tayt, ugg çizme ve tunik bu senenin modası üniversitede bir metrelik bir sopa al ve salla birine değmezse ötekine mutlaka değer.
londradayım, tayt ne ki burda şeklini değil direk kalçaları görüyoruz, insanlar çok alışık, kimseye garip gelmiyor, erkekler bakınca kızlar da çok normal karşılıyor zatenbir ben nrmal karşılayamıyorum hele merdivenden çıkarken önümdeyse bu kişi
Emin olabilirsiniz amaç rahatlık falan değil. Yurtdışında ve yurt içinde bu şekilde giyinen bir sürü arkadaşım ve akrabam var. Yirmi yaşında olan da var ve yine aynen böyle giyinen altmış yaşında olan da var. Daha hiç birinin rahat olduğu için böyle giyiniyorum dediğiini duymadım. Ama erkekleri tahrik etmek çok hoşuma gidiyor lafinı pek çoğundan duydum. Bakın hepsinden duydum demiyorum. Ama çoğundan bizzat duydum. Bize barbar demeye kimsenin hakkı yok. Hele de ülkesinde her saniye de bir tecavüz vakası yaşanan bir ülkenin vatandaşı ise.
Arkadaşım sen tayta istediğin gibi bak. Emin olabilirsin tanıdığım tum erkekler hatta belli bir ortamda konusu açıldıgı zaman da hiç tanımadığım erkekler dende defalarca duydum. Tayta normal kıyafet gözü ile bakana rastlamadım sevgilisine tayt giymesine izin veren bir çocuk dedi ki benim arkadaşım giyiyor birşey demiyorum zaten göze batan alımlı bir fiziği olsa asla giydirmem dedi. O zaman bende sevgilime hak verdim artık giymek için ısrar etmiyorum. Bizim üniversitenin forum sitesinde bir zamanlar sık sık bu konu tartışılırdı. Çoğu erkek şu yorumu yazardi sıska bacakli ve şişko bacakli kızlar lütfen giymeyin şu taytı. Bazıları da kızlar tayt rahat bahanesi ile karşımıza gelmeyin. Hadi tayt rahat üzerine uzun bir şey giymek de çok mu zahmetli falan diyordu. Daha şimdiye dek tayt giyen bir kıza normal bakan görmedm. Ben elbisenin altına giydigm zaman da ise sevgilim bana minicik etekli çorapsiz ucuz görünümlu bir kız gösterdi gözümde şundan farkın yok dedi. Kendiside gayet modern saçma konular yüzünden beni asla kıskanmayan biri
Her saniye tecavüz olayınin yaşandığı ülke amerikadir. Amacı dikkat çekmek olmayan kisı zaten taytini usturuplu giyer. Şu anda bende dışarıdayım. Üzerimde tayt var. Ama konu sahibinin koyduğu resimdeki gibi bir tayt bence gerçekten kötü. Dikkat çekici. Bu şekilde giyinmek bence yanlış. Daha dün bu soğukda metrobusde bir kız sadece külotlu çorap giymiş. Evet evet abartısiz sadece çorap siyah ince külotlu çorap üzerine kısa ceket iç çamaşırı çorapin dikişı hersey ortada önce deli sandım ama yok aklıbaşında sanırım üniversite öğrencisi. Yani amaç nedir. Ben istediğimi giyerim imajı vermek mi zaten herkes istediğini giyiyor.
o her erkege gore degil herkesin yetisme tarzı farklı bende kullanırım tayt ailemde de giyen kızlar var ama ne babamdan ne erkek arkadasımdan sert bir yorum duymadım.. demiyorlar diye de acaba tipim bozuk ondan diyemi dusunmemiz lazım yani
bakıs acısı farklı tayt giyen bir kızdan etkilendikleri icin her erkegide kendileri gibi sananlar var
Ayrıca medeni barcelonada saat 24 den sonra herbir köşede bir çift bayağı bayağı ilişkiye giriyor.
bunda yanlış ne var?
sen bizim sinema salonlarını görmüyor musun, liseli gençler öpüşmek yiyişmek için "daha boş" sinema salonu arıyor.
bunun medeniyetle ne ilgisi var?
daha da önemlisi, bir tayt konusundan nasıl milletin namus konusu tartışılmaya başlanabilir?
kusura bakma ama abinin veya erkek arkadaşının senin yanında yorum yapmasınımı bekliyorsun. erkek arkadaşın senin yanında taytlı birine baksa sen ne yaparsın. birini değerlendirirken yalnız veya erkek arkadaşları ile birlikte iken düşüneceksin.
ben farklı birseyden bahsettim orda ben tayt giydigimde kimse giymeme mudahale etmez normal gelir adi duruyor demez..her erkek aynı dusunmez bu konuda dedim..erkek arkadasım bnm yanımda tayt giymis veya dekolte giymis bir kadına bakarsa ben o kadına kızmam ki zaten napsın millet baskalarının erkek arkadası bakmasın diye ona goremi giyincek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?