canım nasıl moral olsun ya biz evden eve nakliyeci diye tutuk adam kurban bayramında koyunları koydukları gibi kamyon getirmişler ve içi eşya dolmuş başkasının eşyasınıda götürüyorlarmış ve çoğu şeyi kırılmış eşyaların bizimkinidemi böyle koyacaksınız dedim tabi öyle koyacaz başka nasıl konulur diyor birde bazalarını filan hep kırmışlar biraz önce duştayken şohpenden ateş çıktı elektirik çarpıyordu az daha ya ölüyordum ne bu bizim başımıza gelenler anlamıyorum korkudan kendimi nasıl dışarı atacağımı şaşırdım şuan çok fena sancım var karnımda normalde doğalgazlıda şohpenide var açmadığım halde neden oldu anlamadım ya offfffffffff
ağrıların olur dert etme...bende de olmuştu.....başka nakliyeci firmam mı yok adam akıllı iş yapan....öyle eşya mı taşınırmış....
aman uzak dur o şohpenden.....sakin ol her şey düzene girer.....sen stres yapıp kendini yeme...heleki böyle zamnlarda...
canım adamlar yetiştiremez diye herşeyi 1 saatde topladık kan ter içinde normalde çamaşırlarını alıp çıkıyorsun herşeyide bize toplatılar nerde ne var haberim yok:84::84::84:
evet zor bi durum canım...ama Allahlarından bulsunlar bırak......gittiğin yerde kolileri aça aça yerli yerine yerleştirirsin....yavaş yavaş kendini çok yormadan.....
evet canım haklısın daha 4 sene ordayız nasıl olsa dizeriz Allahın izniyle ayy karnım çok fena ya kasığımda sancım var biraz önce çok korktum galiba evde kimsede yok şuan
neyse canım ben çıkıyorum neyseki yatağımızı kaldırmadık ben biraz uyuyup dinlenecem hadi Allaha emanet olun......
Peliii.....asmin......ecrin.....bebik....xeda........beybi...... champp.....superisi...... Mattika..,,,..aslı.........nergiss.....esra.........vahşi......leyliko.....asifirari...sevecen...gelbebeğim.....hatice.....drak......burcuuu.....yeşimmm
özledim kıslarrrrrrr.....kışa doğru anca toplanır herhalde bu kadro.....doğum yapacak olanlara allah kolaylık versin...pelii peliii gibi sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin...hamişlere de allah kolaylık versin....sağlıklı bi şekilde büyüsün bebişleri inş...ben ve benim gibi hamiş adaylarının yüzünede rabbim baksın......inşşşşşş...............
canım nasıl moral olsun ya biz evden eve nakliyeci diye tutuk adam kurban bayramında koyunları koydukları gibi kamyon getirmişler ve içi eşya dolmuş başkasının eşyasınıda götürüyorlarmış ve çoğu şeyi kırılmış eşyaların bizimkinidemi böyle koyacaksınız dedim tabi öyle koyacaz başka nasıl konulur diyor birde bazalarını filan hep kırmışlar biraz önce duştayken şohpenden ateş çıktı elektirik çarpıyordu az daha ya ölüyordum ne bu bizim başımıza gelenler anlamıyorum korkudan kendimi nasıl dışarı atacağımı şaşırdım şuan çok fena sancım var karnımda normalde doğalgazlıda şohpenide var açmadığım halde neden oldu anlamadım ya offfffffffff
Bizde seni özzledik.Gözlerim aradı seniPeliii.....asmin......ecrin.....bebik....xeda........beybi...... champp.....superisi...... Mattika..,,,..aslı.........nergiss.....esra.........vahşi......leyliko.....asifirari...sevecen...gelbebeğim.....hatice.....drak......burcuuu.....yeşimmm
özledim kıslarrrrrrr.....kışa doğru anca toplanır herhalde bu kadro.....doğum yapacak olanlara allah kolaylık versin...pelii peliii gibi sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin...hamişlere de allah kolaylık versin....sağlıklı bi şekilde büyüsün bebişleri inş...ben ve benim gibi hamiş adaylarının yüzünede rabbim baksın......inşşşşşş...............
Ayyy bizimde tayinimiz çıktı.Daha resmi yazının gelmesini bvekliyoruz hiçbir hazırlığımız yok ramazanda oruç oruç nasıl yapacaksak.:18: sen kurtuldun sayılır:))canım nasıl moral olsun ya biz evden eve nakliyeci diye tutuk adam kurban bayramında koyunları koydukları gibi kamyon getirmişler ve içi eşya dolmuş başkasının eşyasınıda götürüyorlarmış ve çoğu şeyi kırılmış eşyaların bizimkinidemi böyle koyacaksınız dedim tabi öyle koyacaz başka nasıl konulur diyor birde bazalarını filan hep kırmışlar biraz önce duştayken şohpenden ateş çıktı elektirik çarpıyordu az daha ya ölüyordum ne bu bizim başımıza gelenler anlamıyorum korkudan kendimi nasıl dışarı atacağımı şaşırdım şuan çok fena sancım var karnımda normalde doğalgazlıda şohpenide var açmadığım halde neden oldu anlamadım ya offfffffffff
selam kızlarrrrr sürekli giremesemde girdigimde mutlaka buraya bakmadan geçemiyorum hep aklımdasınız kürtaj oldugumdan beri pek yazamıyorum...Çoğu kişi tatile gitmiş bende izmire annemlere geldim kafa dagıtmayaaa çok şükür 1buçuk aydır kan değerim sıfırda teşhis konulalıda 2 buçuk ay oldu zaman benim için hiçmi hiç geçmiyor kızlarhele bide 1 yıl engelim war hep sonrasını düşünüyorum ya hiç hamile kalamazsam diye her ay kan vermeye devam işte bende haberler bölee sizler nasılsınızzz??
pericim beni aramıssın geri dönüş yaptım ama telefonun çekmiyor!!!!!!
slm kızlar nasılsınız ben hep topıkteyım ama kımseyı yakalayamıyorum evd ış güç oluyo umarım herkez yıyıdır
selam kizlar nasilsiniz benim bugun hastane kontrolu vardi bebek yine gelmedi tabi bekliycekmisiz biraz daha bebek allaha sukur iyi kiloda almis bizde durumlar boyle tasinanlara allah kolaylik versin kendinize iyi bakin bebek dogmazsa bidahaki kontrol sali gunune dua edin kolay dogum olsun insaallah
selam kızlarrrrr sürekli giremesemde girdigimde mutlaka buraya bakmadan geçemiyorum hep aklımdasınız kürtaj oldugumdan beri pek yazamıyorum...Çoğu kişi tatile gitmiş bende izmire annemlere geldim kafa dagıtmayaaa çok şükür 1buçuk aydır kan değerim sıfırda teşhis konulalıda 2 buçuk ay oldu zaman benim için hiçmi hiç geçmiyor kızlarhele bide 1 yıl engelim war hep sonrasını düşünüyorum ya hiç hamile kalamazsam diye her ay kan vermeye devam işte bende haberler bölee sizler nasılsınızzz??
pericim beni aramıssın geri dönüş yaptım ama telefonun çekmiyor!!!!!!
evet canım başıma gelenleri anlatacak bu arada yeni, saç rengin çok yakışmış canım
okudum fıstık boşyere canını sıkma olur böyle şeyler millet para için neler yapıyor işte hal olur birşekilde.facedede göremedim seni bi ara konuşalım...Saçım içinde tşk ederim
Beni unutmayın banada dua edin lütfen ecrincim Allah bir sancıda kurtasın inş. seni ve bütün hamileleri doğum esnasında yapılan dualar kabul olurmuş senden isteğim bizide unutma bebişiniz sağ salim gelsin inş.....bizimde meleklerimiz gelir inş.........
selam kizlar nasilsiniz benim bugun hastane kontrolu vardi bebek yine gelmedi tabi bekliycekmisiz biraz daha bebek allaha sukur iyi kiloda almis bizde durumlar boyle tasinanlara allah kolaylik versin kendinize iyi bakin bebek dogmazsa bidahaki kontrol sali gunune dua edin kolay dogum olsun insaallah
Beni unutmayın banada dua edin lütfen ecrincim Allah bir sancıda kurtasın inş. seni ve bütün hamileleri doğum esnasında yapılan dualar kabul olurmuş senden isteğim bizide unutma bebişiniz sağ salim gelsin inş.....bizimde meleklerimiz gelir inş.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?