Biz Bize Yeteriz...

nasil yani sende olan bi virus benimde 2 kez oldu ama arastrma falan yok acaba bende de mi vardir

nasil yani sende olan bi virus benimde 2 kez oldu ama arastrma falan yok acaba bende de mi vardir
Canım bende cmv elisa diye bi virüs vardı, toksoplazma kızamıkçk gbi bişey. O bebeği etkliyomş direk bebekte ölmüş gelşmemş. Özele gidip baktırdım ben bütün herşeyime eğer virüs geçmeden hamile kalsaydım oda ölecekmiş doktor bi süre hamile kalmamı yasakladı geçince korunmamaya başladık

Kızlar ben çok fenaym bugün.
Dün gece boğazlarım çok kötüydü, zar zor konuşuyordum. Bugün de konuşmak dahi istemiyorum hiç halim yok çok uykm var göz kapaklarım düşüyo resmen yemeği bile zor yedim ve iyi yedim yani götürdüm. Kıpırdamak dahi gelmiyo içimden şuracıkta kıvrılıp uyuyasm var

Kiyamam canim yaa. Biltim cok fena oluyo. Doktora gt istersen

Kiyamam canim yaa. Biltim cok fena oluyo. Doktora gt istersen
Bilmiyorum btnem eşimde yok o gelene kadar iyi olmazsam giderm ama ilaçta almak istemiyorum bilmiyorum napçam çok halsizim çikolata vs bişi yiyorm enerji olsun diye inşallah işe yarar. Dün çok gezdim nazar değdi yine herhalde (

Ayy göbek deliğime bakaym dedm parmağımı soktuğmdan beri canm nasl yanıyor çok fena ağrı girei

Gecmis olsun canim benim .. Seninlede hep ayni seyleri yasiyoruz :) ben sali günü cok fena ateslendim bir gun gecti snra eczsneden ilc aldm snra eklem agrilarm gecti bagazlarim ki siddetlendi simdi konusamiyorum sesim gitti .. Kulagima agri vuruyor ama doktorada gitmek istemiyrm. Hamile olabilir miyim diye dusunmuyrm da nasilsa degilimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…