İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Biz Kadınlar neden siyah Tayt giyer ?

1 yıldır mı, anladım canım, hep öyle diye diye, yapa yapa, herşey, yapacaklarımız, alacaklarımız içimizde kalıyor zaten, 3 günlük dünya, boşver, giy gitsin, millette ne biçim vücut var, neler neler giyip giyip çıkıyorlar, hiç aynaya bile bakmadan çıkanlar var, hadi bakalım, giy de fotoğraf çek, bizlere de göster. :))))

sizce kötü gözüküyor mu deri tayt bu kadında?
benim fiziğim de aynen böyle çünkü

Kadın ütülerken siyah taytımı yakmış,oysaki yeni almıştım...ühühühühühüh !.. Calzedonia yolları gözüktü bana...

Merhaba kk hanımlarıı

Siyah dapdar bir pantolon giyerim,

Ama adı tayt olunca nedense giyemiyorum

Rahat edemem ki ya

ben tayt gymezsem kışın kıyafetim yok gbi bişi tayt çok büyük kurtarıcı yaa hele şu kalın tayt pant. çıktı favorim valla çok seviorum taytı yakışan gysn valla ben çok zayıfım bnde hiç dkkat çekmiyo o açıdan sanslıyım

bende giyiyorum siyah ve lacivert olarak 2 tane taytım var ,üzerine uzun tunikle giyiyorum gayet hoş duruyor.Kısa üstlerle bende giyemiyorum rahatsız oluyorum

Taytı ancak üzerine kalçayı yarısına kadar da olsa kapatacak şekilde giyiyorum. O da tayt siyah olmalı şekilli falan olunca hoş olmuyor bana göre. Dar pantolon giyerim ama her türlü. Zaten tayt giymek için vücut lazım olan olmayan giyiyor tamam herkes istediğini yapmakta özgür tabiki bir şey diyemeyiz ama cidden hoş durmuyor. Yakışanı giymek lazım olmadı üzerine uzun bir şeyle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…