- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
canımm iyyi olmanıza sevindimmm senin kız çok tekmeliyor heraldee öğlen yemmekten sonra kaynan ben ve küçük görümce kaldık evde diğerleri cuma namazına gitiler görümcem ramazanı sordu bende 1 ağustos dedim sonra bana sen tutacanmı dedi görümcem 10 yaşında bende yok dedim doktor izin vermiyor dedim kaynanamda tutarsın dedi ben hep tutum dedi bende üstelemedim tutulmaz dime oruç
Peliii.....asmin......ecrin.....bebik....xeda........beybi...... champp.....superisi...... Mattika..,,,..aslı.........nergiss.....esra.........vahşi......leyliko.....asifirari...sevecen...gelbebeğim.....hatice.....drak......burcuuu.....yeşimmm
özledim kıslarrrrrrr.....kışa doğru anca toplanır herhalde bu kadro.....doğum yapacak olanlara allah kolaylık versin...pelii peliii gibi sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin...hamişlere de allah kolaylık versin....sağlıklı bi şekilde büyüsün bebişleri inş...ben ve benim gibi hamiş adaylarının yüzünede rabbim baksın......inşşşşşş...............
selam kizlar nasilsiniz benim bugun hastane kontrolu vardi bebek yine gelmedi tabi bekliycekmisiz biraz daha bebek allaha sukur iyi kiloda almis bizde durumlar boyle tasinanlara allah kolaylik versin kendinize iyi bakin bebek dogmazsa bidahaki kontrol sali gunune dua edin kolay dogum olsun insaallah
Beni unutmayın banada dua edin lütfen ecrincim Allah bir sancıda kurtasın inş. seni ve bütün hamileleri doğum esnasında yapılan dualar kabul olurmuş senden isteğim bizide unutma bebişiniz sağ salim gelsin inş.....bizimde meleklerimiz gelir inş.........
kaynanada görümcenede başlarım heeee!!!!! gebe kadın oruc mu tutarmış. sapıtmışlar ...!!!! senin beslenmen susuz kalmaman lazım... sakın tutayım deme... sana da cörrlerim heee !!! höyyyttttt!!!!
superisi ve apekcigim sizlere taşınmada allah kolaylık versin..
ben iyiyim. yorgunum. sıcaklar bunallttı ama gene de gezme tozma işlerine devam ettimbugun eşimin kuzenlerini eve cagırdık cümbür cemaat yedik içtik ohhhh cok da güzel gecti dun ark. evlendi dügününe gittik oynadık bol bol felan filan keyifler iyi yaneee
Peliii.....asmin......ecrin.....bebik....xeda........beybi...... champp.....superisi...... Mattika..,,,..aslı.........nergiss.....esra.........vahşi......leyliko.....asifirari...sevecen...gelbebeğim.....hatice.....drak......burcuuu.....yeşimmm
özledim kıslarrrrrrr.....kışa doğru anca toplanır herhalde bu kadro.....doğum yapacak olanlara allah kolaylık versin...pelii peliii gibi sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin...hamişlere de allah kolaylık versin....sağlıklı bi şekilde büyüsün bebişleri inş...ben ve benim gibi hamiş adaylarının yüzünede rabbim baksın......inşşşşşş...............
apekim nasılsın yerleştinmi durumlar nasıl bebiş varmı sana bişey sorcam ya ben çatlama ignesi vuruldum gecen hafta pazartesii hala agrım var normalmi regli olacmısım gibiii biliyonmu bacımmm
Selam apek nasilsin canim bende özledim valla sohbet etmeyi ama su ara pek giremeiyorum agrilarim oluyor hatta gecen hastaneye gittik cok sükür bisey yok dedi sanirim evine ulastin ve yerlestin gecmisi okuyamadim hayirlisi olsun biz daha tasinamadik insallah bu ay bitmeden cikariz cok agir oldum artik hissediyorum
Insallah yeni evinde mutlu olursun ALLAH yardimcin olsun Ikizlerin olur insallahh canim
slm canım.....yorgunum ama iyim sağol....toplanırız yine sohpet ederiz inş...inş...hamiş haberlerimi veririm tez zamnada....
maşallah bebişlerine....diğerinin cinsiyeti de belli mi??taşınma zor ben bu halimle çok kötü oldum sen sakin çok bi şey yapma....öpyrm...görüşmk üzere...
Peri gecmis olsun canim dikkat et kendine kirilan esya olsun sen dikkat et yorma kendini cok bebisin seninledir insallah korkma canim yat dinlen biraz ama sakin agir tasimabelli olmaz bebis sana yerlesiyor olabilir görüsürüz:79::79::79:
Bizde seni özzledik.Gözlerim aradı seniHepimiz tatildeyiz pek giremiyoruz zaten :))) eylül gibi yine esi formumuzu yakalarız merak etme. Ah ah bir kere bile hamiş kalamadım hiç göremedim çift çizgiyi hiçççç biryerlerden bozuk bir test bulsam da ben de görsem bari.Aman duamı eksik etmiyim gerçek olsun tez zamanda inşallah da öyle görelim çift çizgilere bozuk testlere kalmadık hıh
bende özledim valla. görüşemedik bayadır.....o günlerde gelecek canım...sabır ve dua edelim biz...yalancı çift çizgilrrle işimiz olmaz tabi..öpüyorum....
Ayyy bizimde tayinimiz çıktı.Daha resmi yazının gelmesini bvekliyoruz hiçbir hazırlığımız yok ramazanda oruç oruç nasıl yapacaksak.:18: sen kurtuldun sayılır:))
Canım geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda kan değerlerin de istediin gibi olur. Tez zamanda gelsin bebişler.
kaynanada görümcenede başlarım heeee!!!!! gebe kadın oruc mu tutarmış. sapıtmışlar ...!!!! senin beslenmen susuz kalmaman lazım... sakın tutayım deme... sana da cörrlerim heee !!! höyyyttttt!!!!
superisi ve apekcigim sizlere taşınmada allah kolaylık versin..
teşekkürler champ'cım.....sanada iyi eğlenmeler iyi gezmeler en güzelini yapıyosun.....
ben iyiyim. yorgunum. sıcaklar bunallttı ama gene de gezme tozma işlerine devam ettimbugun eşimin kuzenlerini eve cagırdık cümbür cemaat yedik içtik ohhhh cok da güzel gecti dun ark. evlendi dügününe gittik oynadık bol bol felan filan keyifler iyi yaneee
canımmm bende özledimmm seniiiii senin mesajı okurken benim kız tepki verdiii oda özlemiş teyzoşu seniii öpüyorum seni yorma kendini yavaş yavaş yerleşşş yeni ev sana bebeiş getirir inşallahhh
canım rüyamda yazışıyorumuşuz senle sen diyosunki 1 hafta sonra olacakmış doğumm canımm hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alda önemli değil gerisi erken gelsin geç gelsin
canıım en kısa zamanda gelir bebişinn stress yok tamam
canımm gezzz sefan olsunn tutmayacağım sanırım 5 dk yürüsem yoruluyorumm bebeişim daha önemlii
iyim canım benimçoğu şey yerleşti ama bi iki gün yine lazım bana...yavaş yavaş yapıyorum işte...canım biz bu ay toplanma taşınma derken pek ilişkiye giremedik...2kez falan oldu işte....bu yoğunlukta bu kadar iş yaptıkttan sonra gelirse bebiş çok şaşırırım herhalde...tabi nasip ama bilmiyorum işte....
canım ağrıların olur...bende de oluyodu....şuan test yapsan pozitif çıkabilir iğnede hcg hormonu var ya yanlış sonuç alabilirsin...adetini bekle yani....ağrılara kafayı takma....adete yakın bırak ilişkiyi her ihtimale karşı....
bir yıldır silikde olsa bir çizgi bekeledim durdum nasıl dayanacagım bir hafta hele ilk kez ikinci bir çizgiye silik rastladım
anladım canım kolay gelsin ama misss gibir herşeyy ev güzelmi yaaaaa
slm kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri siteye giremedim.çok kötü günler geçirdim.hamile olduğumu öğrendikten birkaç gün sonra kanama ve şiddetli kasık ağrısıyla doktoruma gittim yapılan seri bhcg testleri sonunda dış gebelik olduğunu öğrendik uzun bir süre hastahanede yattım.Kürtaj yapıldı ve metotrax denilen kanser iğnesiyle dış gebeliğim sonlandırılmaya çalışıldı.şu an evimdeyim ama hala dış gebelik devam ediyor günaşırı kan veriyorum şuan bhcg 150 ye geriledi.dualarınızı bekliyorum.sıfırlanması gerekliymiş.bebiş için onca emek vermişken silbaştan herşeye yeniden başlayacagım....yani çift çizgiyi görmem anlam ifade etmedi...
slm kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri siteye giremedim.çok kötü günler geçirdim.hamile olduğumu öğrendikten birkaç gün sonra kanama ve şiddetli kasık ağrısıyla doktoruma gittim yapılan seri bhcg testleri sonunda dış gebelik olduğunu öğrendik uzun bir süre hastahanede yattım.Kürtaj yapıldı ve metotrax denilen kanser iğnesiyle dış gebeliğim sonlandırılmaya çalışıldı.şu an evimdeyim ama hala dış gebelik devam ediyor günaşırı kan veriyorum şuan bhcg 150 ye geriledi.dualarınızı bekliyorum.sıfırlanması gerekliymiş.bebiş için onca emek vermişken silbaştan herşeye yeniden başlayacagım....yani çift çizgiyi görmem anlam ifade etmedi...
cok gecmıs olsun sabır cnm rabbım bırdaha yaşatmasın
slm samat...çok geçmiş olsun..Allah kolaylık versin...zor bi durum ama böyle üzüc şeyler olabiliyo işte...bidaha ki gebeliğin güzel olur inş....dikkat et kendine..kontrollarini aksatma her şey yoluna girer.
Beni unutmayın banada dua edin lütfen ecrincim Allah bir sancıda kurtasın inş. seni ve bütün hamileleri doğum esnasında yapılan dualar kabul olurmuş senden isteğim bizide unutma bebişiniz sağ salim gelsin inş.....bizimde meleklerimiz gelir inş.........
slm aslı ve oğluşu.....nasılsınız bakalım görüşmeyeli....
canımmm bende özledimmm seniiiii senin mesajı okurken benim kız tepki verdiii oda özlemiş teyzoşu seniii öpüyorum seni yorma kendini yavaş yavaş yerleşşş yeni ev sana bebeiş getirir inşallahhh
canım rüyamda yazışıyorumuşuz senle sen diyosunki 1 hafta sonra olacakmış doğumm canımm hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alda önemli değil gerisi erken gelsin geç gelsin
canıım en kısa zamanda gelir bebişinn stress yok tamam
canımm gezzz sefan olsunn tutmayacağım sanırım 5 dk yürüsem yoruluyorumm bebeişim daha önemlii
evet canim onemli olan saglikli olmasi doktor gayet iyi saglikli durumu bekliyceksiniz diyo dun ntsde 1tane sanci gordu oda onemli degil dedi carsamba 40hafta bitiyo 2hafta daha zamani varmis 2gune bi ntsye baglayarak beklenicekmis olmazsa sunni sanciyla dogum baslatilicak ama artik heycandan gitcem gelsin diye bekliyorum ama annemin dedigi gibi zamani vardirki gelmiyodur sitres yapma diyo rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize ben hep takiyodum kendi doktorum kucuk bebek diyip duruyoduya simdi bikac seferdir hastanedeki doktor ilgileniyo ve cok iyi seyler soyluyo moralimi yerine getirdi resmen kadin beni depresyona sokuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?