evet onu diyorum ya ..ha tayt ha dar paça moda pantalonlar fark yok ki..
bel bolgesini sıkmıyor yumusak sert degilki kot kuması gibi..bide simdiki kotlar yuzunden bircok kızın yan yagları cıkmaya basladı sıktırıyor oyle oluncada yan tarafda yaglar olusuyor
Bir kere şunu söyleyeyim,Rahatlığı konusunda haklısın, peki bakışlardan rahatsız oluyomusun olmuyomusun??
Bir kere şunu söyleyeyim,
"bir başkası" sıfatını taşıyan insanların neye, nasıl baktığını, ne düşündüğünü, ne dediğini önemser,
"elalem ne der?" diye dolanıp durursan, intiharın eşiğine kadar gelirsin.
O hayat senin olmaktan çıkar, artık bir başkasının düzenine göre yaşar, durursun. Ben bunu uzun zamandır aklımın bir köşesinde tutmaya çalışıyorum.
Tayt giydim diye yiyecek gibi bakan, yadırgayan insanların bakışlarından söz ediyorsan, hayır olmuyorum. Neden rahatsız olayım ki?
Akıllarından, bilinçlerinden şüphe duyuyorum sadece, bazen de aldırmıyorum. Ulan tayt bu, memelerimi falan mı açtım da "" böyle bakıyorsunuz.
En çirkin kıyafeti giymiş dahi olsam, en seksi, en açık kıyafeti giymiş dahi olsam, ben rahatsam, ben yakıştırıyorsam, kime ne?
Ailemden, evimden başka hiç kimsenin "abugbugu"su umrumda değil. Olmasın da.
Kendini dev aynasında görüyor bu insanlar... Kusursuz, on numara.
Vay anasını ya. Eheh.
Herkesin kendi tercihi yakışan ve seven giysin insnaları giyim tarzlarına göre yargılamak yalnış olur.
Ben seviyorum ama giyemiyorum.Giyenede bence laf söylememek lazım bazısına çok yakışıyor[/COLORY
Bu siyah taytı giyen bayan kalçasının bariz bir şekilde dışarıda olduğunu bile bile neden giyer ? Çok yakıştığı içinmi yoksa bütün gözleri üzerine çekmek içinmi ? Bakınız vücut dili denilen bir olay var.. Bu vücut dile sadece bedeninizin hareketleri ile sınırlı değil.. Giymiş olduğunuz elbise, yapmış olduğunuz makyaj ve sıkmış olduğunuz parfüm bile karşı tarafa bir mesaj verir. Şimdi resimde görülen bayan tiplerinden ben çok görüyorum.. Bazen güneş arkasından vuruyor çamaşırı belli oluyor.. Bakanmı suçlu baktıranmı ?
Sıkmış olduğu parfüm mü??? Bence sen düşünce tarzını değiştirmelisin. Karşı tarafta azcık meyilli olmayıversin mesaj almaya. isteyen istediğini giyer. Ben kendim giymem ama başkası giyerse de beni ilgilendirmez. Ne kıyafeti, ne makyajı, ne parfümü. Giyimden, parfümden mesaj alacak beyinler az kendine çeki düzen vermeli bence...
Öyle bir şey demedim ki ben.bence çoooook büyük konuşuyorsun. bu kadar özgür ruhlu olmak çok iyi değil. sınırların olması gerek. ailemin söylediklerini umursamam falan ise daha ilginç.
Öyle bir şey demedim ki ben.
"Ailemden başkasının ne dediğiyle, ne düşündüğüyle, nasıl baktığıyla ilgilenmem" dedim. Oturup, kalkmasını, giyinmesini de iyi bilirim.
Arkadaşlar ispanyol paça renkli renkli pantolon arıyorsanız ben lc waikikiden aldım renk renk kadife de aldım arayan oraya bakabilir. Büyük beden ve renk renk istiyorsaniyorsaniz femina sağolsun her rengi aldım oradan. Şu anda indirim de seksen liraya düştü. Lc waıkikide ise kırk lira . Penye tayt dışında giydigim her tayt bana çok rahatsız geliyordu ama yakışıyor diye giyiyordum. Ama şimdi mark androidtelefon and Spencerden bir kadife tayt aldım ki rahatlık budur arkadaş. Yüksek belden başka giymiyorum artık. Düşük bel sayesinde oluşan yan yağlar nedeni ile isyandayım. Yumuşak çok rahat. Herkese tavsiye ederim ama uzun hırka ile ha ona göre :-D
yan yağlar oluşmaz onlar çok yemekten ve totoyu hareket ettirmemekten dolayı zaten vardır
maalesef oluyor vucut seklini bozduguda kanıtlanmıs zaten yandan baskı yapıyor ya cekiştir dur onuda valla sevmiyorum
şu an altımda siyah tayt var =) artık geceleride taytla uyuyorum ben çok rahat oluyor soğuk girmiyo aralardan
gündüzleri ise kalçamı örtecek şekilde tayt giymeyi seviyorum.bi sürü tuniğim var. hatta üzerine gömlek alıcam öylede çok şık duruyor.
yalnız başına giymeyi hiç düşünmedim.zaten yaşadığım yer buna pek uygun değil.bir de 5 kilo fazlam var.zayıflarda çok şık duruyor ama riskli:26:
bir de oturup kalkarken devamlı bir elinin orada olması lazım, pür dikkat istiyor belden düşük kotlar..
valla iyi alıştım ben rahatıma bu kot taytlar ve yüksek belli şeyler sayesinde
maalesef oluyor vucut seklini bozduguda kanıtlanmıs zaten yandan baskı yapıyor ya cekiştir dur onuda valla sevmiyorum
ne vucut seklını bozuyomus. benım bıldıgım dar kıyafetlerın kasıklara baskı yapmasından dolayı çeşitli problemlere neden oldugu.
evet onu diyorum ya ..ha tayt ha dar paça moda pantalonlar fark yok ki..
dikkat et üzerine yapışmasın
bende evde giyiyorum rahat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?