• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz bu çocukları kime doğuruyoruz???

Tgcervanne0133

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
1.499
11.232
158
34
Merhabalar..Ben anneyim ve 2 yaşında bir kız evlâdım var,ve inanın günlerdir uyku haram oldu..üst üste yaşanan bu çocuk istismar olayları beni bu dünyaya evlat getirdigim icin endişelendiriyor.canice öldürülen bavula sokuşturulan cesediyle münevver,bedeni yakilan özgecan,annesinin kolundaki dövmesinden aradigi tek kolu bulunan nuran,2 buçuk yaşındaki ırmak,ceylin,erzurumda mağarada istismara uğrayıp öldürülen erkek çocuğu,leyla,eylül ve daha unuttuğumuz kaç tanesi...biz evlatlarımızı nasıl koruyacaz..kime güveneceğiz..bu çocuklar hiç mi sokağa çıkmayacak,parka,okula gitmeyecek..okul deyince servis şoförünün engelli kıza ayağını bile kırarak yaptığı tecavüzü de unutmadık,okul müdürünün 1.sınıf öğrencilerine masa altında oyun vaadiyle erkeklik organına dokundurttugunu,yatılı kuran kursunda yaz kursu boyunca tecavüze uğrayan 9 yaşındaki çocuğu da..bizler anneyiz sessiz kalmayalım bizim koklamaya kiyamadigimiz evlatlarımıza salyaları akarak bakan sözde pedofili olan sapıklara idami destekleyelim..sapiklik zihniyette olan bi pislik kimyasal hadimla onune gecilmez.kim olursa olsun çocuğumuza dokunmasına izin vermeyelim,yeri gelirse kavga edelim,olay cikartalim yer mekan gözetmeden ama evlatlarımıza dokundurtmayalim.artik böyle haberler okumak istemiyoruz..Rabbim evlatlarımızı korusun.

Kimyasal hadım hiçbir işe yaramaz. Tecavuz(taciz,hayvanlara eziyet dahil), teröristlere idam gelmeli. Adalet tamamiyle işlemeli bunlar yasamamali.
Terörist kısmına katılmıyorum. Çünkü bu zamanda millet kendisiyle aynı düşüncede olmayanı terörist olarak görüyor ve şikayet ediyor. Bir sürü günahsız kişinin canı yanar.
Ama bu tür suçlara gelmeli kesinlikle.

• Yaşananlar insanlık dışı.

Lakin cezaları artırarak suçları önleyemezsiniz. Bu konuda özellikle kriminoloji ve ceza hukuku alanlarında çalışanların düşüncelerini okumanızı tavsiye ederim. İdamın geri dönüşü yoktur ve masum bir insanı öldürdüğünüzde onu geri getiremezsiniz. Onlarca yıl hapis yattıktan sonra suçsuzluğu anlaşılıp serbest bırakılanları düşününce ne demek istediğimi anlarsınız belki.

Yaşanan kötü olayların artık son bulması dileğiyle...

Terörist kısmına katılmıyorum. Çünkü bu zamanda millet kendisiyle aynı düşüncede olmayanı terörist olarak görüyor ve şikayet ediyor. Bir sürü günahsız kişinin canı yanar.
Ama bu tür suçlara gelmeli kesinlikle.
Evt bnde ondan şüpheliyim.o yüzden adalet tamamıyla işlemeli dedm bağmsz olarak.suclulugu ispatlanmış teroristler...

Bende bunu düsunuyorum sürekli cok korkuyorum paranoyak oldum daha dogum yapmadan nasil büyütücegim bu yavruyu diye dusunmekten uyuyamiyorum.. Ben bu canilere kizdigim kadar annelerimizr kadinlarimiza da cok kizginim annelerimizn babalarimizn babannelerin erkek cocugu sevdasi sonucunu cekiyoruz.

Esim günlerdir çocuk isteğini söyler dururdu ama dün ki haberlerden sonra susuverdi. Dün akşam konuşurken bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru diye konuşmaya basladik birden. Rabbim herkesin cocugunu korusun ve umarım en kisa zamanda bunu yapan hayvanlar için idam gelir.

Ben kimseye cocuklar konusunda güvenmiyorum annem ve kardeslerim haric. Gözümün önünden de ayirmiyorum.cocuklar ilk Allaha sonra bize emanet. Yegenimi de ablam calismaya baslasa yanima almayi düsünüyorum. Paronyak olmak bu devirde sanki daha iyi

Is
Ülkede adalet yok, yargı yok siz idam isteriz diyosunuz
İdam gelse adil şekilde uygulanıcagını gerçekten düşünüyormusunuz?
İdam tarihine bir bakın düşünce suçu ile tonla insan aşılmış birtane tecavüzcü asılmamış
Çok büyük ihtimal cezaevinde geberticekler zaten
idam da çözüm değil aslında o minik bedenler neler yaşadı,nasıl korktu,nasıl canları yandı kim bilir.o hayvandan aşağılık yaratıkları ibret-i alem için meydanlara getirip kadınların ellerine bırakacaklar,kör bıçaklarla kesilecek her bi yerleri oyle ölecekler..yoksa bu bendeki ateş dinmeyecek.

Is
idam da çözüm değil aslında o minik bedenler neler yaşadı,nasıl korktu,nasıl canları yandı kim bilir.o hayvandan aşağılık yaratıkları ibret-i alem için meydanlara getirip kadınların ellerine bırakacaklar,kör bıçaklarla kesilecek her bi yerleri oyle ölecekler..yoksa bu bendeki ateş dinmeyecek.
Hayaller böyle hayatlar iktidarın çocuk istismarı araştırma komisyonunu bile kabul etmemesi

idam kolaya kaçmak. bu toplumsal bi sorun temelde de psikolojik. bu caniler zaten suçu işlerken yakalanacaklarını düşünmüyorlar o farklı asla anlayamayacağımız anlamak istemeyeceğimiz bi psikolojik durum. çeşitli sosyal nedenler bu tür insanlar ortaya çıkarıyor. demem o ki idam çözüm değil. daha temelden kökten çözen böyle psikolojideki varlıklar yok edemesede çok çok azaltan farklı bi çözüm şart

Back
X