biz kadinlar

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
biz neden herseyi didik didik arastiriyoruz da, mesela cep telefonlaridir, sosyal medyalaridir, mesajlardir, emaillerdir de adamlarin umurlarinda degil istediklerini yapip bizi sallamiyorlar? oturup bunu dusunupte sinir oldum

biz neden herseyi didik didik arastiriyoruz da, mesela cep telefonlaridir, sosyal medyalaridir, mesajlardir, emaillerdir de adamlarin umurlarinda degil istediklerini yapip bizi sallamiyorlar? oturup bunu dusunupte sinir oldum
Dik duran, kendinden emin olan kadın olduktan sonra sallamasınlar da görelim. İstediğini yapmayı bırakın , sizi kaybetmekten bile korkarlar. Sorun kendine güvenmeyen, kaybetme korkusu yaşayan kadınlardan kaynaklanıyor aslında. Bu imkanı tanıyan o Kadınlardır.

hiç de değil, kadına kafayı takan takıntılı tipler gayet de her şeyi karıştırıyorlar

Tüm samimiyetimle söylüyorum şu yazından sonra bakmamaya karar verdim. Aslında bakarsan 6 senedir tanıyorum eşimi. Önceden didik didik bakardım arastirirdim ama baya baya hani ileri derecede artık şifreleri falan kiriyodum eski hesaplarının neyse evlendikten sonra bıraktım şimdi bi kaç aydır yine bakıyorum bu sabah da baktım şarja takıp. Sosyal hesabı yok ama onun dışındakileri kurcalıyorum ve bu hakikaten yanlış bişey. Bu yazın için teşekkür ederim artık kurcalamicam mutlu bi evliligim var gecmiste hatalari olabilir ama merhametli bi eşim var ve bunu yapmam gerekmiyor. Böylesi daha iyi sanırım.

öyle bir takıntım yok çnkü didik didik etsende aldatmak isteyen adam her şekilde aldatır diye düşünüyorum

Back
X