• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz kadınlar güçlü müyüz güçsüz mü?

Eşimi çok sevdiğim için ona karşı hassas ve güçsüzdüm. Ama son günlerde ondan bir darbe yiyince artık o hassaslığım geçti. Kırgın ama güçlenmiş hissediyorum. Ne yazık ki ...

Konu uzun geldi okuyamadim , başlığa cevap yazacagim o yüzden.
Güçlüyum de Güçlüyum diye gezmek bana cok manasiz geliyor. Cnku bazen cok güçsüzum bazen cok guclu. Olaya göre değişiyor.
Insanlar güçlü sanıyor ama buna mi üzüldün diyecekleri seylere saatlerce agladigimi bilirim.
Ben sadece kendimim; ne güçlüyum ne de güçsüz. Ben kendimi olduğum gibi kabul ettim.
Ha birde bir söz vardi ; güçlü olacağım diye diye dolmuşcu sakir oldum, ciktim diye ben de o yüzden bıraktım artık valla kendimi.....

Bende bu aşamaya acılarla geldim bende yıprandım ve dur dedim... işin Aslı kararlı olmakta ve sorgulamakta neden yıpranıyorsun neden izin veriyorsun mutlu da değilsen ? Hak etmiyor musun mutluluğu ?
Benim mutsuzluğumun sebebi hep karşı cinsle yaşadığım ilişkiler aslında
Çok şükür başka problemim yok.sanırım çabuk bağlanıyorum ve çok fazla değer verip inanıyorum erkek milletine.buda benim hayattaki sınavım işte.umarım geçmişimdir dersimden artık

Kadin degil genel olarak insan guclu bi yaratik. Sadece erkek dunyasinda yasadigimiz icin daha guclu olmak zorunda birakiliyoruz bence..

Back
X