- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Aynen katiliyorumBurada okudugum konulardan sonra benim dusuncelerim;
Bazi seylerin evlilik oncesi hafife alinmasi, evlendikten sonra halbuki ne kadar ciddi sorun oldugunun dank edilmesi,
Mantigin fazla rafa kaldirildigi, sadece duygularla hareket edilerek alinmis evlilik kararlari,
Cevreden fazla beklenti, altiniydi, bohcasiydi, filanca bize ev almadi, oburu bilmemkac tane bilezik takmadi,
Es ailesine karsi olan onyargilar,
Insanlarin kendine yetebilen bireyler olamadan evlilik sorumlulugu almalari
vs.
Evlenirken gözden kaçırılan tek şey var. Tanışma evresinde göze batan,rahatsızlık veren huyların,evlendikten sonra düzeleceğini umut etmek...En önemli detay bu bence. Göze batan/rahatsızlık veren huy yoktu diyorsanız da ya birbirinizi tanımadan hemencecik evlenmişsinizdir ya da karşı taraf çok iyi bir aktördür, kendini saklamıştır. Çevremde gördüğüm kadarıyla insanlar bu detaya önem vermiyor.Herkese merhaba
Son zamanlarda giderek ilgimi ceken "mutsuzluk" konulari kafami kurcalamaya basladi.
Ben de evlenmis ama mutsuz olan biriyim.
Ama benim evliligim zaten mutsuz baslamisti. Bir cogunuz (ben dahil bazilari haric) severek hatta bazilariniz hoplayarak ziplayarak evleniyorsunuz. Sonradan ne oluyorsa turlu turlu olaylar hadiseler aldatilma siddet bu liste uzar gider... ortaya cikiyor. Nikah kiyilirken sevincle evet dediginiz adam bir gun oluyor dusman.
Kizlar severek evlenenleriniz ozellikle, evet demeden once neyi gozden kaciriyor yada goz ardi ediyorsunuz hic dusundunuz mu?
Sen bakireyim mast yaptım diosun. Ben bakire olmadıgım halde (eşimden boşandıktan sonra) hiç mast ihtiyacı hissetmedim. İlginç yani. İnançlısın ama mast ın günah oldugunu bilmiyorsun. Ben de inançlıyım ama bu inanç meselesini dilinden düşürmeyenlerden korkarım.Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kiz bu sey hic aklima gelmedi yapmakCinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Mastürbasyon günah mı? yok daha nelerSen bakireyim mast yaptım diosun. Ben bakire olmadıgım halde (eşimden boşandıktan sonra) hiç mast ihtiyacı hissetmedim. İlginç yani. İnançlısın ama mast ın günah oldugunu bilmiyorsun. Ben de inançlıyım ama bu inanç meselesini dilinden düşürmeyenlerden korkarım.
Buna ben de inanmıyorum sadece inançlı oldugunu iddia eden insanlardan hep bunu duyuyorum bu arkadaş da inançlı olduguna göre bilir diye düşündüm.Mastürbasyon günah mı? yok daha neler
Neyi kanıtlamaya calisyosn anlamadm dk başı ben inançlı bi insanım şöyle böyle yaptgn ibadetler sana kalsn bize söylemne gerek yok Allahla senin arandaEvet yaziyorum. Problem?
İnancli kisiler yazamaz diye kural mi var. Yada sorunlarini yazanlar inancsiz kisiler mi yani
Katılmıyorum.Mutlu evlilik yoktur
Şimdi ki kızlar paralı olsun,yakışıklı olsun evi olsun diye bakıyor.Ben eşimle tanıştığımda onu evet yakışıklı bulmamıştım ama ahlakına mest olmuştum,bni koruyup gözetmesine,ailesine karşı saygılı olmasına,babasıyla oturup sıkılsa bile gıkı çıkmadan tavla oynayabilmesine(sabırlı olduğunu gösterir) kendi ayaklarının üzerinde durabilmesine,akıllı olabilmesine ve çocuklara şefkatli olmasına bakmıştım.İşi yoktu tanıştığımızda o askere gitti bn üniv. devam ettim,o 1,5 yıl askerlik yaptı işe girdi başka şehirde bnm mezun olmamı bekledi 4 yıl. üniv bitmeden evlenmek yok dedi bekledi,okulumu bitirdim evlendim.hiç istemediği işten iistifa etti biraz sıkıntı yaşadık ama eşim hiç belli etmezdi,sonra 2 yıllık adalet okumuştu çalışırken işten çıkınca arkadaşının hukuk bürosunda takip işlerine baktı sonra dgs ye girdi ve 35 yaşında türkiye 103.cüsü olarak ist.hukuk u kazandı 4 yıl da mezun oldu (ikizlerimizi beraber büyüttük)bu yıl staj ı başladı ,baştan da dediğim gibi akıllı ve ahlaklı adam arayacaksınız Allah korkusu olmayan ahlakı düzgün olmayan adamdan kimseye hayır gelmez çünkü.Yemeğe giderken dikkat ederdim garsonu çağırış biçimine ,yemeği kibar yemesine vb şeylere hep dikka ettim 8 yıllık evliyim çok şükür çok mutluyum.Hep kötü evlilikleri görmeyip iyileri örnek aldımHerkese merhaba
Son zamanlarda giderek ilgimi ceken "mutsuzluk" konulari kafami kurcalamaya basladi.
Ben de evlenmis ama mutsuz olan biriyim.
Ama benim evliligim zaten mutsuz baslamisti. Bir cogunuz (ben dahil bazilari haric) severek hatta bazilariniz hoplayarak ziplayarak evleniyorsunuz. Sonradan ne oluyorsa turlu turlu olaylar hadiseler aldatilma siddet bu liste uzar gider... ortaya cikiyor. Nikah kiyilirken sevincle evet dediginiz adam bir gun oluyor dusman.
Kizlar severek evlenenleriniz ozellikle, evet demeden once neyi gozden kaciriyor yada goz ardi ediyorsunuz hic dusundunuz mu?
Insan iki masturbasyonla bu hale gelir miymis?bilemedim :)Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?