İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Biz Kadınlar neden siyah Tayt giyer ?


soguk gunlerde yalnız kot gıyersen zaten toto donar ondan sonra sistit olursun valla. ben ne giyersem giyeyim altıma ya külotlu çorap ya tayt giyerim ooooo sıcacık tutuyo
 

iç çamaşırı olarak özel günler hariç pamuklu giyeceksin
 
bide sanıyolarki tayt giyince usuyoruz degil ya insanlarada anlatamıyorsun bunu lisede siyah koton corabıyla kış gunu okula giderdik de usumezdik taytla hic usunmuyor bir arkadasda demis icine ince corap giyiyorum diye aynen.. oyle yapınca kış gunu bile sıcacık tutuyor valla..
 
Son düzenleme:

bizim lisede çoraplarımız yeşildi kurbağalar gibi geziyoduk
 
Ya kızlar benim yurt da arkadaşlarım öyle tayt giyiyor ki kızlarin kemiklerı ağıriyor. Kız tuvaleti geliyor ama taytı çıkaramiyo diye gitmiyor. Yurda gelince bir hafta kemiği ağıriyor. Nerden buluyorlar bunları ya. Madem taytda amaç rahatlık derdin ne onu giyiyorsun ya anlamıyorum ki. Ben de hele yurt da hep hep tayt giyiyorum. Benim bacaklar da çok fazla kuruluk ve batık olmaya başladı kıpkırmızı oluyor. Acıyor falan arkadaşım dedi hep tayt giyiyorsun o yüzden oluyor bak bacaklarin yara bere içinde dedi. Şimdi de burada bir arkadaş kuruluk yapıyor diye yazdı daha giymesem mi dedim ama abartısiz diyorum belki otuz tane taytm var. Nerde yumuşak görsem alırım ne etcem bunca taytı yurt da asla eşofman giymemki. Sizce de böyle bir şey olabilir mi.
 

Eğer hava almıyosa olabilir ama ben baktım şimdi bende bir şey yok
 
Benim normal de cildim kuru ondan mi acaba içime kurt düştü çünkü çok acıyor canım yanıyor o derece
 
Benim normal de cildim kuru ondan mi acaba içime kurt düştü çünkü çok acıyor canım yanıyor o derece

canım geçmiş olsun. ben gündüz evde olunca eşofman giyiyorum malum eve gelen giden oluyor. ama gece uyurken tayt. onuda 1 haftadır yaptım.bir şeyim yok şu an. sen ne zamandır giyiyorsun? geceleride giyiyor musun?
 
Son düzenleme:
bu arada benmde bacak tüylerim dökülmüş kendiliğinden ondan mı oldu acaba...
 
Ben dışarıdan geldiğim gibi ilk iş taytı giyerm. Kıllarım hep kırık kırık.
 
Son düzenleme:
Ben dışarıdan geldiğim gibi ilk iş taytı giyerm. Kıllarım hep kırık kırık.

tayt sımsıkı olduğu için bacağı kurutuyor.
kılları da dökermiş dapdar şeyler ( bu iyi aslında ) :)

ben de taytla evde geçirdiğim bir hafta olmuştu, sonra bir dikkat ettim bacaklarım pul pul olmuş. soyuluyor gibi. havasızlıktan. evdeyken çok tayt giyme derim.
 
kızlar bir sorum var, deri tayt kullanan var mı aranızda?

benim 2 tane deri taytım var, biri daha parlak, biri normal mat siyah deri.. altına siyah topukluyla gece bir yere çıkarken güzel olabilir diye almıştım.
ama bir türlü giyemedim, kombinleyemedim, sanki üzerime olmuyormuş gibi hissettim..

o yabancı ünlüler falan devamlı deri tayt giyiyorlar, çok güzel gözüküyor.
siz kullanıyor musunuz? üzerine falan ne giyersiniz?
 
Biz kadınlar dışarıda ya da evde neden tayt giyerizin farklı farklı sebebleri vardır muhakkak.

Bana göre konuda verilen örnek resim şık bir kombin; benim giyim tarzıma çok ters ama bu şık olduğu gerçeğini yadsımaz.

Tayt çok rahat bir giyim şekli şüphesiz ama herkesede yakışmıyor ; rahat diye,vücudu tayt giymeyi kaldırmayan kadınların giymeside hoş bir görüntü olmuyor.
 
Son düzenleme:

Benim var canım, kullanıyorum, hem günlük hayatta, hemde gece özel bi yerlere giderken, dediğin gibi gece giyersem topukluyla giyiyorum, çok şık oluyor, günlük hayatta ise, yazın sandaletlerimle, kışın botlarla, çizmelerle, giymelisin bence, uzun triko tuniklerle falan çok güzel oluyor, o şekilde kombinleyebilirsin, olmadı netten araştırabilirsin, deri taytı giymek biraz da cesaret istiyor bence, vücut olarak söylüyorum, bi anda bütün vücut hatlarını belli edebiliyor.
 
Son düzenleme:

Deri taytı eskiden kullanırdım ama şimdi pek kullanamıyorum, totom accık dolgunlaştı da
Şu tarz kullanımı çok seviyorum:
Eki Görüntüle 560421
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…