Biz Bize Yeteriz...

Olabilirde canım bak benden bi tavsiye ayaklarının altına sıcak su torbası koy özellikle yumurtlama dönemlerinde
hımm eğer bu ay olmazsa canım diper aya yapayım ayaklarımı ısıtamıyorum şimdi adetime bir hafta kalmışken olmaz ay dua et canım hamilelerin duası kabul olur inşallah

hımm eğer bu ay olmazsa canım diper aya yapayım ayaklarımı ısıtamıyorum şimdi adetime bir hafta kalmışken olmaz ay dua et canım hamilelerin duası kabul olur inşallah
Yok kız normalde bende ayaklarımı öyle ısıtıyorum benm kısçenin çok hoşuna gidiyor hemen kımıl kımıl oluyo :) yani her zaman yapabilrsn

ama cok etkili bi ilac sarhosluk iyku yapiyo doktorun onerisiyle kullanin

ben klomeni bile bu ay klomen kullansam mı acaba dedim doktor olur başlayalım dedi progestanı bu ay kullanayım diyorum ya

aa burası bomboş kalmis ...
girmek istemiyordum psikolojik olarak etkilendigim kendi kendime belirti aradigim icin
ama bi bakiyim dedim kimsecikler yok :)

aa burası bomboş kalmis ...
girmek istemiyordum psikolojik olarak etkilendigim kendi kendime belirti aradigim icin
ama bi bakiyim dedim kimsecikler yok :)
Ben takip halindeyim ama bütün hamile olmayanlar seninle aynı düşüncede o yüzden kimse yok :)

Kızlaaaaarrrrr neredesiniz yaaaa hiç sormuyorsunuz bunlar ne halde neler yapıyo bebekler büyüdü mü hamile kalanlar varmı AA olmuyor ama.

cnm naber nasiksin hamilelik nasil gidiyor hen sorayim :)
Şükür kavuşturana :) hamilelik çok güzel ağrılar olmasaaaa :)) sorma kuzum doktor istirahat verdi çok yormucan iş yapmıcan ayakta kalmıcan yürümücen dedi paso yatıyorum evde bende bu soğukta haha :) miniğimle savaşıyoruz :) 7 ayı devirdik çok şükür odamız hazır bitek eşyalarımız yıkancak çantamız hazırlancak.. Bekliyoruz bakalım :)
Sende durumlar nedir varmı gelişme

hey masallah cnm 7 ay oldu ha su gibi geciyo gidiyo omur burda vermistin mujdeyi hepimize :)
eh cnm ne olsun ayni tas ayni hamam ben akisina biraktim ama hala olmuyor :)
testere disli aslan pencrsi icicem demistim hala icmedim.bosverdim.korkuyorun biseyler yapinca aklima geliyor strese giriyorm.hic bisey yapasim gelmiyor o yizden.tabi ki icimde burukluk var ama eskiye nazaran daha iyiyim bebek vodeolari falan izleyemiyordum esim gosterince kiziyodum.ama artik izliyorum falan filan...
bebek yelegi bile oruyorm cam sıkıntisindan :)
Allah Allah cnm hamilelere yurumeleri onetilir diye biliyordum ama demekki boyle degilmis

O normal hamileler için geçerli canım :) benim bebeğin eşi aşağıdaymış plasenta yani rahim ağzını kapatmış. Riskli yani yukarı çıkmazsa normal doğum olmucak ve kanama gelmesi çok olası gelirsede erken doğum riski var maalesef. O yüzden istirahatteyim. Çok şükür hiç kanamam gelmedi minik prensesimde iyi hamd olsun. O yüzden anlayacağın.
Aman boşver canm çokta bitkisele bağlamamak lazım. İnofolic kullandın mı hiç? Oda faydalı yumurtlama için.
Bebek yeleğini kendine niyet örme ama canım. Yani böle şeyler batıl biraz ama hediye götür birine :)

Canim çok geçmiş olsun ayni sorun ablamdada hem de 16 haftallikken öğrenmişti çok sükut iyi şuan benimle ayni 32. Haftada bebeği korkma yani
Bende henüz hazirlik yok :) çok tembel anneyim :) bizde en son doktora gittiğimizde bebegin duruşu ters makat duruş dedi doktor böyle giderse normal doğum zor olurmuş. Bazen son haftalarda değişiyormuş ama bebegin duruşu. Hayirlisi diyelim zaman çok cabuk geciyo melegimle o kadar alistikki birbirimize bazen ondan arilmak istemiyorum nedense garip bir his :)

Zaten kanama olması riskli kuzum çok şükür ki benim öyle bi problem olmadı hiç ulrasonda anlaşıldı.
Evet ters olduğunda da olmuyor normal, bazı doktorlar yapıyor ama riske atmak istemiyor çoğu. Aman sağlıklı olsunlarda sezeryanla gelsinler.
Evet çok tembel bi annesin haha :) ben çok Pimpirikliyim yahu :) korkuda olunca :) bi bu ay sonu kalanları halletçem ve eşyaları yıkayıp ütülücem :))

Bana kalsa hemen hazirlardim ama kocisin elini bekleyince malsef boyle oluyor kiyafet olayini anneler hallediyor biliyorsun uç beş parca bisey var evde :) ama artik baslamaliyim yavrum dagsa ne yatagi var ne hastaneye götürülecek hazir cantasi :) kanama olması tehlikeli o yüzden dikkat et sen yinede canim Rabbim saglikli şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…