Arkadaşlar taytın öyle hatları,iç çamaşırını belli ettiği yok ki.Önemli olan kullanmasını bilmek.Taytın altına göbek üstü bir bluz giyilirse tabi ki hatlar gözükür.Kaç senedir tayttan başka bir şey giymiyorum.Hem de sadece siyah değil,kot görünümlü çok güzel taytlarım var.Üstüme mutlaka kalçamı da kapatan bir tunik giyerim zaten.Çok rahat ediyorum kot beni bunaltıyor,daraltıyor.Ayrıca kışın kot giydiğimde o kot kaskatı kesiliyor,boşluklardan soğuk giriyor ama taytımın altına ince ten çorap da giyiyorum bacaklarım hiç üşümüyor.Çizmemi de giyince sımsıcak geziyorum karda kışta
Ama şu var fiziği kötü olan kızlar lütfen tayt giymesin gerçekten çok kötü bir görüntü çıkıyor.
Düşük bel pantolon ve iç çamaşırları bu can simidi dediğimiz şeklin ortaya çıkmasına sebep oluyor.
Vücut sürekli aynı yerden baskı gördüğü için karın ile kalça arasında sanki kemer varmış gibi bir girinti oluşturuyor.
Bende de var aynı durum, hep bu düşük bel yüzünden!!!
Diğer sağlıksız durum ise tayt değil ama dar pantolon ve kotlar cildi havasız bıraktığından hem kuruluğa hem de idrar yolu enfeksiyonuna zemin hazırlıyor.
Onu da yaşadım, doktorum böyle anlattı oradan biliyorum.
bide sanıyolarki tayt giyince usuyoruz degil ya insanlarada anlatamıyorsun bunu lisede siyah koton corabıyla kış gunu okula giderdik de usumezdik taytla hic usunmuyor bir arkadasda demis icine ince corap giyiyorum diye aynen.. oyle yapınca kış gunu bile sıcacık tutuyor valla..
bizim lisede çoraplarımız yeşildi kurbağalar gibi geziyoduk
aman kotuymus oda ya yesil corap ne oyle
Ya kızlar benim yurt da arkadaşlarım öyle tayt giyiyor ki kızlarin kemiklerı ağıriyor. Kız tuvaleti geliyor ama taytı çıkaramiyo diye gitmiyor. Yurda gelince bir hafta kemiği ağıriyor. Nerden buluyorlar bunları ya. Madem taytda amaç rahatlık derdin ne onu giyiyorsun ya anlamıyorum ki. Ben de hele yurt da hep hep tayt giyiyorum. Benim bacaklar da çok fazla kuruluk ve batık olmaya başladı kıpkırmızı oluyor. Acıyor falan arkadaşım dedi hep tayt giyiyorsun o yüzden oluyor bak bacaklarin yara bere içinde dedi. Şimdi de burada bir arkadaş kuruluk yapıyor diye yazdı daha giymesem mi dedim ama abartısiz diyorum belki otuz tane taytm var. Nerde yumuşak görsem alırım ne etcem bunca taytı yurt da asla eşofman giymemki. Sizce de böyle bir şey olabilir mi.
Benim normal de cildim kuru ondan mi acaba içime kurt düştü çünkü çok acıyor canım yanıyor o derece
Benim normal de cildim kuru ondan mi acaba içime kurt düştü çünkü çok acıyor canım yanıyor o derece
Ben dışarıdan geldiğim gibi ilk iş taytı giyerm. Kıllarım hep kırık kırık.
kızlar bir sorum var, deri tayt kullanan var mı aranızda?
benim 2 tane deri taytım var, biri daha parlak, biri normal mat siyah deri.. altına siyah topukluyla gece bir yere çıkarken güzel olabilir diye almıştım.
ama bir türlü giyemedim, kombinleyemedim, sanki üzerime olmuyormuş gibi hissettim..
o yabancı ünlüler falan devamlı deri tayt giyiyorlar, çok güzel gözüküyor.
siz kullanıyor musunuz? üzerine falan ne giyersiniz?
kızlar bir sorum var, deri tayt kullanan var mı aranızda?
benim 2 tane deri taytım var, biri daha parlak, biri normal mat siyah deri.. altına siyah topukluyla gece bir yere çıkarken güzel olabilir diye almıştım.
ama bir türlü giyemedim, kombinleyemedim, sanki üzerime olmuyormuş gibi hissettim..
o yabancı ünlüler falan devamlı deri tayt giyiyorlar, çok güzel gözüküyor.
siz kullanıyor musunuz? üzerine falan ne giyersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?