burada ki bayanların günlerini paylaşmaları için açtım konuyu.sohbet amaçlıBen bisey anlamadim konu sahibi ne anlatmak istiyor acaba?
Ben altı ceyrekte kalıyorum,kahvaltı etmeden 6,45te evden cıkıyorum.ben de kadın gurubuna gırıyor muyum?
konuyu neden buraya çektiğinizi anlamadım.bende çalışan bi anneyim sadece bir aydır bi rahatsızlıktan ötürü evdeyim istirahatteyim.bu konu sohbet etmek için başlatılmş bi konu ve ben bu konu başlığında EV HANIMLARI diye birşey yazmadm.yani elbette ki sizlerde kadınsınz.ben gününüz nasıl geçiyor yazdım çalışan anneler yada eşler yani kısacası konuya katılım zorunluluğu yok:Calisan kadinlarin tek yazabilecegi, calisiyoruz olabilir. Biz kadin degilmiyiz yani..
malesef konu braz farklı yerlere çekildi ama problem değil :)Konu yanlış yerde sanki
Neyse cevap vereyim, sabah uyanıyorum ve kahvaltıya ne hazırlasam diye düşünüyorum. Sonra eşimi işe gönderiyorum, kendim tekrar uykuya dalıyorum
nöbet?ne işle meşgulsünzSabah kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum( tabi gece evimde uyuduysam )sonra eşimle kahvaltı yapıyoruz mutfak topla ve çık gelince yemek sonra çay ve keyif... nöbet ten çıkarsam sabah geliyor öğlen e kadar yatıyorum akşama ancak kendi me gelip bi yemek yapıyorum
Sohbet yeri degil ki burasi. Hem gun icinde yapilanlar belli. Farkli ne olacak? Sohbette cikmaz bu konuda. Sabah kalkiyorum ve uzay mekigimle soyle bir tur atiyorum diyemiyecegimize gore...burada ki bayanların günlerini paylaşmaları için açtım konuyu.sohbet amaçlı
Tüm bu yaptıklarınızın kadın olmakla ne alakası var?
Hemşireyimnöbet?ne işle meşgulsünz
Başlığı görünce "aksini iddia eden mi var" diyesim geldi.Kızlar buraya gün içide yaptıklarımızı yazalım istiyorum.sabah uyanıyoruz ve..................................
çünkü biz kadınız :)
Onu demek istemedim canım, sohbet bölümüne açsaydın bu konuyu bu kadar tepki çekmezdi. Aklına esmiş yazmışsın anlıyorum seni, niyetin kötü olmayabilir tabi ki...malesef konu braz farklı yerlere çekildi ama problem değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?