Deri taytı eskiden kullanırdım ama şimdi pek kullanamıyorum, totom accık dolgunlaştı da
Şu tarz kullanımı çok seviyorum:
Eki Görüntüle 560421
Kızlar herşey bir yana leopar tayt diye birsey var ya
mat deri tayt bende kullanıyorum ama triko kazak tarzı seylerle degil penye turu tuniklerle seviyorum
mat deri taytı nerden aldın cnm burda bulamadm ben alacaktım ama :26:mat deri tayt bende kullanıyorum ama triko kazak tarzı seylerle degil penye turu tuniklerle seviyorum
mat deri taytı nerden aldın cnm burda bulamadm ben alacaktım ama :26:
yahu bu kadar meraklısı olmayın hava almmaz diyoruz mantar olur vaaalla:18::18::18:
tmm cnm hemen bakıyorum bursanın bi ilçesinde yaşıyorum burdaki cotona gittim ama yok dedilerNerde oturuyorsun canım, ben kotondan almıştım ama, mangoda deri görünümlü jean var istersen, geçenlerde ablam almıştı, dar, tayt gibi duruyor, oda işimi görür diyorsan mangoya bi bak derim, mangonun internet sitesinden bakabilirsin.
tmm cnm hemen bakıyorum bursanın bi ilçesinde yaşıyorum burdaki cotona gittim ama yok dediler
Rica ederim canım, anladım, ben alalı baya oldu çünkü.
İstanbul'da olsan herhangi bir AVM'den, beyoğlu'ndan veya nişantaşı'nda istemediğin kadar bulabilirsin diyecektim...
kızlar bir sorum var, deri tayt kullanan var mı aranızda?
benim 2 tane deri taytım var, biri daha parlak, biri normal mat siyah deri.. altına siyah topukluyla gece bir yere çıkarken güzel olabilir diye almıştım.
ama bir türlü giyemedim, kombinleyemedim, sanki üzerime olmuyormuş gibi hissettim..
o yabancı ünlüler falan devamlı deri tayt giyiyorlar, çok güzel gözüküyor.
siz kullanıyor musunuz? üzerine falan ne giyersiniz?
Kızlar herşey bir yana leopar tayt diye birsey var ya
Arkadaşlar merhaba,
Ben dışarıda tayt giyen hemcinslerime bakıyorum ve gerçekten çok cesur olduklarını görüyorum.. Giydikleri tayt çok sıkı ve kalçalarının şekli bariz belli oluyor.. Bu durumdan rahatsız olmuyormusunuz ? Açıkçası ben giyemedim kalçalarımın üstünü kapattım ama yinede rahat edemiyorum sanki çıplak gibi geziyorum gibi oldum :)
Eki Görüntüle 535475
Leopar antipatim var hiç bir şeyimde leopar bulunmaz.Nefret ediyorum taytlarda da hiç beğenmiyorum.
Bu sezon ama bayağı yaygınlaştı ve herşeye kadar
Evet ya farkındayım bir şey alıcak oluyorum görünüşte leoparsız iç tarafına bir bakıyorum leopar.Her yere sokuşturuyorlar şu leoparı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?