- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.941
Yarını merak ediyoruz cnm o halde hemen sabah yap sabah daha etkili oluyormuş test amin inşaallah cnm zor aynen beklemek çok zor sabır gerektiriyor Rabbim sabır versin bize cnm bazen de insan korkuyo bebek olunca da acaba iyi bi anne pozitif bi anne olabilecekmiyim her şeye yetisebilecekmiyim iyi yetistirebilecekmiyim vs...İnşallah btnem çok sağol düşündüğün güzel dileklerin için rabbim kimseyi daha fazla aratmasın inşallah. Çok zor bi bekleyiş bu.
Belirtilere hala daha güvenmiyorum canım ama adet gecikmesi normal değil. Yarın göreceğiz bakalım size bi sürpriz yapabilirim belki :)
Cnm sabret o kadar sabretsin surda sabahın olmasına saatler kaldıKızlar aşırı uykm vardı yattım uykum kaçtı ama hala esniyorum yaa hem uykum var hem uyuyamıyorm heyecandan sanırım ayy bu gece bana geçmek bilmiyor yaa
zanaa06 valla cnm doktorların hepsi aynı sanırım yani geciştirmede üstlerine yok bana da ağustosa kadar olur dedi bi de kesin demesi yok mu Allah im ya bakalım bizde gitcez eşim izin alabilirse[/QUOTEaynen umarım kendiliğinden olur ozamana kadar beklemeyız..
Sabah yapacağım canım zaten :) Şuan sadece acaba ne olacak sonuç diye düşünüyorum inan. Onu yarından sonra inşallah düşüneceğim :)Yarını merak ediyoruz cnm o halde hemen sabah yap sabah daha etkili oluyormuş test amin inşaallah cnm zor aynen beklemek çok zor sabır gerektiriyor Rabbim sabır versin bize cnm bazen de insan korkuyo bebek olunca da acaba iyi bi anne pozitif bi anne olabilecekmiyim her şeye yetisebilecekmiyim iyi yetistirebilecekmiyim vs...
İyi akşamlar canım benim pek bır bilgim yok bu konuda ama ilaç vermişse illaki işe yariyacaktır..ben ilk çocuk istedigimde doktor yumurtalıkların portakal kabuğu kadar kalın çatlaması imkansız gibi demiştı ..ilaç verdı iki ay kullandım hamile kalmiştım bütün umutlarım bitmişken ..umudunu kaybetme imkansız dıye bırsey yok..Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.. 3 aydır gebelik için uğraşıyorum dün adetimin 3.günü doktora gittim bende pko varmış. Adetlerim hep düzenli olduğu için bugüne kadar hiç şüphelenmemiştim.. Bir de hormon testi yapıldı bugün aldığım sonuçlardan canım o kadar sıkıldı ki.. Doktor bu değerin berbat şu değerin felaket, sen hamile falan kalamazsın bu durumda dedi meğer bütün değerlerim çok yükselmiş TSH, prolaktin vs. Aynı durumda olan var mı ya da bir yakınından duyan.. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı bilmiyorumdr ilaç verdi işe yarar mı ki
Hafta ya cidden mi.. Rabbimin mucizesi demek ki :) kalın olduğu nasıl anlaşıldı peki canım? Dr karından ultrasonla baktı bana sadece başka test istemediİyi akşamlar canım benim pek bır bilgim yok bu konuda ama ilaç vermişse illaki işe yariyacaktır..ben ilk çocuk istedimde doktor yumurtalıkların portakal kabuğu kadar kalın çatlaması imkansız gibi demiştı ilaç verdı iki ay kullandım hamile kalmiştım bütün umutlarım bitmişken ..umudunu kaybetme imkansız dıye bırsey yok
Canım tedavinin en başı senin moralin. Moralin ne kadar düzgün olursa o kadar kolay olur işin. Canım bak en azından sorun ne biliyosun tedavini olacaksın ve gececek. Peki ya hiç sorunu belli olmayanlar ne yapsın? Ellerinden hiç bişey gelmiyor öylece bekliyorlar. Sen en azından tedavini olacaksın şimdi. Kendinden hiç bi zaman yükseğine bakma canm moralini düzeltmek için kendinden kötülere bak ki derdinden şikayet etmeyesin.Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.. 3 aydır gebelik için uğraşıyorum dün adetimin 3.günü doktora gittim bende pko varmış. Adetlerim hep düzenli olduğu için bugüne kadar hiç şüphelenmemiştim.. Bir de hormon testi yapıldı bugün aldığım sonuçlardan canım o kadar sıkıldı ki.. Doktor bu değerin berbat şu değerin felaket, sen hamile falan kalamazsın bu durumda dedi meğer bütün değerlerim çok yükselmiş TSH, prolaktin vs. Aynı durumda olan var mı ya da bir yakınından duyan.. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı bilmiyorumdr ilaç verdi işe yarar mı ki
Benim sorunum belli yumurtlama günlerimde sevgili kocacım uyuyakalıyor yine bir yumurtamın çatladığı gece ve yine uyuyan bir kocaCanım tedavinin en başı senin moralin. Moralin ne kadar düzgün olursa o kadar kolay olur işin. Canım bak en azından sorun ne biliyosun tedavini olacaksın ve gececek. Peki ya hiç sorunu belli olmayanlar ne yapsın? Ellerinden hiç bişey gelmiyor öylece bekliyorlar. Sen en azından tedavini olacaksın şimdi. Kendinden hiç bi zaman yükseğine bakma canm moralini düzeltmek için kendinden kötülere bak ki derdinden şikayet etmeyesin.
İnşallah kısa sürede atlatırsın hepsini bitanem.
Kusura bakma ama cok komiktı yazdığın canımBenim sorunum belli yumurtlama günlerimde sevgili kocacım uyuyakalıyor yine bir yumurtamın çatladığı gece ve yine uyuyan bir kocaAyy kızlar sinirim bozuldu yaa :))))
Canım sakın bozma moralini ilaçlar işe yarıyor genelde ve en geç 2 ayda sonuç alınıyor ama öyle ağlarsan olmaz moral lazım hormonlar öyle acayip şeyler ki herseyden etkileniyor doğumda bile strese girince prolaktin hormonu devreden çıkıp doğum ilerlemiyorKızlar hepinize hayırlı akşamlar.. 3 aydır gebelik için uğraşıyorum dün adetimin 3.günü doktora gittim bende pko varmış. Adetlerim hep düzenli olduğu için bugüne kadar hiç şüphelenmemiştim.. Bir de hormon testi yapıldı bugün aldığım sonuçlardan canım o kadar sıkıldı ki.. Doktor bu değerin berbat şu değerin felaket, sen hamile falan kalamazsın bu durumda dedi meğer bütün değerlerim çok yükselmiş TSH, prolaktin vs. Aynı durumda olan var mı ya da bir yakınından duyan.. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti ne yapacağımı bilmiyorumdr ilaç verdi işe yarar mı ki
Niye kusura bakayım tatlımKusura bakma ama cok komiktı yazdığın canım
Ayy çok heyecanlı hayırlısı inşaAllah :)Sabah yapacağım canım zaten :) Şuan sadece acaba ne olacak sonuç diye düşünüyorum inan. Onu yarından sonra inşallah düşüneceğim :)
Ben olsam uyandırırdım yapacaksın diye baskı kurardım hahaha :) koparırırm meretiniii bak yapmazsan deBenim sorunum belli yumurtlama günlerimde sevgili kocacım uyuyakalıyor yine bir yumurtamın çatladığı gece ve yine uyuyan bir kocaAyy kızlar sinirim bozuldu yaa :))))
Ayy ben neler denedim yazamam buraya şimdi uyanmıyorBen olsam uyandırırdım yapacaksın diye baskı kurardım hahaha :) koparırırm meretiniii bak yapmazsan de
Annem hep ÜŞENENİN NE OĞLU OLURMUŞ NE KIZI der :) aklıma geldi birden :)Niye kusura bakayım tatlımbizim çocuk olmaz bu tembellikle
İşte bizim hesapAnnem hep ÜŞENENİN NE OĞLU OLURMUŞ NE KIZI der :) aklıma geldi birden :)
Hahahaha :) senin adamda baya tembelmiş yahu :) tahmin edebildm yaptıklarını :)Ayy ben neler denedim yazamam buraya şimdi uyanmıyorörttüm üstünü bende uyusun napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?