- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
lagrima inş. gebişsindiray heyecanlandım
bebik mercimegin iyi olmasına cok sevindim keyfi yerinde olsun da göstermesin kendini
ecrin allah kolaylık versin canım zor iş yaptıgın kesinlikle ama idare edeceksin artık eşinin hatırına
selamlar kızlar...
bugün cinsiyet kontrolümüz vardı, bebek yüzüstü yatmıştı göstermedi kendini..
dr kız olduğu yönünde, sağlık durumumuz şükür iyi...2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var...
kızlarr tüp bebek yaptırdık yarın kan tahlili yapılacak inşallah hamileyimdir bebeişim tutunmuştur bana inşallah 18 haziranda içime koydular bebeğimiiiiiii inşallah tutunmuştuuur
test eskimi bilmiyorum ama 6 aydır falan bende ve internetten aldım onlarda ne kadar zamandır duruyor bilmiyorum bi de toplu aldım bir sürü :) yarın sabah yapacagım test tekrar adetime de yarın bugün olmam gerekir..
selam kızlar nasılsınız sarıbeybiyi gördünüzmü urfada patlama olmuş merak ettim
artık hiç görebileceğime inanamıyrm nediyim hayırlısı hakkımızda.
Merhaba kızlar;:80:
Uzun zamandır yoktum inşallah bu arada güzel şeyler olmuştur.
Senin mutlak ve sınırsız ilminle de sabittir ki, şu an dünyanın dört bir yanında "Meded ya Rabbi!" diye inleyen, Senden yardım dileyen, acz ve fakrını tam hissederek çaresizlikler içinde SANA sığınan, bütün yüreğiyle Sana teslim olup yardımını bekleyen nice nice kulların vardır...
Biz kullarını içinde bulunduğumuz çok çeşitli sıkıntılardan kurtarabilecek olan yalnız ve yalnız Sensin...
Bizi ellere bırakma, ihsan ve keremine layık olup olmayışımıza bakmadan Rahmaniyetinle bizi sar sarmala ve sıkıntılarımızı gider..
İnsanların "ümitsiz" diyerek ümidimizi kırmaya çalıştığı dertlerimizin de Hakiki Sahibi Sensin, eğer dilersen, hikmetin iktiza ederse olmayacak bir şey yoktur, Sen korursan da kimse bize zarar veremez..
Bizlerin yakın ve uzak geleceğini nurlu, mutlu, hayırlı, bereketli, sevimli, latif, ihsanlarınla bezenmiş, inayetinle süslenmiş, kereminle zenginleşmiş, sağlık ve afiyetle güzelleşmiş, iyi bir kader ile yaz ne olur..
Bunalan yüreklere bir su serp, bizleri ferahlandır...
Nimetlerine de çok güzel bir şekilde şükrederek Senin rızanı, muhabbetini, ilahi tebessümünü kazanmış kullardan eyle bizleri..
Nimetlerini arttır, daim kıl ve hayırla bereketlendir..
Eksiklerimizi gider, müjdeli haberler vererek yüreklerimizi Cennet esintileriyle sevindir...
Amin
selam kızlar nasılsınız
günaydınlarrrr....herkesin miraç kandili mübarek olsun......Rabbim ona açılan elleri geri çevirmesin inş..,edilen duaları kabul ettsin inş....
Allah'ın Rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız firdevs, dualarınız kabul olsun. kandiliniz kutlu olsun.....
aminnn kızlar sağolun yüreğinize sağlık
bende bugün doktora gidiyorum adetimin 3.günü sanırım yine klomen verecek inş. işe yarar hayırlısı
günaydın kızlar miraç kandılınız mubarek olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun
inşallah işe yarar cnm...
bende dün tahlil verdim yumurta rezervime bakılacakmış
bakalım bugün sonuç belli olacak belki iğnelere geçeriz demişti dr inş gerek kalmaz...
aminnnnnnnnnnnnnn sağol cnm...
Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..inş. dualarınız kabul olur.
bebişleriniz gelir
inş. gerek kalmaz canım bizde bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?