İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Biz Kadınlar neden siyah Tayt giyer ?

mat deri tayt bende kullanıyorum ama triko kazak tarzı seylerle degil penye turu tuniklerle seviyorum

Son düzenleme:
mat deri taytı nerden aldın cnm burda bulamadm ben alacaktım ama :26:

Nerde oturuyorsun canım, ben kotondan almıştım ama, mangoda deri görünümlü jean var istersen, geçenlerde ablam almıştı, dar, tayt gibi duruyor, oda işimi görür diyorsan mangoya bi bak derim, mangonun internet sitesinden bakabilirsin.

tmm cnm hemen bakıyorum bursanın bi ilçesinde yaşıyorum burdaki cotona gittim ama yok dediler

Son düzenleme:

Siyah deri var canım gri düz uzun hafif dekolteli tunik üzerine de salaş ceket giyiyorum ama soğuk havalarda pek kullanmıyorum.içi kürklü gri montum var onunla kullanıyorum kışın

öyle rahatım ve memnunumki tayt giymekten hele doğumdan sonra tam bir kurtarıcı oldu dikiş yerim hiç acımadan eğilip kalkabiliyorum

deri tayt kombin önerileri için teşekkür ederim kızlar.

giymeye hala cesaret edemedim 1 yıldır :)

öyle kilolu biri değilim, ama nası desem, kim kardashian tarzı fizigim. popo ve göğüsler çok baskın olunca, bir çok iddialı kıyafetle popomu hepten çıkarmayayım diye diye içimde kaldı, ilk gece çıktığım zaman giyeceğim ama yıkıyorum tabularımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…