kasıklarım agrıyor hiç durmaksızın regli olacak gibi ben geçen hafta pazartesi vuruldummm aşılama yapmadım kııııızzzz regliyede 10 gün varrrr
kasıklarım agrıyor hiç durmaksızın regli olacak gibi ben geçen hafta pazartesi vuruldummm aşılama yapmadım kııııızzzz regliyede 10 gün varrrr
kızlar komşu ziyaretimiz bittti,bana müsade.
bi yerlere gittikçe yazarım sizlere.
herkese çok selam,öpüyorum hepinizi.
sağlıklı doğumlar diliyorum bekleyen arkadaşlarıma. bende inşallah en kısa zamanda haber vericem size...
sedaa canımm inşallhhhhh gebe kalmışsındır.. Dualrım senle inşalllhhhhhh
anlamı varmı bilmiyorum da türemiş isimler sanırım. sima dan ben ay falan gibi bişi sanırım.canim isimlerin manalari ne benim esimde hala diyo ece tamamda zümra olmasami diye bende yok zümrada olcak diyorum bide banane her acisini ben cekiyorum ismide ben koycam diyorum
gule gule canim kendine iyi bak bebisede
kızlar komşu ziyaretimiz bittti,bana müsade.
Bi yerlere gittikçe yazarım sizlere.
Herkese çok selam,öpüyorum hepinizi.
Sağlıklı doğumlar diliyorum bekleyen arkadaşlarıma. Bende inşallah en kısa zamanda haber vericem size...
anlamı varmı bilmiyorum da türemiş isimler sanırım. sima dan ben ay falan gibi bişi sanırım.
ama sizin isimler uyumlu.değişmeyin derim.sağlıklı doğsun inşallah..
yazmadan çıkmıyim dedimm
esra bi anlat sende belirtiler nasıldııı canımm nie silik çıktıki 2 sini yaptım çıkmadıııı ama esraaaa benim için ya fetah çekin arkadaşlarrrrrr daraldımmmm
canımm stress yokkk öncelikle ben o ay sadece kılomen kullanmıştım iğne falan kullanmadım yumurtam varmı diye doktora bile gitmemiştim ondan önceki ay gitmiştim çatlama iğnesi vuruldum ama tutmamıştı bende aman boşver dedim içimden o ay gitmedim belirtilerim aynı adet ağrısı gibi ağrılarım oldu belim çokk ağrıdıı ama felaketttt sonra 1 iki gün günüm geçmeye başladıı benim memelerr nasılll ağrımaya başladıı öyle işte benim belirtilerr
tamam bekleycemmm
Apek nasıın canım yerleştinmii
iyim canım sağol...yorgunum sadece...yerleştim sayılır...ufak tefek işler kaldı.... Sen nasılsın kızcen nasıl??
canım benim iyi oldugunuza sevindim .. dogumdan sonra iner o havan ödem yapmıştır vucudun.. tuzuda kesmemişsin. hepsi gececek. kuzucuk ve sen saglıklı olunda kiloyu dert etme .. allah kolaylık versin canım benim..henüz bi halt bebceremedim. son 12 gün kısmetse
neti kapattık anca bulduğum yerden otlanıyorumanneme geldim komşuya indik.beni gören şok dehşet şaşılacak ne ifade varsa onu kullanıyo şekil şemal berbat.şişten gözlerim gözükmüyo. bende böyle durum.
sen napıyon,iyisiniz umarımm
ecrin gezmiş olsun canım. nts de iyi cıkmış az kaldı demek ki günü saatini bekliyor minigimiztesekkur ettim canim evet kiz olcak insaallah
len sende parmak kadar bebeden saglam tekme bekliyon... biraz daha bekleaslıı bu kız sert vurmuyoo sinir oluyorum arada bir oynuyor o da hafif hafif hissediyorum
slm kızlar ben test yaptım 2 çizgi silik çıktı adetime 10 gün varrrr anlamdımm ki bilen varsa yorumlayınnn
şampi napıyo kızlar, tatilde sanırımmm
kızlarrrrr herkeze günaydın ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
kızlarrrrr herkeze günaydın ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?