Birisi "amaç rahatlık değil" demiş.
Genelleme yapmayacaksın. Amacım gayet de, rahatlık. Sportif giyinmeyi seviyorum. Rahatım arkadaşım, yakıştırıyorum da kendime.
Seksiymiş, bilmem neymiş...
Sizin takıldığınız, birinin "çok seksiyim bununla yeeaa" dediğine şahit olup, diğerine yama yaptığınız şeyler bunlar.
Seksiyse, seksi. Rahat olmadığını söyleyebilir misin bana? Hayır. Hah.
istediğin şeyi giymen konusunda seni sonuna kadar savunurum ama ders anlatırken tayt giymiş bir kızcağızın salonda yürürken erkek öğrencilerin bakışlarını gördükçe bu kızın taytı ne için giydiğini düşünmekten kendimi alamıyorum.
her insan bir degil bu dogru kimi bunun icin giyer kimi sevdigi icin giyer herkesi aynı kefeye koymamak lazım bunu soylemeye calıstım
kendin içinde giyinsen, başkası içinde giyinsen giyinene karşı alınan tavır erkekler için aynı...
ya bilmiyorumki ben boyle tayt giydigimde farklı tavır aldıklarını gormedim erkeklerin kot giydigimde ne kadar bakıyolarsa tayt giydigimde de okdr bakıyorlar ben erkek arkadasımın yanında giydigimde oda giyme etme demez tanıdıgım cevremdeki erkeklerdende tayt giyme bak farklı bakarlar gibi bir nasihatta almadım simdi oyle bir durum varki askılı bir bodyi veya kolsuz bir bodyi bile acık bulan erkekler var mesela ama tam tersi normal karsılayanlarda var taytta boyle birsey ha derseniz ipincecik tayt giyip ustune kalcayı kapatcak birseyi almayanlar onlar bana gore estetikde durmuyor zaten ama erkeklerin bakıs acısına gore hareket edersek ne giycegimizi bilemeyiz
artık normal pantalonlar da çok dar zaten..
ben bol pantalon giyene rastlamıyorum ki..
hepsi tayt gibi zaten..dar paça..
fizik düzgünse ve üzerine hafif uzun bir tunik varsa bence hoş duruyor..
tayt giyen kızlara yurdum erkeklerinin tavırlarını gördükçe özellikle toplu taşıma araçlarında insan ister istemez etrafına bir kabuk örüyor.
Rahatlığı konusunda haklısın, peki bakışlardan rahatsız oluyomusun olmuyomusun??
evet senenin modası dar kesim veya stretch cinsi şeyler.
valla geçen gün kot almaya gittim renkli birşeyler yeşil ya da tarçın rengi gibi..
inanır mısın koca AVM de normal ispanyol paça tarzı kot yok..dar paça binici tarzı tayt gibi..
en son dedim bu ne ya? bu firmalar neden hep aynı modelleri üretiyorlar? bir firma yetkilisi...bulamazsınız hanımefendi aramayın boşuna moda bu..dedi..yani..
mutlaka vardır tabii bazı firmalarda ama çoğunluk bu şekilde..
yani diyeceğim normal pantalonların da tayttan farkı yok.
valla geçen gün kot almaya gittim renkli birşeyler yeşil ya da tarçın rengi gibi..
inanır mısın koca AVM de normal ispanyol paça tarzı kot yok..dar paça binici tarzı tayt gibi..
en son dedim bu ne ya? bu firmalar neden hep aynı modelleri üretiyorlar? bir firma yetkilisi...bulamazsınız hanımefendi aramayın boşuna moda bu..dedi..yani..
mutlaka vardır tabii bazı firmalarda ama çoğunluk bu şekilde..
yani diyeceğim normal pantalonların da tayttan farkı yok.
ben bugun bulduğum ispanyol paca kadife pantolondan iki tane aldım ama oda totoyu sıkıyo
aynen öyle, zaten taytlarda değişti artık. ilk çıktığı zamanki gibi ince penyeden değil %90 ı.. daha kalın, daha pantolon gibi..
tayt pantolonlar var evet guzel oluyor onlar ama hem sıkmıyor beli rahatta kot giymekten iyi ya
tayt pantolonlar var evet guzel oluyor onlar ama hem sıkmıyor beli rahatta kot giymekten iyi ya
benim son 2 senedir devamlı aldığım şey : kot taytlar.. öyle inceleri değil, daha kalın dar kot ama beli lastikli.
o belinin lastikli olması o kadar işime yarıyor ki, çekiyorum yukarı, hafif göbeğimde fazlalık var, onlar bir güzel sıkılıyor, sanki korse etkisi :))
nasıl sıkmıyor tight kelime anlamı zaten sıkıdır. ama toparladığı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?