- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Üzülme btneemm hayırlı zaman değilmişYaptim kizlar koca bir negatifffffgerci umitli degildim normalde sabah kalkinca olmali idim olmayinca umitlendim hic boyle olmaz neyse temmuz yolu gorunecek galiba
Uzulme canim. Benimde oyleydi. Ilk gun cok agriliydi lekelenme oldu. Sonra 1 gun gelmedi gbi sonra basladi gelmeye. duzenimiz sasti iyice.Yaptim kizlar koca bir negatifffffgerci umitli degildim normalde sabah kalkinca olmali idim olmayinca umitlendim hic boyle olmaz neyse temmuz yolu gorunecek galiba
Kizlar kimse sorumaxcevap veremiyecekmiKizlar adetime daha 10 gun var yogun sari kokusuz akintim var sizce nedendir
Stresten butun duzenimiz bozuldu :) karar veriyorum artik takmiyorum. Bu ayda boyle deneyelim. Olursa olur zaten olmazsada yani bizim elimizden birsey gelmiyor ki. Baska konulardan mi konussak ne yapsak :) bu arada benim facebook adresm yok canim :)Uzulme canim. Benimde oyleydi. Ilk gun cok agriliydi lekelenme oldu. Sonra 1 gun gelmedi gbi sonra basladi gelmeye. duzenimiz sasti iyice.
Uzulmuyorum canim benim hic duzensiz degildir . Kirmizilari gormeden umit kesilmez.hakkimda hayirlisi hangisi ise o olsunUzulme canim. Benimde oyleydi. Ilk gun cok agriliydi lekelenme oldu. Sonra 1 gun gelmedi gbi sonra basladi gelmeye. duzenimiz sasti iyice.
YaaaBenimde facebook adresim yok btnem :)
Sir olarak kalicaz yani:)Stresten butun duzenimiz bozuldu :) karar veriyorum artik takmiyorum. Bu ayda boyle deneyelim. Olursa olur zaten olmazsada yani bizim elimizden birsey gelmiyor ki. Baska konulardan mi konussak ne yapsak :) bu arada benim facebook adresm yok canim :)
Can'ım senin yumurtlama dönemin olabilir o akıntı buna işaret benceKizlar kimse sorumaxcevap veremiyecekmi
Yaa sorma benim uzun zamandir yok :) goremeyecegiz birbirimizi sanirimSir olarak kalicaz yani:)
Ingilizce canim. ucretli ogretmenlk yapiyprum. Is bulamadm. Malum bayan olunca zor. Sartlar kotu. Ondan buna basvurdumYaa sorma benim uzun zamandir yok :) goremeyecegiz birbirimizi sanirimsen ne ogretmenligi yapiyorsn canim :)
Olsun canim bayan icin en iyisi ogretmenlik oluyor. Bol tatili var :) insallah kpss yi kazanip istedigini olursun.Ingilizce canim. ucretli ogretmenlk yapiyprum. Is bulamadm. Malum bayan olunca zor. Sartlar kotu. Ondan buna basvurdum
Ben öğretmenlik mezunu degilim canim. isletme okudum. yabanci dilin oldugu icin boyle bi hakkim var. Oyle kullandm. Smdilk boyle bakalmOlsun canim bayan icin en iyisi ogretmenlik oluyor. Bol tatili var :) insallah kpss yi kazanip istedigini olursun.
Hadi hayirlisicanim ama umitlenme. Benm de öyle oldu çünkü bu ay. ilk gun lekelenme oldu agriyla. Snra gelmedi 2. Gun. Agrida gitti . 2. Gun gecesi basladi gelmeye.Kizlar hala kirmizilar gelmedi sancilarimda gecti
Bakalim canim ama benim kurulu saat gibidir hic aksamaz bu ay bir ilki yaparsa onu bilememHadi hayirlisicanim ama umitlenme. Benm de öyle oldu çünkü bu ay. ilk gun lekelenme oldu agriyla. Snra gelmedi 2. Gun. Agrida gitti . 2. Gun gecesi basladi gelmeye.
Belki de bebistir kim bilir:)Bakalim canim ama benim kurulu saat gibidir hic aksamaz bu ay bir ilki yaparsa onu bilemem
KimbilirBelki de bebistir kim bilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?