- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.661
Hadi hadi sonucu söyleee bebiş kaç değerle geliyoorr :)Kızlar test sonuçlarını almaya gidiyorum çok heyecanlıyım dua edin nolur
bat a kaç var canım rüyalar güzel hayırlısı olsun inşallahBu ay olursa ck buyuk sürpriz olur cunku cok kucuk bi ihtimal.bi dahaki aya artik
nasil yani sende olan bi virus benimde 2 kez oldu ama arastrma falan yok acaba bende de mi vardirAynı şekilde 10 haftalık bebeğimi kaybettim, düşük yaptım kürtaj oldum.
Bunu yaşayan o kadar çok insan var ki btnem hele şu zamanda. İlk bebeğinse mutlaka araştırt neden öldüğünü devlet araştırmıyor özele git baksınlar bütün tahlillerine. Benim ölmesinin nedeni bende olan bi virüstü. En çok korktuğum benim vesile olmş olmamdı oda başıma geldi. Rabbim tez zamanda tekrar verir inşallah ama sabırlı olman lazım canım buda geçiyor inan bana. Aklına geldiğinde üzülüyorsun ama bize her şey emanet cnaımız bedenimiz bile rabbim verdi rabbim aldı diye düşün. Herşey tüm kainat onun çünkü. İnsanlar mallarıyla canlarıyla ve evlatları ile imtihan olacaklar bizimki de evlatlarımz ile oldu sabredersek isyan etmezsek rabbm inşallah mükafatını verecek. İnşallah.. Sabır çok zordur ama elden gelecek hiç bişey yok btnem
Guzel haberlerını bekliyoruz canımKızlar test sonuçlarını almaya gidiyorum çok heyecanlıyım dua edin nolur
Çok yeni daha teyzesi minnacik bebişim :)Hadi hadi sonucu söyleee bebiş kaç değerle geliyoorr :)
Çok şükür Allahıma iyi haber canım daha çok yeni. Güzel bi yolculuğun başında sağlıkla sıhhatle gelir inşallah.Guzel haberlerını bekliyoruz canım
Hayırlı olsun cok sevındım darısı bıze olsun Can'ımÇok şükür Allahıma iyi haber canım daha çok yeni. Güzel bi yolculuğun başında sağlıkla sıhhatle gelir inşallah.
Sağol canım inşallah. Herzaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun cok sevındım darısı bıze olsun Can'ım
Canım bende cmv elisa diye bi virüs vardı, toksoplazma kızamıkçk gbi bişey. O bebeği etkliyomş direk bebekte ölmüş gelşmemş. Özele gidip baktırdım ben bütün herşeyime eğer virüs geçmeden hamile kalsaydım oda ölecekmiş doktor bi süre hamile kalmamı yasakladı geçince korunmamaya başladıknasil yani sende olan bi virus benimde 2 kez oldu ama arastrma falan yok acaba bende de mi vardir
5 agustos bat 7 kaldi galibabat a kaç var canım rüyalar güzel hayırlısı olsun inşallah
Kiyamam canim yaa. Biltim cok fena oluyo. Doktora gt istersenKızlar ben çok fenaym bugün.
Dün gece boğazlarım çok kötüydü, zar zor konuşuyordum. Bugün de konuşmak dahi istemiyorum hiç halim yok çok uykm var göz kapaklarım düşüyo resmen yemeği bile zor yedim ve iyi yedim yani götürdüm. Kıpırdamak dahi gelmiyo içimden şuracıkta kıvrılıp uyuyasm var
Bilmiyorum btnem eşimde yok o gelene kadar iyi olmazsam giderm ama ilaçta almak istemiyorum bilmiyorum napçam çok halsizim çikolata vs bişi yiyorm enerji olsun diye inşallah işe yarar. Dün çok gezdim nazar değdi yine herhaldeKiyamam canim yaa. Biltim cok fena oluyo. Doktora gt istersen
Test yapmadan ilac vermezler canimBilmiyorum btnem eşimde yok o gelene kadar iyi olmazsam giderm ama ilaçta almak istemiyorum bilmiyorum napçam çok halsizim çikolata vs bişi yiyorm enerji olsun diye inşallah işe yarar. Dün çok gezdim nazar değdi yine herhalde(
Test için erken ama cnm günün geçmesi lazm 5 gün dedi en son gittiğimde sadece hamilelere yapılan iğneden veya ilaçtan verirTest yapmadan ilac vermezler canim
Gecmis olsun canim benim .. Seninlede hep ayni seyleri yasiyoruz :) ben sali günü cok fena ateslendim bir gun gecti snra eczsneden ilc aldm snra eklem agrilarm gecti bagazlarim ki siddetlendi simdi konusamiyorum sesim gitti .. Kulagima agri vuruyor ama doktorada gitmek istemiyrm. Hamile olabilir miyim diye dusunmuyrm da nasilsa degilimdir :)Kızlar ben çok fenaym bugün.
Dün gece boğazlarım çok kötüydü, zar zor konuşuyordum. Bugün de konuşmak dahi istemiyorum hiç halim yok çok uykm var göz kapaklarım düşüyo resmen yemeği bile zor yedim ve iyi yedim yani götürdüm. Kıpırdamak dahi gelmiyo içimden şuracıkta kıvrılıp uyuyasm var
Benimde 5 agustos canim :) evet 7 gün kaldi.. Ben 8 ,11, 14.gunleri degerlendirmisim simdi baktm :) ihtimal olabilir mi bilemiyrm5 agustos bat 7 kaldi galiba
Senin ihyimal var canim. 14. Gun ihtimali var. benim 10. Gun ve 18. Gun arasi bos.Benimde 5 agustos canim :) evet 7 gün kaldi.. Ben 8 ,11, 14.gunleri degerlendirmisim simdi baktm :) ihtimal olabilir mi bilemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?