Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ağrıların olur dert etme...bende de olmuştu.....başka nakliyeci firmam mı yok adam akıllı iş yapan....öyle eşya mı taşınırmış....

aman uzak dur o şohpenden.....sakin ol her şey düzene girer.....sen stres yapıp kendini yeme...heleki böyle zamnlarda...

canım adamlar yetiştiremez diye herşeyi 1 saatde topladık kan ter içinde normalde çamaşırlarını alıp çıkıyorsun herşeyide bize toplatılar nerde ne var haberim yok:84::84::84:

canım adamlar yetiştiremez diye herşeyi 1 saatde topladık kan ter içinde normalde çamaşırlarını alıp çıkıyorsun herşeyide bize toplatılar nerde ne var haberim yok:84::84::84:

evet zor bi durum canım...ama Allahlarından bulsunlar bırak......gittiğin yerde kolileri aça aça yerli yerine yerleştirirsin....yavaş yavaş kendini çok yormadan.....

evet zor bi durum canım...ama Allahlarından bulsunlar bırak......gittiğin yerde kolileri aça aça yerli yerine yerleştirirsin....yavaş yavaş kendini çok yormadan.....

evet canım haklısın daha 4 sene ordayız nasıl olsa dizeriz Allahın izniyle ayy karnım çok fena ya kasığımda sancım var biraz önce çok korktum galiba evde kimsede yok şuan

Son düzenleme:
evet canım haklısın daha 4 sene ordayız nasıl olsa dizeriz Allahın izniyle ayy karnım çok fena ya kasığımda sancım var biraz önce çok korktum galiba evde kimsede yok şuan

evet tatlım dizersin yavaş yavaş...en geç 1 hafta 10 güne yerleşmiş olursun...evi kiraladıysanız temizliğini yaptır....gidince bi üstünden geçersin senin için kolaylık olur....ben hep öyle yapıyorum...geldim 2 3 kova paspas çektim yerleri yine sonra serdim halıları...özellikler camların temizlenmesi çok önemli..o yorgunlukta bide cam silmek azap olur.....

korkam artık geçti gitti....bidaha kullanma o duşu...yada evde eşin olmadan girme..zaten gidiyosun..

neyse canım ben çıkıyorum neyseki yatağımızı kaldırmadık ben biraz uyuyup dinlenecem hadi Allaha emanet olun......

Selam apek nasilsin canim bende özledim valla sohbet etmeyi ama su ara pek giremeiyorum agrilarim oluyor hatta gecen hastaneye gittik cok sükür bisey yok dedi sanirim evine ulastin ve yerlestin gecmisi okuyamadim hayirlisi olsun biz daha tasinamadik insallah bu ay bitmeden cikariz cok agir oldum artik hissediyorum
Insallah yeni evinde mutlu olursun ALLAH yardimcin olsun Ikizlerin olur insallahh canim

Peri gecmis olsun canim dikkat et kendine kirilan esya olsun sen dikkat et yorma kendini cok bebisin seninledir insallah korkma canim yat dinlen biraz ama sakin agir tasima belli olmaz bebis sana yerlesiyor olabilir görüsürüz:79::79::79:

selam kızlarrrrr sürekli giremesemde girdigimde mutlaka buraya bakmadan geçemiyorum hep aklımdasınız kürtaj oldugumdan beri pek yazamıyorum...Çoğu kişi tatile gitmiş bende izmire annemlere geldim kafa dagıtmayaaa çok şükür 1buçuk aydır kan değerim sıfırda teşhis konulalıda 2 buçuk ay oldu zaman benim için hiçmi hiç geçmiyor kızlar hele bide 1 yıl engelim war hep sonrasını düşünüyorum ya hiç hamile kalamazsam diye her ay kan vermeye devam işte bende haberler bölee sizler nasılsınızzz??
pericim beni aramıssın geri dönüş yaptım ama telefonun çekmiyor!!!!!!

slm kızlar nasılsınız ben hep topıkteyım ama kımseyı yakalayamıyorum evd ış güç oluyo umarım herkez yıyıdır

Bizde seni özzledik.Gözlerim aradı seniHepimiz tatildeyiz pek giremiyoruz zaten :))) eylül gibi yine esi formumuzu yakalarız merak etme.Ah ah bir kere bile hamiş kalamadım hiç göremedim çift çizgiyi hiçççç biryerlerden bozuk bir test bulsam da ben de görsem bari.Aman duamı eksik etmiyim gerçek olsun tez zamanda inşallah da öyle görelim çift çizgilere bozuk testlere kalmadık hıh
Ayyy bizimde tayinimiz çıktı.Daha resmi yazının gelmesini bvekliyoruz hiçbir hazırlığımız yok ramazanda oruç oruç nasıl yapacaksak.:18: sen kurtuldun sayılır:))

Canım geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda kan değerlerin de istediin gibi olur. Tez zamanda gelsin bebişler.

selam kizlar nasilsiniz benim bugun hastane kontrolu vardi bebek yine gelmedi tabi bekliycekmisiz biraz daha bebek allaha sukur iyi kiloda almis bizde durumlar boyle tasinanlara allah kolaylik versin kendinize iyi bakin bebek dogmazsa bidahaki kontrol sali gunune dua edin kolay dogum olsun insaallah

hayırlısı cnm saglıklı olsunda eninde sonunda gelecek melegin ben hep burdayım bılgilendir merak ederım öpüyorum senı cnm

evet canım başıma gelenleri anlatacak bu arada yeni, saç rengin çok yakışmış canım

Son düzenleme:
okudum fıstık boşyere canını sıkma olur böyle şeyler millet para için neler yapıyor işte hal olur birşekilde.facedede göremedim seni bi ara konuşalım...Saçım içinde tşk ederim

canım ben yarın gidiyorum 2 ay filan net bağlatamayız sanırım neyse hadi Allaha emanet olun hoşcakalın

Beni unutmayın banada dua edin lütfen ecrincim Allah bir sancıda kurtasın inş. seni ve bütün hamileleri doğum esnasında yapılan dualar kabul olurmuş senden isteğim bizide unutma bebişiniz sağ salim gelsin inş..... bizimde meleklerimiz gelir inş.........

Son düzenleme:

cnm benım dualarımız senınle 2ay cok uzun sure net ıcın yaaa arada gel bızı merakta bırakma

A.s Allah yardimcin olsun canim insallah cok bekletmez annesini bebis olsun be tatli telas bunlar darisi basimiza insallah rabbim bizede yasatsin düsünsene yakinda melegin kucaginda olacak ne güzel bak yaramis annesinin yedikleri ohh benimde sali günü terminim var hayirlisi olsun canim hakkimizda

Sagol peri ALLAH razi olsun insallah yeni ev yeni bebis getirir sana umarimki bebis seninledir Insallah RABBIM tüm olmayan arkadaslara hamile kalmayi nasip etsin bizide tek avazda kurtarsin arada yaz bize merakta birakma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…