asli esra hayel nasilsiniz kizlar ben bekleme durumundayim hic gecmeyen bi ayak agrim var dun doktorada soyledik normalmis hamileligin son ayinda olurmus [tabi ben son ayida bitirdim uzatmalardayim artik ama]
sbır cnm saglıkla gelsın bebısın ıyıyız bızdeasli esra hayel nasilsiniz kizlar ben bekleme durumundayim hic gecmeyen bi ayak agrim var dun doktorada soyledik normalmis hamileligin son ayinda olurmus [tabi ben son ayida bitirdim uzatmalardayim artik ama]
canımm o doktora inat senin kız hızla büyümeye devam ediyorr. büyüsünn canım hayırlısıyla doğurursun inşallah bende demin aile hekimliğine gittim yarın şeker yüklemem vardı kız perşembe gel dedi ben bari kalp atışı dinlemeye gideyim dedim gittim iyi dedi kalp atışları ama biraz aradı lap atışlarını sanırım sanki bebğin hareketleri eskisi kadar sert değil gibi geliyor bana ne bileyim insan piskolajik oluyor seninki nasıldı anlatımısın ecrin
canımm o doktora inat senin kız hızla büyümeye devam ediyorr. büyüsünn canım hayırlısıyla doğurursun inşallah bende demin aile hekimliğine gittim yarın şeker yüklemem vardı kız perşembe gel dedi ben bari kalp atışı dinlemeye gideyim dedim gittim iyi dedi kalp atışları ama biraz aradı lap atışlarını sanırım sanki bebğin hareketleri eskisi kadar sert değil gibi geliyor bana ne bileyim insan piskolajik oluyor seninki nasıldı anlatımısın ecrin
sbır cnm saglıkla gelsın bebısın ıyıyız bızde
esracım saglık ocagında kalp atıslarını nasıl duyuyosunuzya ultrason yok burdakınde bırde bana hareketlerı daha hafıfı gelıyo senınıgıbı
oyle canim benim doktora inat buyuyo masaallah 3590 gr olmus dun bende pek iyi atmiyo kalbi sanki dedim ama normal dediler bide bazen yerini degistiriyomus bebek ozaman makineye dokun tekrar duzeliyo ben biraz dokundum dun esimde napiyosun dedi bende dedim bir onceki nstde ebe dedi karnimin altina koydugunu tut dedi ses duzelir bende oyle yaptim dedim bidaha sende denersin canim
canımm yüzdün yüzdün kuvruğuna geldinnn cimcime ye ne ismi vericennn ya bende bu hareketler az oluyor bebişin ve sert değil sanki ufff allahımm sen bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza lamyı nasip ettt elimde olsan hergün doktora gitsem hergün bebişimin iyi olduğunu duysammm
acrin anlamadımm ben anlatmak istediğini
canımm hareket ediyor hisediyorum ama hareketleri hafif gibi geçen hafta da netti az da olsa sanki karnımı acıtıyo gibiydi sağlık ocağına gelince onlarda alet var onla dinliyolarr kız normal dedi ama zor buldu sesi sabah namaza kaltım 2 bardak su 1 bardak süt içtim yattım 15 dk sonra benim kız 4 kere falan tepki verdi ama şidetli değil babsı karnımı dinledi o hisseti ama tepkiyi yanı vurmayı demekki biz bu hafta böyle hafif hisediyoz sanırım birbirimize yardımcı olalım gelişmelerimizi anlatalımkii sterese yer vermeyelimmm destek olalımm canımm birbirimizee
canımm hareket ediyor hisediyorum ama hareketleri hafif gibi geçen hafta da netti az da olsa sanki karnımı acıtıyo gibiydi sağlık ocağına gelince onlarda alet var onla dinliyolarr kız normal dedi ama zor buldu sesi sabah namaza kaltım 2 bardak su 1 bardak süt içtim yattım 15 dk sonra benim kız 4 kere falan tepki verdi ama şidetli değil babsı karnımı dinledi o hisseti ama tepkiyi yanı vurmayı demekki biz bu hafta böyle hafif hisediyoz sanırım birbirimize yardımcı olalım gelişmelerimizi anlatalımkii sterese yer vermeyelimmm destek olalımm canımm birbirimizee
evt cnm anlatalım bak rahatladım sımdı sglık ocagına gıdınce sorayım bende nasıl alet el doplerı gıbımı ı ultrason degıl dımı
slm kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri siteye giremedim.çok kötü günler geçirdim.hamile olduğumu öğrendikten birkaç gün sonra kanama ve şiddetli kasık ağrısıyla doktoruma gittim yapılan seri bhcg testleri sonunda dış gebelik olduğunu öğrendik uzun bir süre hastahanede yattım.Kürtaj yapıldı ve metotrax denilen kanser iğnesiyle dış gebeliğim sonlandırılmaya çalışıldı.şu an evimdeyim ama hala dış gebelik devam ediyor günaşırı kan veriyorum şuan bhcg 150 ye geriledi.dualarınızı bekliyorum.sıfırlanması gerekliymiş.bebiş için onca emek vermişken silbaştan herşeye yeniden başlayacagım....yani çift çizgiyi görmem anlam ifade etmedi...
slm kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri siteye giremedim.çok kötü günler geçirdim.hamile olduğumu öğrendikten birkaç gün sonra kanama ve şiddetli kasık ağrısıyla doktoruma gittim yapılan seri bhcg testleri sonunda dış gebelik olduğunu öğrendik uzun bir süre hastahanede yattım.Kürtaj yapıldı ve metotrax denilen kanser iğnesiyle dış gebeliğim sonlandırılmaya çalışıldı.şu an evimdeyim ama hala dış gebelik devam ediyor günaşırı kan veriyorum şuan bhcg 150 ye geriledi.dualarınızı bekliyorum.sıfırlanması gerekliymiş.bebiş için onca emek vermişken silbaştan herşeye yeniden başlayacagım....yani çift çizgiyi görmem anlam ifade etmedi...
geçmiş olsun canım allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah cinsiyeti belli mi bebişinn.
nasilsiniz kizlar ben dun feci bi gece gecirdim migrenim tuttu ve susaat oldu hala gecmedi sadece biraz siddetini azaltti tabi ilacda alamadim bugun doktor kontrolum var yine 40hafta bitiyo bugun sansimi deniycem dogumu baslatabilirlerse baslatin diycem gerci yine bekleyelim derler ama olsun ben bi deniycem belki baslatirlar dogumu rabbim kolayliklar versin hepimize
tesekkur ettim canim evet kiz olcak insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?