Benim icimden kiz geciyor artik nebilim gerci sag taraftakini kiz dedi diger bebis daha az oynuyor sanki yada yeri dar bebisimin bilmiyorum
ayy sayili günler artik heyecan vardir simdi sende bol bol evet kizlar erken gelir derler aman iyi olsunda erken gelsin ne olacak insallah normal olur yoksa ne olur halimiz
amin canim evet feci heycan basladi normalde pekheycan yasayan biri degilimdir ama git gide fazlalastigini hissediyorumsanki icim icime sigmiyo
icine dogan dogru cikabiliyo canim ben hep erkek isterdim genc kizlik zamanindan beri hamile olunca sanki aklima hic erkek gelmedi kiz hissi dogdu icime saglikli olsunlarda kiz erkek fark etmez canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
ben cikiyorum kizlar gorusuruz namaz kilcam sonrada camasir felan asicam kendinize bebislere iyi bakin
arkadaşlar bu gün kan testi verdim 4,5 cıktı yanii kesin yok değilmiş ama varda değil perşembe tekrar yapılacak transferin 11. günüydü bu gün erkenmi oldu acaba üzüldüm ama bekleyeceğiz
Allahım bu heyecanları bizede yaşat Yarabbimmmmmmmmmmm:97:
Selam ecrin nasilsin ??Herkesin KANDILI MÜBAREK OLSUN kizlar
Ben biraz uzaklaşmak istedim bebek sohbetlerinden.Psikoloji önemli ya takmıyayım dedim kendimce.Ama sizleri çoook özledim :))selam canım nerelerdesin?
maşallah cnm iyi olsun da kız erkek farketmez...
cnm inş meleğin seninledir.sıkı sıkı tutunmuştur annesine...müjdeli haberini bekliyoruz inş..
evet tekrarla baklaım nolucak bize de haber ver çok merak ederim..
cnm dün topikteydim..dün sabah oldu patlama..Allaha şükür bizler iyiyiz..
çok tşk ederim ilgine...
ümidimizi kaybedersek elimizden hiç bir şey gelmez...önce umutlu olucaz ümit edicez inanıcaz ki inş olucak hepimiz bi gün anne olucaz inş..
evet cnm ya nerelerdesin sen?
Canım biraz uzaklaşıyım dedim. Çok takıyorum kafama.Sizleri çok özledim :))
yüreğine sağlık cnm Allah razı olsun...
sarıbeyli sen hamişmisin canım ben düşükten sonra hala adet olmadım hamiş olabilirim 6 hafta geçti eskisi gibi hamilelik belirtileri başladı bende
inşallah cnmlagrıma cnm test ne oldu anlamadım ben varmı bişiler merak ettım
yok cnm değilim...ama inş allah söyletmiştir
tmm cnm inş dilediğin gibidir...
Benim sormayı planladığım bir soruydu iyiki sormuşsun bende dün aşılama oldum doktor bugün ilişki dedi ama bugün nasıl olur insan kendini kötü hisseder.Eda merhaba canım,
birşey soracaktım. Ben yumurtlama günümdeyim.bugün özellikle çok öenemli ama malum bugün kandil. Ilişkiye girmek günahmıdır? Genelde beraat kandilinde günah diyorlar.
Bilgilendirirmisin beni?
Herkese hayırlı kandiller.
benim sormayı planladığım bir soruydu iyiki sormuşsun bende dün aşılama oldum doktor bugün ilişki dedi ama bugün nasıl olur insan kendini kötü hisseder.
eda merhaba canım,
birşey soracaktım. Ben yumurtlama günümdeyim.bugün özellikle çok öenemli ama malum bugün kandil. ılişkiye girmek günahmıdır? Genelde beraat kandilinde günah diyorlar.
Bilgilendirirmisin beni?
Herkese hayırlı kandiller.
bizde seni çok özledikBen biraz uzaklaşmak istedim bebek sohbetlerinden.Psikoloji önemli ya takmıyayım dedim kendimce.Ama sizleri çoook özledim :))
Ayyyy inşallah hamilesindir canım.Hayırlısı olsun hakkında inş.
Hepimizin miraç kandili mübarek olsun.Bu fırsat gecesinde bol bol kaza namazı kılalım ve dua edelim kuran okuyalım inşallah.Hepiniz için dua edicem.Öptüm sizi
slm cnm valla sorun benim bilgim dışında ben günah diye biliyorum ama yinede çok iyi bilene sormak lazım...
Cnm ben şimdi ege üniv.gelsem önceden randevumu almalıyım?
Xedaa canm soruma yanıt alamadımmmm
ben doktordan geliyorum yine klomen verdi ve geçen aylardan büyümeyen çatlayamayan yumurtalar şuan kist olmuş durumdamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?