Biz mi alınganlık yaptık?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.186
11.115
248
Selam kızlar ❣❣

Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.

İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)

Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Birlikte çok vakit geçirdiğimiz insanlardı ama aşırı soğudum 🤦‍♀️

(Bu arada burada eş dost akraba kimsemiz yok)

Adam için sorun ne olabilir ki zaten? Eşim eve arkadaşlarını getirmek istese getirebilir ama bana da sormasını isterim. Ev temiz mi toplu mu yemek var mı ne ikram edicem bi ton dert. Erkek bunu çok anlamaz, o yüzden eşine yönlendirmiştir, o konuda ben çok haksız bulamadım kendilerini.

Nasılsın dedikten sonra cevap alamadınız mı onu tam anlamadım ama.

Siz bir gün önceden mi aradınız dediğiniz kişiyi? Alınacak bir şey yok aslında adam sorun yok eşime de sorun demiş belki müsait değillerdi vs.
Ama tekrar ne yaptınız diye aramamaları tuhaf olmuş.

Ortada bir sorun göremedim desem? Adam tek başına buyrun gelin demek istememiş neticede 8-9 saat az bir zaman değil ve sizi ağırlayacak olan eşi. Eşimle konuşup ararım da diyebilirdi ama belki o an yanında değildi, soracak durumda değildi vs. Aralarının iyi olduğu da sosyal medyadan anlaşılacak bir şey değil. Belki de kavgalıydılar. Kendiniz gelelim demiş kendiniz vazgeçmişsiniz. Bence çok gereksiz bir alınganlık göstermişsiniz. Kocanla konuştuk izin verdi yazmamanız iyi olmuş zira saçmalamış olurdunuz.

Bence alınganlık yapmışsın. Benim babamı kendi öz kardeşi arasa 'abi size gelelim mi İstanbul'dayız' diye 'yengeni arasana' der. Ben defalarca tanık oldum yani böyle dediğine. Çünkü evi çekip çeviren, dolapta yemek var mı bilen , ev temiz mi ,misafire hazır mı...bunları bilen kadın oluyor genelde. Bence Cook gereksiz alınganlık yapmışsiniz, adam doğru olanı yapmış. Neden eşine emrivaki yapsın ki? Siz arayip konuşup saat belirleseydiniz işte

Siz bir gün önceden mi aradınız dediğiniz kişiyi? Alınacak bir şey yok aslında adam sorun yok eşime de sorun demiş belki müsait değillerdi vs.
Ama tekrar ne yaptınız diye aramamaları tuhaf olmuş.
Evet evet. Zaten birkaç gün önceden belliydi. Biz bi önceki günün öğleni haber verdik

Bence alınganlık yapmışsın. Benim babamı kendi öz kardeşi arasa 'abi size gelelim mi İstanbul'dayız' diye 'yengeni arasana' der. Ben defalarca tanık oldum yani böyle dediğine. Çünkü evi çekip çeviren, dolapta yemek var mı bilen , ev temiz mi ,misafire hazır mı...bunları bilen kadın oluyor genelde. Bence Cook gereksiz alınganlık yapmışsiniz, adam doğru olanı yapmış. Neden eşine emrivaki yapsın ki? Siz arayip konuşup saat belirleseydiniz işte
Ne bileyim. Sanki eşine sorması gereken o değil mi? Diyorum ya ben abartmış da olabilirim. Plânları olsa zaten planımız var diyebilirler ne bileyim

Evet evet. Zaten birkaç gün önceden belliydi. Biz bi önceki günün öğleni haber verdik
Eşime de sorun demesi sorun değil. Keşke arasaydnız. Belkide o da aramadınız trip attınız diye düşündü. Eşim de bana sormadan kimseyi kabul etmez.

Ortada bir sorun göremedim desem? Adam tek başına buyrun gelin demek istememiş neticede 8-9 saat az bir zaman değil ve sizi ağırlayacak olan eşi. Eşimle konuşup ararım da diyebilirdi ama belki o an yanında değildi, soracak durumda değildi vs. Aralarının iyi olduğu da sosyal medyadan anlaşılacak bir şey değil. Belki de kavgalıydılar. Kendiniz gelelim demiş kendiniz vazgeçmişsiniz. Bence çok gereksiz bir alınganlık göstermişsiniz. Kocanla konuştuk izin verdi yazmamanız iyi olmuş zira saçmalamış olurdunuz.
Ben sizin yorumunuza cevap vermesem 😂🙈 çünkü bi şeye takılıp kalıyorsunuz. Sizle ben anlaşamıyorum. İyi akşamlar 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

Siz insanlara onceden haber verdiniz mi? Bir koca gun sizi misafir edecekler sonucta. Musait olmayabilirler. Ayrica yazdığınız mesaji neden sildiniz? "Musaitseniz size gelmek istiyoruz, evde su an ilaclama var, bebek icin sakincali olur diye dusunduk" yazabilirdiniz. Verdigi cevaba gore de hareket ederdiniz. Ama bir de su var. Acaba adam esine bu durumdan bahsetti mi. Erkeklerin aklina boyle seyleri paylasmak gelmeyebilir. Benim haberim olsa ve cok yakin arkadassak kendim arayip davet ederim. Ama haberim yoksa ve arkadasim bana bi msj yazip sildiyse yanlislikla yazmis diye dusunup ustune düşmem.

Ne bileyim. Sanki eşine sorması gereken o değil mi? Diyorum ya ben abartmış da olabilirim
Diyorum ya, benim babam da "tabii gelin" demez, yengeni arar misin der . Zaten böyle böyle kimse babamı da aramaz oldu😅
Bence olması gereken bu.
Şöyle düşün, senin eşini kendi arkadaslari arasa 'pazar müsait misiniz' diye, 'tabii tabii gelin' deyip size söylemesini mi istersiniz kabul etmeden önce size söylemesini mi:)

Selam kızlar ❣❣

Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.

İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)

Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Birlikte çok vakit geçirdiğimiz insanlardı ama aşırı soğudum 🤦‍♀️

(Bu arada burada eş dost akraba kimsemiz yok)
Haklısın

Evin hanımı seni arayıp davet etmeliydi

İstememiş ki aramamış

Back
X