İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Biz Kadınlar Neden Tanga Giyer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede cok rahat ve hc bellı olmuo ozellıkle strıng gıydıgımde

yenı renklı model tangalar cıkmıs onlardan almak lazm yazın ıı oluo etegn altına gıymeye havadar hemde bıkını almam lazm tanga olanlardan hemde bu yaz cok ı gececek yunanıstan bekle bızı
tanga bıkını nasıl gıyıyosun rahtsoz olmuyomusun

sıkı bı popon varsa bıngıl bıngıl sallanmaz kuzu

hepsı mevcut bende ya vala cok begenorm vucudumu ve yakısıo da yanı zaten orda herkez ole gezdıgınden dolayı bana bakan pek olmuyor

bakmasınlar da yıne de bakan oluo erkek mılletı sonucta canım

sızce mayoyu nerden almalıyım hangı markayı onerıosunuz ona gore yarn bı alısverıse cıkayım

teskkurler bakıorm hemen modellere cok saol

cok guzel modeller var ama benm ıstedıgım modelden yok tekrar tşklr baska bıldıgınız var mı bıkını markası aradıgım krıterde

cok guzel modeller var ama benm ıstedıgım modelden yok tekrar tşklr baska bıldıgınız var mı bıkını markası aradıgım krıterde

hayır yok.
Fakat burası yeri değil diye düsünüyorum..
Konu acın.. daha fazla fikir edinebilirsiniz..

bende rahat edemem herhalde çıplak gibi hissederim kendimi diye düşünüyorum ama eşime filan giymek isterim

yanı tercıh meselesı ama daha rahat ya ewde ayrı dısarda ayrı her sekılde daha rahat oluyo ınsan

ne yalan soyliyeyim , eger brezilyada tatil yapsam giyerim tanga o hatunlari hep kiskanmisimdir yanik popolarini denemek istedim herkes oyle zaten oralarda tvde oyle gorunuyor

brezılyalılar ole gercektn genelde yurt dısındakı butun plajlarda ole tanga bıkınıı gıyıyolar zaten sadece ulkemızde yaygın deıl okadar onlar aşmışlar bunu cunkı kmsenın umurunda deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…