Biz kadınlar güçlü müyüz güçsüz mü?

yenidenhayata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
61
42
8
37
muhtemelen bu konuya ya güçlü olduğun için yada güçsüz olduğun için geldin...

Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum kalplere dokunan o kadar acı hikayeler okudum ki.... üzülüyorsun acı çekiyorsun aldatılıyorsun dayak yiyorsun tacizlerin her türlüsüne uğruyorsun ve bu kısır döngüde yaşmaya devam ediyorsun ve bu sayfada haftada bir aynı Kısır döngüdeki sorunlarını anlatmaya devam ediyorsun... sence attık yetmedi mi? Yorulmana ağlamana dur demenin zamanı gelmedi mi? Ne yaşadığını bilmiyorum bildiğim tek şey mutsuz olduğun ve hayatında değişen hiçbir şey olmadığı

Hem neyi değiştireceksin kimi değiştireceksin adam aynı adam yada bir başkası aynı kişi senin lafınla mı değişecek zaten değişse çoktan değişmişti Eminim en az 100 kere konuşmuşsundur... çözüm mü yine aynı kısır döngü

Peki kendine baktın mı neden izin veriyorsun dur demenin zamanı gelmedi mi ? Çocukluğunda çok kötü şeyler yaşadığından Eminim bir çok şeyin etkisinde olduğun için yetişkinliğinde de bu hayatı yaşıyorsun ve buna kendin izin verdin kendin tercih ettin ama artık yeter !

Hiçbir şey için geç değil zorba insanların kendini üzmesine neden izin veriyorsun sence sen bunu hak ediyor Musun oysa ne kadar da kırılgan bir kalbin var içindeki cevheri göremiyorsa bu senin değil onun sorunu kendini suçlamaktan vazgeç

Hiçbir şey için geç değil, çünkü artık ağzını bile kuş tutsan ona yaranamayacaksın!! Bu gerçeği kabul et ... çünkü o hep almak ister enerjini sömürür tükettikçe tüketir kanını Emer ve geriye hasta mutsuz umutsuz bir sen bırakır sence ne kadar daha devam edeceksin bir ömür geçer mi ya iyice hasta olursan?emin ol bu hikayede kimse seni düşünmüyor senin önce kendini düşünmen lazım

Sen kendini onaracaksın yaralarını saracaksın evet zor olacak belki içindeki mücadeleyi kaybetme kendin için yapacaksın bunu ... kimsenin artık seni üzmesini izin verme ama sende kimseyi üzme...

Sendeki bu değişimi görünce karşı taraf çıldıracak seni eski haline döndürmeye çalışacak ne oluyor diyecek afallayacak sakın vazgeçme sen onun karşısında ne kadar emin durursan o kadar etkili olacak ama kendi gitmek istiyorsa ve yeni seni istemiyorsa yolu açık olsun bunca yıl izin verdin sonuç ne oldu neyi kimi değiştirdin? Gitmek isterse yolu Açık olsun .... eğer gitmiyorsa ve artık o da değişimini anlıyor ve oda çabalıyorsa sağlıklı ilişki Budur!!!

Sağlıksız ilişkilerde kendinizi kaybetmeyin sınırınızı çizin ve geçmesine izin vermeyin

Peki şimdi güçlü müsün ?
Ben güçlüyüm yolum uzun yolum zor çok şeyler yaşadım çok üzüldüm artık dur dedim kimsenin beni üzmesine müsade etmiyorum sınırımı çizdim mutluyum en azından güzel bir başlangıç yaptım yoluma kim çıkarsa çıksın artık daha deneyimliyim acılar güçlendirdi artık birinin beni üzmesine izin vermeyeceğim çünkü ben kimseyi üzmememeye çalışıyorum duyarlıyım....

Kadınlar güçlü olmak için doğmaz .
Kadınlar güçlü değildir ,güçlü olmak zorunda bırakılmışlardır . Keşke güçlü olmak yerine, mutlu olabilsek ...[/QUOTE
Hayatın akışı güçlü olan güçsüz olanı yer sen iyi sandığın güçlü birine sırtını dayamak istersin bütün zaaflarını kusurlarını paylaşırsın ve onun sizi koruyup kollamasını istersin ama o güçlü dediğin kişi kötü kalpliyse güçlü olmak zorundasın artık malesef

duygusal olarak kendımı yeterınce guclu hıssetmıyorum
hala benı uzmelerıne ızın verdıgım zamanlar oluyor cunku burdan anlıyorum

benım bıraz daha pişmem gerek :)

çok güçlü olursanız . mücadele ederseniz. bi süre sonra tükeniyorsunuz galiba..

Bir kadının geliri varsa her zaman bir adım önde olur. Çünkü yeri geldiğinde kapıyı çeker çıkar ve sonrasını düşünmez. Eşinden bağımsız kendi hayatını çok da ala idare ettirebilir. Parası olan kadına da öyle her erkek kolay kolay dil uzatmaz. Uzatan da vardır illaki. Para ve meslek bir kadın için çok önemli diye düşünüyorum. Bu arada konunun hepsini okumadım. Şimdi okucam.

Bir kadının geliri varsa her zaman bir adım önde olur. Çünkü yeri geldiğinde kapıyı çeker çıkar ve sonrasını düşünmez. Eşinden bağımsız kendi hayatını çok da ala idare ettirebilir. Parası olan kadına da öyle her erkek kolay kolay dil uzatmaz. Uzatan da vardır illaki. Para ve meslek bir kadın için çok önemli diye düşünüyorum. Bu arada konunun hepsini okumadım. Şimdi okucam.

uzatan uzatıyo be gülüm... ben esimi 1 kereligine ait olmak üzere affettm. kapıyı cekip gidebilirdim.
şimdilik cok pşman hatasını tekrarlamıyo ama zaman göstercek...

uzatan uzatıyo be gülüm... ben esimi 1 kereligine ait olmak üzere affettm. kapıyı cekip gidebilirdim.
şimdilik cok pşman hatasını tekrarlamıyo ama zaman göstercek...

Bidaha yapmaya cesaret edebilir mi ? O korkuyu vermissinizdir. O da almış bence. Çünkü bir kez affettiniz ama ikincisi olmaz. Ona ihtiyaciniz yok çalışıyorsunuz ve ayaklarinizin üstünde duyabilirsiniz değil mi ?

muhtemelen bu konuya ya güçlü olduğun için yada güçsüz olduğun için geldin...

Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum kalplere dokunan o kadar acı hikayeler okudum ki.... üzülüyorsun acı çekiyorsun aldatılıyorsun dayak yiyorsun tacizlerin her türlüsüne uğruyorsun ve bu kısır döngüde yaşmaya devam ediyorsun ve bu sayfada haftada bir aynı Kısır döngüdeki sorunlarını anlatmaya devam ediyorsun... sence attık yetmedi mi? Yorulmana ağlamana dur demenin zamanı gelmedi mi? Ne yaşadığını bilmiyorum bildiğim tek şey mutsuz olduğun ve hayatında değişen hiçbir şey olmadığı

Hem neyi değiştireceksin kimi değiştireceksin adam aynı adam yada bir başkası aynı kişi senin lafınla mı değişecek zaten değişse çoktan değişmişti Eminim en az 100 kere konuşmuşsundur... çözüm mü yine aynı kısır döngü

Peki kendine baktın mı neden izin veriyorsun dur demenin zamanı gelmedi mi ? Çocukluğunda çok kötü şeyler yaşadığından Eminim bir çok şeyin etkisinde olduğun için yetişkinliğinde de bu hayatı yaşıyorsun ve buna kendin izin verdin kendin tercih ettin ama artık yeter !

Hiçbir şey için geç değil zorba insanların kendini üzmesine neden izin veriyorsun sence sen bunu hak ediyor Musun oysa ne kadar da kırılgan bir kalbin var içindeki cevheri göremiyorsa bu senin değil onun sorunu kendini suçlamaktan vazgeç

Hiçbir şey için geç değil, çünkü artık ağzını bile kuş tutsan ona yaranamayacaksın!! Bu gerçeği kabul et ... çünkü o hep almak ister enerjini sömürür tükettikçe tüketir kanını Emer ve geriye hasta mutsuz umutsuz bir sen bırakır sence ne kadar daha devam edeceksin bir ömür geçer mi ya iyice hasta olursan?emin ol bu hikayede kimse seni düşünmüyor senin önce kendini düşünmen lazım

Sen kendini onaracaksın yaralarını saracaksın evet zor olacak belki içindeki mücadeleyi kaybetme kendin için yapacaksın bunu ... kimsenin artık seni üzmesini izin verme ama sende kimseyi üzme...

Sendeki bu değişimi görünce karşı taraf çıldıracak seni eski haline döndürmeye çalışacak ne oluyor diyecek afallayacak sakın vazgeçme sen onun karşısında ne kadar emin durursan o kadar etkili olacak ama kendi gitmek istiyorsa ve yeni seni istemiyorsa yolu açık olsun bunca yıl izin verdin sonuç ne oldu neyi kimi değiştirdin? Gitmek isterse yolu Açık olsun .... eğer gitmiyorsa ve artık o da değişimini anlıyor ve oda çabalıyorsa sağlıklı ilişki Budur!!!

Sağlıksız ilişkilerde kendinizi kaybetmeyin sınırınızı çizin ve geçmesine izin vermeyin

Peki şimdi güçlü müsün ?
Ben güçlüyüm yolum uzun yolum zor çok şeyler yaşadım çok üzüldüm artık dur dedim kimsenin beni üzmesine müsade etmiyorum sınırımı çizdim mutluyum en azından güzel bir başlangıç yaptım yoluma kim çıkarsa çıksın artık daha deneyimliyim acılar güçlendirdi artık birinin beni üzmesine izin vermeyeceğim çünkü ben kimseyi üzmememeye çalışıyorum duyarlıyım....
Aslında kadınlar güçlü olmamalı..narin kırılgan olmalı ben her şeyi yapabilirim moduna girmemeli kendi canının kıymetini bilmeli..ayy yapamam edemem yapmalı ki kıymetli olsun..o halleder yapar diye her şey yüklenilmesin..

O iş öyle olmuyor canım ya...

Ben güçlüyüm bence. Ama bazen sıkıyor bu iş. Çevremde her b.ka ağlayan ve bunalım yapan hem cinslerim gibi olmak istiyorum sonra diyorum tövbe tövbe bu iş bana ters :)
Çok zorlu zorluklar içinde bir hayatım olmadı çok şükür. Hayatımda ki en kötü dönem evli olduğum dönemdi oda kısa sürdü ama cidden yıprattı beni.
Bazen çevremde mutlu çiftleri görünce (Allah bozmasın) ay evleneyim mutlu olayım diyorum. Sonra aman aman boşver evlilik berbat diyorum.
Bir kızım var çok şükür kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum. Borçlarım var biraz ama onlarda yatırım amaçlı akıllı borçlar.
Yani açıkçası maşallah düşündüğümden daha iyi bir yerdeyim hayatta. Allah bozmasın.

O iş öyle olmuyor canım ya...

Yeteri kadar hissettirmemissinizdir diye düşünüyorum. Çok iyi geliri olup çeken kadın yok mu var.Neyi çekiyorlar bende anlamis değilim. Burada işte babası kabul etmeyen maddi gücü olmayan kadınların çekmesini bi nevi anlarım da. Geliri olan kendi hayatını idame ettirecek kadınların inadına çekmesini hiç anlamıyorum.

Mutsuz değilim, güçsüz de değilim ama kırılgan bir kalbim olduğu doğrudur.
Zor durumda çook kadın da var. Malesef bu durum da öyle bir kaç satırla hallolacak bir durum değil.
Kimseden destek görmediği için kucağında, karnında çocuğuyla işkence gören çok kadın var. Çünkü bazen yakında bir destek şarttır. Herkes o içinde bulunan gücü açığa çıkaramaz. İnşallah onlar da bir an önce kendi ayakları üzerinde durabilir.

Bana gelince güçsüz değilim ama yerine göre de güçsüzüm. Hani diyoruz ya erkekler kendisine ihtiyaç duyulmasını ister diye, işte o anda devreye benim sözde güçsüzlüğüm giriyor. Tabi bunlar basit mevzularda.. Olur da ciddi manada tırnaklarımı çıkarmam gerekirse kendime engel olamam..

Back
X