biz kötü kaynana ve görümce olmayalım. ..

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
İyi geceler bayanlar direk konuma gireyim.esimle çok güzel bir arkadaşlığımız vardı bir gün bana açıldı sevgili olduk .3 ay herşey çok güzeldi bir kere bile kavga etmedik. Sonra evlenmek istiyorum dedi eşim ailesi ile tanıştık.ablasi tanıştığımız günden beri hayatımızı zehir ediyor bize .öyle ki tek taş alacak eşim 7 numara parmağım bu gidip 14 numara sipariş ediyor. Nisanima bir hafta kala bizde Nisan kına ile beraber olur dedi .beyni ona ne dediyse .ağlama krizlerine girdim , dedim ne diyor bu en son aradım sen benden ne istiyorsun dedim .hallettim konuyu .sonra düğüne kadar etmediği rezillik kalmadı ah görseniz halini. ..düğünüme 1 ay kala kuaför arıyorum kadın biz gittik kuaförle anlaştık dedi kına gelin saçı 250 milyon. hönk dedim kaldım benim saçım benim makyajım o gitmiş anlaşmış. Baya tartışmalar oldu sonra eşimi yalancı çıkardılar. Ki bunlar sadece bir kaçı yaptıklarının kocamin eskiden konuştuğu bir kız vardı bunlar aile dostu imiş kızın ailesiyle. Tutturmuşlar davetiye vereceğiz öndücümüz var.kovarız dedik vermeyin dedik dinletemedik. kınam geldi çattı doguya gelin gidiyorum diye kardeşim bana sarılmış ağlıyor. Onu teselli ediyorum bir baktım görümcem tuttu kolumdan hadi ortaya dedi abla kardeşim ağlıyor desem de ne fayda attı beni birinin karşısına kızı gördüm direk tanıdım. Facebook da kızla tartışmistim eşimin eski konuştuğu kızı karşıma getirmiş kadın. Olduğum yerde kaldım abla bu o değil mi diyorum yok gülüm o değil diyor. Kıza kınamdan gider misin dediğim için kötü oldum. Eşimin ailesi kızın ailesine sahip çıktı. Mahvettiler kınamı ertesi gün düğünüm de taki töreni oluyor gelen takılar bize gelmiyor. Takın diyoruz çantasına atıyor kaynana. sonra ben sordum anne sizde neyimiz var kadın Allah kitap şahit vs hiçbişey yok dedi .tamam dedim kuyumcuya giderken sordum yine yok dedi bir altıniniz bende idi borç verdim dedi .videoyu izlerken bir sürü altınımı ve zarfimi çaldıklarını farkettim. Altınlarin bi kaçı geldi ama zarflar ortada yok. Öyle bir hırsla sokuyor ki çantaya yemin ederim ben izlerken utanıyorum. Üstelik biz o zarflari iki Anneye bölüştürdük zaten .bana Tuba bizim altına ihtiyacımız var deseler alyansim hariç herseyi verirdim. .eve geldik gelin testim kırılacak görümcem ben kiracakmisim dedi onu da kırdı. Biz onlara herşey oldu bitti bu kızla ailesini silin diyoruz silemeyiz diyorlar. Bu arada görümcemin 3 düşüğü var .ne olsa onların arkasına sığınıyor acı çekiyorum. Psikolojik sorunlarım var. Annesine Anne neden altın ve paralarımı çaldın dedik eşimle neden yaptim bilmiyorum dedi .şimdi hamileyim beni bebeğimi düşünmüyorlar biz o kızın ailesini silemeyiz diyorlar. Eşime gelince iyi bir insan çokta seviyorum ama pasif biraz pek hakkimizi savunamaz ben eşim haksız olduğunda bile eşimi savunurum o ailesi bunca rezilliği yapıyor hala onlar benim ailem diyor .ne olur biz her rezilliği yapıp neden yaptim bilmiyorum ay bayılıyorum ay fenalaştım diyen gorumce ve kaynanalardan olmayalım. Kendi suçumu da söyleyeyim onlar bunları yaptığında ben susmadım ve dilim sivridir. İyi geceler uzun oldu özür dilerim. Allah ' ım sizleri korusun .

SiZin medeni durum konun başından sonuna değişmiş.

Ben böyle özensiz yazılınca bir başını, bir de sonunu okuyorum.

Çökelek diyesim geliyor.

SiZin medeni durum konun başından sonuna değişmiş.

Ben böyle özensiz yazılınca bir başını, bir de sonunu okuyorum.

Çökelek diyesim geliyor.
Çok uzun olmasın dedim. Öyle çok şey var ki ama en içimde yer edenlerden bir kaçı idi .hamileyim bu arada canım çökelek istedi

Eşiniz nasıl bu kadar olayların disinda kaliyor ilginc. Butu olanlari izliyor sadece galiba

Kinayi yapip tek tasi almissin ama gercek bir evlilik yapmayi unutmussun.

Bunlari sana yapanlar degisir mi degismez. O yuzden ah vah demenin yarari yok artik.

Bir de hemen hamile kalmissin. Bari ona acele etmeseydin.

Mesafe koyacaksan oyle baska sehirle kalma, ulke degistirmen bile gerekebilir.

Eşiniz nasıl bu kadar olayların disinda kaliyor ilginc. Butu olanlari izliyor sadece galiba
Eşim hep seyirci kombine bilet almış maç izliyor sanki .ailemin yaptıklarının farkındayım utanıyorum Eee gerisi yok .iki haklısın diyor ailesi hatta iken ama sen de ağır konuştun diyor.madalya vermemi bekliyorlar galiba .. :/

Uzak durmaya çalış mesafeli ol..bu arada profil foton gerçekse bence değiştir..ne diye ifşa olasın ki?

Zaten ben doğuda yim uzaktayım onlardan ama burda bile huzur yok inan ki .onlar hayatımızda olmasa herşey öyle güzel ki. Görümcem ile konuşmadım 5 ay herşey çok güzeldi düşük yaptı aradım kadın zehrini akıtmadan rahat etmiyor.

Off okurken bile sinir oldum. Bu nedir ya.. en güzel günlerinde sana yaptigini birakmamislar. Ama bosver sonucta hickimsenin yaptigi yanina kalmaz. Erkekler ztn ailesi ne yaparsa yapsin eninde sonunda ailelerine laf söletmezler

Off okurken bile sinir oldum. Bu nedir ya.. en güzel günlerinde sana yaptigini birakmamislar. Ama bosver sonucta hickimsenin yaptigi yanina kalmaz. Erkekler ztn ailesi ne yaparsa yapsin eninde sonunda ailelerine laf söletmezler
Canım sen bile inanırsın öyle güzel oynuyorlar ki .herseyi yaptılar şimdi köşeye çekilip ay siz mutlu olun ay iyi olun diyorlar. Benim güzel yüreklim de ailesini koruyor çaresizce o da biliyor suçlarını ama ben dediğin gibi çok ağır konuşuyorum ne yapayım ama çiçek mi atayım?

Off bilmezmiyim hic, birde aglamalar.. biz hep sizin iyiliginizi isteriz ayaklari fln.. cok gzl yugu sömürüsü yaparlar. Benim esimde ayni.. görümcemin nasil sinsi oldugunu biliyor .. ama yinede hep öle demek istememistir fln diye beni yazistirmaya calisiyor.. dedigin gibi onlarda biliyor belkide utaniyorlar ..napsinlar onlarda kendinxe haklilar.. kavga etmek hos deil ama bazi insanlarda sessiz kaldikca daha tepemize biniyor. Iyi yapiyorsun canim, en azindan seni kolay kolay ezemiceklerini anlarlar..

Bugünden sonra bir daha konuşmamaya karar verdik inşallah konuşmayacağiz. .görümce görmeyeyim seni ömrümce dedirttiler ya bizlere helal olsun onlara. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…