona gore yaptim ayni verdigi gun yumurtladim

Ben adet oldum kızlar dün gece 1 gün erken geldi hem de olsun zaten içime sinmemişti bu ay doktor korun radyasyon görmüş yumurtayı at dediği halde korunmamıştık böylesi hayırlıymış demekki sanırım kimyasal yaşadım çünkü ben dün sabah test yaptım silik çizgi vardı kimseye bişi demedim çünkü içime sinmeyen bişiler vardı gecede kanama başladı üzülmedim hiç sağlıksızdı bence çünkü bi daha ki ay inşaAllah

Hayirlisi olsun canim

Hayirlisi olsun canim

Rabbım ne zaman kısmet ederse ol derse o zaman olur bıze calısma ve dua duser ınsaallah bı gun gelecek o vakıt hıc canını sıkma bos yere

Kizlar gecen gun ilkokul arkadasm bni ruyasnda gorms. Uzun ve yuksek bi balkonda yanimda bi kiz cocugu varms. Ayni bana benziuoms. Dun de amcamnkizi gormus. Hamileymisim kizim olcakms ruyasnda . Kuzenim yengemi de gormustu ruyasnda o ay hamile olduunu ogrendi yengem. Icim umut doldu yaa. 2 kisi gorms hemde.

Ins hayırlısıyla gercegıde olur canm ıcten samımı dua et hep

Ayy deme be ablam inşallah iyi düşünelim iyi olsun.. Vardır mutlaka ama düşmüştür sağlıksızdı demekki düştü. Ama bak demekki çakşır işe yaramış, sağlıksız yumurtalığı bile döllemiş. Ayrıca hamile kalmadan 2 ay önce benimde erken gelmişti hatırlarsan :) çok az kaldı bunlar hep.onun belirtisi :) hadi inşallah bu ay bol çalışın :)

Benide hep birileri görüyodu hepte erkek olduğunu görüyolardı _Ravzaa_ bile erkek bebişim olduğunu görmüş günlerce çıkaramadı aklından :) hayırlısı bakalım canım inşallah yakındır o günler :)

Çok üzülmedim canım hayırlısı böyleymiş ama artık Çakşır içmeyecek eşim urtikeri var onun yara oldu heryeri kaşınmaktan Çakşır a ara verdi şimdi 2 gündür içmiyor düzeldi içme dedim bende proxed Plus ve keçi boynuzu pekmezi ile devam edicez herşey nasip zaten gerisi vesile biliyorsun inşaAllah en kısa zamanda hayırlısı ile olacak zaten biliyorum

Gıslaaaarrr..
Ben yine fenalardayım, mutfağa giremiyorum, mutfağımdan soğudum. Hatta dışardan eve girince evim kokuyo. Tek silahım oda spreyim nereye gireceksem onla geziyorum şaka gibi dün gece et kokularından en sonunda kurban kesme muhabbetinden dayanamayarak dayımlarda wc koşup çıkardım
Nolur dua edin biran önce geçsin, benim için değil, yemek yiyemiyorum yemem lazım öğün atlamamam lazım.meleğim için ama yiyemiyorum kokulardan. İnşallah yiyebilirim bebeğime vitamin gider.
Öpüyorum hepinizi

Dualarimiz seninle canim.

Yoğun yorucu bir bayram canim kkya göremiyorum neler yapıyorsunuz hic takip etmedim
Ben fenalardaydım yine dün baygın baygın yattım.durdum bütün gün kafamı kaldıramadım. Ne zaman geçecek şu halsizlik hiç bilmiyorum. Sana takviye vitamin vermiş.miydi doktor Folikasit bitincw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…