İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Biz Kadınlar neden siyah Tayt giyer ?

bel bolgesini sıkmıyor yumusak sert degilki kot kuması gibi..bide simdiki kotlar yuzunden bircok kızın yan yagları cıkmaya basladı sıktırıyor oyle oluncada yan tarafda yaglar olusuyor

yan yağlar oluşmaz onlar çok yemekten ve totoyu hareket ettirmemekten dolayı zaten vardır

Rahatlığı konusunda haklısın, peki bakışlardan rahatsız oluyomusun olmuyomusun??
Bir kere şunu söyleyeyim,
"
bir başkası" sıfatını taşıyan insanların neye, nasıl baktığını, ne düşündüğünü, ne dediğini önemser,
"elalem ne der?" diye dolanıp durursan, intiharın eşiğine kadar gelirsin.
O hayat senin olmaktan çıkar, artık bir başkasının düzenine göre yaşar, durursun. Ben bunu uzun zamandır aklımın bir köşesinde tutmaya çalışıyorum.
Tayt giydim diye yiyecek gibi bakan, yadırgayan insanların bakışlarından söz ediyorsan, hayır olmuyorum. Neden rahatsız olayım ki?
Akıllarından, bilinçlerinden şüphe duyuyorum sadece, bazen de aldırmıyorum. Ulan tayt bu, memelerimi falan mı açtım da "
" böyle bakıyorsunuz.
En çirkin kıyafeti giymiş dahi olsam, en seksi, en açık kıyafeti giymiş dahi olsam, ben rahatsam, ben yakıştırıyorsam, kime ne?
Ailemden, evimden başka hiç kimsenin "abugbugu"su umrumda değil. Olmasın da.
Kendini dev aynasında görüyor bu insanlar... Kusursuz, on numara.
Vay anasını ya. Eheh.

bence çoooook büyük konuşuyorsun. bu kadar özgür ruhlu olmak çok iyi değil. sınırların olması gerek. ailemin söylediklerini umursamam falan ise daha ilginç.

Arkadaşlar ispanyol paça renkli renkli pantolon arıyorsanız ben lc waikikiden aldım renk renk kadife de aldım arayan oraya bakabilir. Büyük beden ve renk renk istiyorsaniyorsaniz femina sağolsun her rengi aldım oradan. Şu anda indirim de seksen liraya düştü. Lc waıkikide ise kırk lira . Penye tayt dışında giydigim her tayt bana çok rahatsız geliyordu ama yakışıyor diye giyiyordum. Ama şimdi mark and Spencerden bir kadife tayt aldım ki rahatlık budur arkadaş. Yüksek belden başka giymiyorum artık. Düşük bel sayesinde oluşan yan yağlar nedeni ile isyandayım. Yumuşak çok rahat. Herkese tavsiye ederim ama uzun hırka ile ha ona göre :-D

Son düzenleme:
bence çoooook büyük konuşuyorsun. bu kadar özgür ruhlu olmak çok iyi değil. sınırların olması gerek. ailemin söylediklerini umursamam falan ise daha ilginç.
Öyle bir şey demedim ki ben.
"Ailemden başkasının ne dediğiyle, ne düşündüğüyle, nasıl baktığıyla ilgilenmem" dedim. Oturup, kalkmasını, giyinmesini de iyi bilirim.

Son düzenleme:

ipekyolda da vardı kadife taytlar ve bayağı güzel görünüyolardı

şu an altımda siyah tayt var =) artık geceleride taytla uyuyorum ben çok rahat oluyor soğuk girmiyo aralardan
gündüzleri ise kalçamı örtecek şekilde tayt giymeyi seviyorum.bi sürü tuniğim var. hatta üzerine gömlek alıcam öylede çok şık duruyor.
yalnız başına giymeyi hiç düşünmedim.zaten yaşadığım yer buna pek uygun değil.bir de 5 kilo fazlam var.zayıflarda çok şık duruyor ama riskli:26:

maalesef oluyor vucut seklini bozduguda kanıtlanmıs zaten yandan baskı yapıyor ya cekiştir dur onuda valla sevmiyorum

bir de oturup kalkarken devamlı bir elinin orada olması lazım, pür dikkat istiyor belden düşük kotlar..

valla iyi alıştım ben rahatıma bu kot taytlar ve yüksek belli şeyler sayesinde

dikkat et üzerine yapışmasın
bende evde giyiyorum rahat oluyo

gece uyurken tayt giymek bana rahat gelmiyor, teni kurutuyor, pul pul oluyor bir kaç gece onla uyuduktan sonra.

evde ben asla tayt giymem, ne kadar bol şey varsa evde geziyorum onlarla. güreşçi modundayım devamlı

bir de oturup kalkarken devamlı bir elinin orada olması lazım, pür dikkat istiyor belden düşük kotlar..

valla iyi alıştım ben rahatıma bu kot taytlar ve yüksek belli şeyler sayesinde

evet body giysen icine soksan olmaz cıkar cıtcıtlı body giysen onunda yandan gozukme ihtimali oluyor cok gordum oyle kızlarda :26:

su tayt modasını baslatan cok iyi yapmıs bence asla eskimez bu moda

Arkadaşlar taytın öyle hatları,iç çamaşırını belli ettiği yok ki.Önemli olan kullanmasını bilmek.Taytın altına göbek üstü bir bluz giyilirse tabi ki hatlar gözükür.Kaç senedir tayttan başka bir şey giymiyorum.Hem de sadece siyah değil,kot görünümlü çok güzel taytlarım var.Üstüme mutlaka kalçamı da kapatan bir tunik giyerim zaten.Çok rahat ediyorum kot beni bunaltıyor,daraltıyor.Ayrıca kışın kot giydiğimde o kot kaskatı kesiliyor,boşluklardan soğuk giriyor ama taytımın altına ince ten çorap da giyiyorum bacaklarım hiç üşümüyor.Çizmemi de giyince sımsıcak geziyorum karda kışta

Ama şu var fiziği kötü olan kızlar lütfen tayt giymesin gerçekten çok kötü bir görüntü çıkıyor.

Son düzenleme:
ne vucut seklını bozuyomus. benım bıldıgım dar kıyafetlerın kasıklara baskı yapmasından dolayı çeşitli problemlere neden oldugu.

Düşük bel pantolon ve iç çamaşırları bu can simidi dediğimiz şeklin ortaya çıkmasına sebep oluyor.
Vücut sürekli aynı yerden baskı gördüğü için karın ile kalça arasında sanki kemer varmış gibi bir girinti oluşturuyor.
Bende de var aynı durum, hep bu düşük bel yüzünden!!!

Diğer sağlıksız durum ise tayt değil ama dar pantolon ve kotlar cildi havasız bıraktığından hem kuruluğa hem de idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazırlıyor.
Onu da yaşadım, doktorum böyle anlattı oradan biliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…