Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kaynanada görümcenede başlarım heeee!!!!! gebe kadın oruc mu tutarmış. sapıtmışlar ...!!!! senin beslenmen susuz kalmaman lazım... sakın tutayım deme... sana da cörrlerim heee !!! höyyyttttt!!!!

superisi ve apekcigim sizlere taşınmada allah kolaylık versin..

ben iyiyim. yorgunum. sıcaklar bunallttı ama gene de gezme tozma işlerine devam ettim bugun eşimin kuzenlerini eve cagırdık cümbür cemaat yedik içtik ohhhh cok da güzel gecti dun ark. evlendi dügününe gittik oynadık bol bol felan filan keyifler iyi yaneee

canımmm bende özledimmm seniiiii senin mesajı okurken benim kız tepki verdiii oda özlemiş teyzoşu seniii öpüyorum seni yorma kendini yavaş yavaş yerleşşş yeni ev sana bebeiş getirir inşallahhh

canım rüyamda yazışıyorumuşuz senle sen diyosunki 1 hafta sonra olacakmış doğumm canımm hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alda önemli değil gerisi erken gelsin geç gelsin

canıım en kısa zamanda gelir bebişinn stress yok tamam

canımm gezzz sefan olsunn tutmayacağım sanırım 5 dk yürüsem yoruluyorumm bebeişim daha önemlii

apekim nasılsın yerleştinmi durumlar nasıl bebiş varmı sana bişey sorcam ya ben çatlama ignesi vuruldum gecen hafta pazartesii hala agrım var normalmi regli olacmısım gibiii biliyonmu bacımmm

Son düzenleme:
apekim nasılsın yerleştinmi durumlar nasıl bebiş varmı sana bişey sorcam ya ben çatlama ignesi vuruldum gecen hafta pazartesii hala agrım var normalmi regli olacmısım gibiii biliyonmu bacımmm

iyim canım benimçoğu şey yerleşti ama bi iki gün yine lazım bana...yavaş yavaş yapıyorum işte...canım biz bu ay toplanma taşınma derken pek ilişkiye giremedik...2kez falan oldu işte....bu yoğunlukta bu kadar iş yaptıkttan sonra gelirse bebiş çok şaşırırım herhalde...tabi nasip ama bilmiyorum işte....

canım ağrıların olur...bende de oluyodu....şuan test yapsan pozitif çıkabilir iğnede hcg hormonu var ya yanlış sonuç alabilirsin...adetini bekle yani....ağrılara kafayı takma....adete yakın bırak ilişkiyi her ihtimale karşı....

canım benim bende özledim sizleri.....sevsin onu teyzesi.....güzel güzel büyümeye devam etsin öyle.....inş..yeni evimden haber veririrm bebek müjdesini canım...görüşürüz...

Son düzenleme:

anladım canım kolay gelsin ama misss gibir herşeyy ev güzelmi yaaaaa

bir yıldır silikde olsa bir çizgi bekeledim durdum nasıl dayanacagım bir hafta hele ilk kez ikinci bir çizgiye silik rastladım

slm kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri siteye giremedim.çok kötü günler geçirdim.hamile olduğumu öğrendikten birkaç gün sonra kanama ve şiddetli kasık ağrısıyla doktoruma gittim yapılan seri bhcg testleri sonunda dış gebelik olduğunu öğrendik uzun bir süre hastahanede yattım.Kürtaj yapıldı ve metotrax denilen kanser iğnesiyle dış gebeliğim sonlandırılmaya çalışıldı.şu an evimdeyim ama hala dış gebelik devam ediyor günaşırı kan veriyorum şuan bhcg 150 ye geriledi.dualarınızı bekliyorum.sıfırlanması gerekliymiş.bebiş için onca emek vermişken silbaştan herşeye yeniden başlayacagım....yani çift çizgiyi görmem anlam ifade etmedi...

anladım canım kolay gelsin ama misss gibir herşeyy ev güzelmi yaaaaa

bi güzel yani o zaten dip köşe her tarafı tertemiz....temizliği yaptırmışlardı...bendegüzelce üstünden geçtim dediğin gibi mis oldu...daha yerleşmem devam ediyo ama...evi kendimiz tutmadığımız için acaba diyoduk ama beğendim evi...salonu çok büyük sadece onu iptal ettik kolileri falan koyduk odaya....salonu başka oda yaptım...daha iyi oldu..

cok gecmıs olsun sabır cnm rabbım bırdaha yaşatmasın

slm samat...çok geçmiş olsun..Allah kolaylık versin...zor bi durum ama böyle üzüc şeyler olabiliyo işte...bidaha ki gebeliğin güzel olur inş....dikkat et kendine..kontrollarini aksatma her şey yoluna girer.

kızlar bana müsade işler beni bekle...bu nsaat oldu yataktan bile kalkamadım yorgunluktan....elim kolum ayağım benim değil sanki....hokus pokusum olsa da şıp diye her şeyi yapabilsem ne güzel olurdu :))))))

görüşürüz kıslarr.......

slm samat...çok geçmiş olsun..Allah kolaylık versin...zor bi durum ama böyle üzüc şeyler olabiliyo işte...bidaha ki gebeliğin güzel olur inş....dikkat et kendine..kontrollarini aksatma her şey yoluna girer.

teşekkür ederim canım.inşallah allah bir daha vermez böyle kötü şeyler.aman kızlar sizde dikkat edin kendinize kontrollerinizi aksatmayın.Allahtan doktorum iyi ve dikkatli çoğu zaman son aşamada farkediliyormuş ve anne adayı tüplerini kaybedebiliyormuş.

amin canim hic unuturmuyum berat gecesinde bile aklimdaydiniz hepinize dua ettim rabbim kabul etsin gule gulegit canim sende bizi unutma arada girmeye calis bilgi ver kendinden

evet canim onemli olan saglikli olmasi doktor gayet iyi saglikli durumu bekliyceksiniz diyo dun ntsde 1tane sanci gordu oda onemli degil dedi carsamba 40hafta bitiyo 2hafta daha zamani varmis 2gune bi ntsye baglayarak beklenicekmis olmazsa sunni sanciyla dogum baslatilicak ama artik heycandan gitcem gelsin diye bekliyorum ama annemin dedigi gibi zamani vardirki gelmiyodur sitres yapma diyo rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize ben hep takiyodum kendi doktorum kucuk bebek diyip duruyoduya simdi bikac seferdir hastanedeki doktor ilgileniyo ve cok iyi seyler soyluyo moralimi yerine getirdi resmen kadin beni depresyona sokuyodu

asli esra hayel nasilsiniz kizlar ben bekleme durumundayim hic gecmeyen bi ayak agrim var dun doktorada soyledik normalmis hamileligin son ayinda olurmus [tabi ben son ayida bitirdim uzatmalardayim artik ama]

canımm o doktora inat senin kız hızla büyümeye devam ediyorr. büyüsünn canım hayırlısıyla doğurursun inşallah bende demin aile hekimliğine gittim yarın şeker yüklemem vardı kız perşembe gel dedi ben bari kalp atışı dinlemeye gideyim dedim gittim iyi dedi kalp atışları ama biraz aradı lap atışlarını sanırım sanki bebğin hareketleri eskisi kadar sert değil gibi geliyor bana ne bileyim insan piskolajik oluyor seninki nasıldı anlatımısın ecrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…