Biz Kadınlar Neden Erkeklerden Soğuruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
evet kızlar yeni bi tartışma konusu....

hadi bakalım geçelim yanıtlara hihoyyyt

bir kadınlar neden erkeklerimizden soğuruz...

Verdigmiz kiymeti degeri anlayisi fedakarligi emegi özveriyi geri alamadigmiz zaman!!!

Verdigmiz kiymeti degeri anlayisi fedakarligi emegi özveriyi geri alamadigmiz zaman!!!

Harfi harfine katiliyorumkaydirigubbakcemile5

Bir kadin sevdigi kisi tarafindan deger verildigini hissetmek ister.
Bu aslinda erkek icinde gecerlidir.

Burdan hem erkeklere hemde kandinlara söylüyorum, lütfen sevdiginizin degerini, kiymetini yaninizdayken bilina.s

bazen cok odun oluyolar onlardan sogumamız ıcın cok sebep var.ama en önemlisi verdiğimizin karşılığını alamamamız.tatmınsızlıkten

verdigimizin karsiligini alamamak diyemiycem bu sefer de karsilik mi seviyorsunuz diye zeytinyagilik yapiyorlar cünkü...ama sunu söyleyebilirim, ilgisizliklerinden olur olmaz yaptiklari elestirilerinden (begenmedikleri biseyi kirar miyim ki diye düsünmeden pat diye söyleyip de begendiklerini binbir nazla söylediklerinden yani), verdigimiz sevgiyi ilgiyi alip alip ögütüp geriye cok afedersiniz ama kaba bir gegirme olarak bize verdiklerinden! odunluklarindan tam da sevgisizkelebek'in dedigi gibi! tamamen hödük olduklarindan!!
soguruz onlardan!

Şiddet görünce
Küfürlere maruz kalınca

bir başka kıza bakınca:mymeka:

Erkeklerde sahiplenme duygusu çok fazla...
Fazla kıskançlık, kısıtlama, çok ilgi , ilgisizlik....
Birçok neden var bence...

Kendi adıma ;

kıskançlıktan, ilgisizlikten, güvensizlikten ve herşeyden önemlisi YALAN dan. Bu tip şeyleri gördünce karşımda soğuyorum.

Diğer türlü herşeyi sindirdim şimdiye kadar ama ben bunları geçiştiremiyorum...

Dünyada tek bir karsiliksiz sevgi vardir oda bir annenin evladina olan sevgisidir....:CüvCüv:

Diger bütün sevgiler hep karsiliklidir kanimca Vermek ve Almak...

neden sogunurrr,

kötu davrandıklarındaa, aptallık yaptıklarındaa, cırkın gözüktüklerındee , kişilik olarak bozulduklarında
soğuruz

sevgısız davrandıklarında da bazen sogunur

Erkeklerden soğuruz ...çünkü,

Çok sık hata yaparlar...tamam kimse dört dörtlük diil ama bu kadar da olmaz ki canım

Bizim kıymetimizi gerçekten anladıkları zaman biz çoktan tahtalı köyü boylamış oluruz

Bizim nadide birer çiçek olduğumuzu çar çabuk unutuverirler...

Gözleri dışardadır... ama bilmezler ki tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü hanıdır

Yaptıkları saçmalıkların ardı arkası yoktur...sürüyle gider yanlışları yani gamyoncuiremsu

Annelerinin de hataları olduğunu görmek ve kabul etmek istemezler...bu şekilde bizleri deli etmeyi amaçlarlar ve bunu ustaca başarırlar...

Kaba kuvvetle herşeyi çözeceklerini sanacak kadar kuş beyinlidirler şakkıdı

Bizim kadar fedakar biri bulmuşlar öpüp başlarına koymak yerine ,ceplerine keklik diye koyarlar...

Hata yaptıkları zaman zeytinyağla kendilerini yarıştırmayı marifet bilirler...gamyoncuiremsu

her açıdan anlaşılamamaktan..
kadınlar kadar ince düşünme yeteğinden ve duygularını taşıma ve yansıtma becerilerilerinden yoksun oldukları an!
kadınlar kadar asil ,mağrur,gururlu ve güçlü olamadıkları zaman!
bir kadını anlama,keşif etme çabasında bulanamayıp,kolayı seçtikleri için vs vs...

Hayat sahnesinde başrolde genellikle erkeklerin olmasının en büyük sebebi, erkeklerin kadınların asla sahip olamayacakları bir güce sahip olmalarındandır... Bu güç nedir? Bir kadının muhteşem desteği!
bazen bu desteği alamamak ta bir nedendir...bazıları bırakın başrolü figüran bile olmayı beceremiyor bu sahne de....

kötükedihüsokötükedihüsoyalanından ,dolanından,şiddetiden,ilgisizliğinden,işine aşık davranmasından,ihanetinden,dağınıklığından,memnuniyetsizliğinden,ayak kokusundan,diş bakımamına özen göstermeyişinden,evdeeeki derbederliğinden,savurganlığından,vaktimizi çalmasından,kaybetme korkusunu kaybetmesinden,doğum günü gibi özel günleri unutmasından,kısakançlıklarından,umursamazlıklarından,kapıya borşlu getirmesinden,mum ışığında yemek yememizin sebebinin faturayı ödememiş olmasından,beni sürekli kızdırmaısında,sabırsızlığından,savurganlığından,kıymat bilmemesinden,aldatmasından,aramamasından ihmalkarca davranmasından gibi daha bir çok şeyden soğurum...
kötükedihüsosoğudum mu ateş olsa beni ıssıtamaz ısıtsada bir daha alevlenecek kadar beni yakamaz!kötükedihüso

eşim sinirlenip ağzını bozunca özelliklede başkasının yanında beni küçük düşürünce yani saygısızlık yapınca ben çok soğuyorum.saygı herşeyden önce gelir saygısız bir erkekden her kadın soğur.ama erkekler bunu anlamak istemiyolar ne yazıkki

sogutmak icin ellerinden geleni ardina koymazlar cünkü...
bir kadinin hic bir zaman ne istedigini anlamazlar...
söz verir tutmazlar...
sadakat nedir bilmezler...
eli elindeyken gözü baska yerde gezerler...
ayrintilara önem vermezler....
daha sayarim ama bu kadar sogutma yeterli sanirim...

Yaşlanıyor muyum yoksa özüme mi dönüyorum bilemedim..
Çok çabuk soğurum..
Yüksek sesli kavga ortamında,küfür duyduğumda soğurum..:1closedeyes:

Ters giden bir şeylerin olması gerekmez benim soğumam için...
Ben kendimi bulamazsam karşımdaki adamda, bir şeyler kendiliğinden değil de zorlama ile olmaya başlarsa yabancılaşır ve soğurum..

sidet gördügümü zaman
aldatildigimiz zaman
sevgisiz ilgisiz biraktiklari zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…