BİZ KADINIZ

sabah uyandın ???

• Ankete Katılan
    16
Tüm bu yaptıklarınızın kadın olmakla ne alakası var?
sen hiç sabah kalkıp kahvaltı hazırlayan eşini işe yollayan sonra ev işleriyle uğraşan erkek gördün mü?varsa bize de yolla

Bura karışacak hanımlar niye kızdınız merak etmiş açmış bi konu isteyen yazar istemeyen yazmaz kalp kırmaya gerek yok ki

Onu demek istemedim canım, sohbet bölümüne açsaydın bu konuyu bu kadar tepki çekmezdi. Aklına esmiş yazmışsın anlıyorum seni, niyetin kötü olmayabilir tabi ki...

Bende sabahın nurunda söylenmelerle uyaniyorum. 3 aylık bebegim var sabahın bazen altı buçuk bazen yedisinde söylenmeye başlıyor mırıl mırıl. Uyanıp emziriyorum. Hanfendi izin verirse babasıyla kahvaltı keyfim oluyor. Çoğu zaman kahvaltisiz da yolluyoruz. Sonrada günlük rutin işler ogleye doğru kızımı kanguruya koyup yürüyüş keyfimiz var birde.

ne şirindr o şmdi :)

Bura karışacak hanımlar niye kızdınız merak etmiş açmış bi konu isteyen yazar istemeyen yazmaz kalp kırmaya gerek yok ki
Canım kızmadık neden kızalım kı bıraz belkı duzene sıtem bızımkı...mesela gecen bır uye oglen bıre kadar uyudugunu yazmıstı.ben o kadar uyusam patates gıbı hıssederım kendımı,bunye alısmamıs cunku..ama sabah kalkarken de zor olmuyor degıl.sen bıraz bam telımıze dokundun.

farkında olmadan eğer yanlış bi konu açtysam üzgünüm.ben sadece sohbet edilecek bi konumuz daha olsun istedim.sıkıntı işte napcanız

Bu arada ben sonraya oy verdim. Bir kişi daha vermiş aynı oyu, kimse çıksın ortaya.

Sabah kalkmak zor gerçekten heleki havalar böyle soğumuşken... ben bazen gece bazen gündüz çalışıyorum şimdilik bekar olsam kesinlikle hep gece isterdim uyumak için

farkında olmadan eğer yanlış bi konu açtysam üzgünüm.ben sadece sohbet edilecek bi konumuz daha olsun istedim.sıkıntı işte napcanız
Pek bır alıngansın.yenı uye mısın cepten goremıyorum.geyıge acsan daha sohbey havsında olur,buradan tasırlar zaten konunu.cunku bır dert ıcermıyor.hatta nıspet bıle var:))kızma saka belırteyım de:)

sen hiç sabah kalkıp kahvaltı hazırlayan eşini işe yollayan sonra ev işleriyle uğraşan erkek gördün mü?varsa bize de yolla
Kahvaltı hazırlayıp eşini işe yolladıktan sonra ev işleriyle uğraşan erkek görmedim çünkü onlar da çalışıyordu.

Sabah kalkmak zor gerçekten heleki havalar böyle soğumuşken... ben bazen gece bazen gündüz çalışıyorum şimdilik bekar olsam kesinlikle hep gece isterdim uyumak için
Maalesef evlenınce bır de cocuk olunca daha zor olacak.tabı alısıyorsun duzene de yıne de bazen ısyankarları oynuyorsun ıste

şuan çalışmıyorum. gece geç yattığım için 9-10da kalkıyorum annem evde oluyor kahvaltı yapıyoruz. böyle rutin gidiyor.sıkıntıdan hareketsizlikten ölmeden işe başlamam lazım :)

hee valla ben daha yeniyim ezin beni ezin ezin olgunlaşayım

kızlar konuyu değişiyorum konuyu açanı ezim ezim eziniz

Kahvaltı hazırlayıp eşini işe yolladıktan sonra ev işleriyle uğraşan erkek görmedim çünkü onlar da çalışıyordu.
Hhaaahha var benım esım.ctsı o calısmıyor.uyandıktan sonra bır dızı ıs kagıfı beklıyor onu.maddeler halınde bır erkegın anlayacagı dılde basıt ve tane tane yazılmıs bır lıste

bunların kadınlıkla ne ilgisi var deyince bi şaşrdım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…