- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
- Konu Sahibi Tgcervanne0133
Merhabalar..Ben anneyim ve 2 yaşında bir kız evlâdım var,ve inanın günlerdir uyku haram oldu..üst üste yaşanan bu çocuk istismar olayları beni bu dünyaya evlat getirdigim icin endişelendiriyor.canice öldürülen bavula sokuşturulan cesediyle münevver,bedeni yakilan özgecan,annesinin kolundaki dövmesinden aradigi tek kolu bulunan nuran,2 buçuk yaşındaki ırmak,ceylin,erzurumda mağarada istismara uğrayıp öldürülen erkek çocuğu,leyla,eylül ve daha unuttuğumuz kaç tanesi...biz evlatlarımızı nasıl koruyacaz..kime güveneceğiz..bu çocuklar hiç mi sokağa çıkmayacak,parka,okula gitmeyecek..okul deyince servis şoförünün engelli kıza ayağını bile kırarak yaptığı tecavüzü de unutmadık,okul müdürünün 1.sınıf öğrencilerine masa altında oyun vaadiyle erkeklik organına dokundurttugunu,yatılı kuran kursunda yaz kursu boyunca tecavüze uğrayan 9 yaşındaki çocuğu da..bizler anneyiz sessiz kalmayalım bizim koklamaya kiyamadigimiz evlatlarımıza salyaları akarak bakan sözde pedofili olan sapıklara idami destekleyelim..sapiklik zihniyette olan bi pislik kimyasal hadimla onune gecilmez.kim olursa olsun çocuğumuza dokunmasına izin vermeyelim,yeri gelirse kavga edelim,olay cikartalim yer mekan gözetmeden ama evlatlarımıza dokundurtmayalim.artik böyle haberler okumak istemiyoruz..Rabbim evlatlarımızı korusun.