Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kasıklarım agrıyor hiç durmaksızın regli olacak gibi ben geçen hafta pazartesi vuruldummm aşılama yapmadım kııııızzzz regliyede 10 gün varrrr

hadi yaaa.e öyle okudum sanki afedersin.
olsun da ha öyle ha böyle. Allah yardım etsin..
o zaman az daha bekle kanda baktır..

gule gule canim kendine iyi bak bebisede

sedaa canımm inşallhhhhh gebe kalmışsındır.. Dualrım senle inşalllhhhhhh

esra bi anlat sende belirtiler nasıldııı canımm nie silik çıktıki 2 sini yaptım çıkmadıııı ama esraaaa benim için ya fetah çekin arkadaşlarrrrrr daraldımmmm

canim isimlerin manalari ne benim esimde hala diyo ece tamamda zümra olmasami diye bende yok zümrada olcak diyorum bide banane her acisini ben cekiyorum ismide ben koycam diyorum
anlamı varmı bilmiyorum da türemiş isimler sanırım. sima dan ben ay falan gibi bişi sanırım.
ama sizin isimler uyumlu.değişmeyin derim.sağlıklı doğsun inşallah..
gule gule canim kendine iyi bak bebisede

yazmadan çıkmıyim dedimm

yaaaaaa bırakma bizi canımm hayırlısıyla doğrursunn allah yardımcın olsunn

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni duydunmu belirtin nelerdiiiii

anlamı varmı bilmiyorum da türemiş isimler sanırım. sima dan ben ay falan gibi bişi sanırım.
ama sizin isimler uyumlu.değişmeyin derim.sağlıklı doğsun inşallah..

yazmadan çıkmıyim dedimm

amin canim rabbim hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin
kizlar bende cikiyorum biraz dinleneyim kendinize iyi bakin

esra bi anlat sende belirtiler nasıldııı canımm nie silik çıktıki 2 sini yaptım çıkmadıııı ama esraaaa benim için ya fetah çekin arkadaşlarrrrrr daraldımmmm

canımm stress yokkk öncelikle ben o ay sadece kılomen kullanmıştım iğne falan kullanmadım yumurtam varmı diye doktora bile gitmemiştim ondan önceki ay gitmiştim çatlama iğnesi vuruldum ama tutmamıştı bende aman boşver dedim içimden o ay gitmedim belirtilerim aynı adet ağrısı gibi ağrılarım oldu belim çokk ağrıdıı ama felaketttt sonra 1 iki gün günüm geçmeye başladıı benim memelerr nasılll ağrımaya başladıı öyle işte benim belirtilerr

tamam bekleycemmm

tamam bekleycemmm

canımm sen folik asit takviyesi al bebğin gelişimin güzel olması içinnn bunu sakın unutma baya faydalıymışşş vallah sana hamile muammelesi yapasım geldi içimden inşallah tutmuştur benim günüm 1 hafta geçmişti hep silik çıktıı ayy ilk işte günüm 4 gün falan geçtii şimdi ben sabah saat beş kalktım test yaptım baktım 2. çizgi yokk of dedimm ümitlendin esraa aradan 2 dk geçti geçmedi 2. çizgi çok silikk belirdii o arada eşim tuvelete geldi dedimmm ya 2.çizgiyi görebiliyonmu diye o da bundan bişey çıkmazz dedi ay nasıl heycanlandım şimdi bile öyle işte benim hikayem sonra gene yaptım gene silik çıktı ama 1 gün sonramı ne yapmıştımm canımm herşeyin hayırlısı

slm kızlarr....

edacım dünde yazmıştım sana şuan test yapsan 2.çizgi silikte olsa çıkar diye....çatlatma iğnesinin içinde gebe kadın idrarı var....adetine 10 gün varmış...hamile olsan bile bu kadar erken idrarda çıkmaz...test falan yapıp kendini ümitlendirme...adetini bekle inş...yüzün güler bu sefer...

iyim canım sağol...yorgunum sadece...yerleştim sayılır...ufak tefek işler kaldı.... Sen nasılsın kızcen nasıl??

kızçemm allaha emanet teyzesi bu gün pek hareket etmedi birde hereketleri geçen haftaya göre srt değil aslı da aynı konudan şikayetçi birbirimizden destek alıyoruz. Biraz rahatlıyoruz

selam kizlar hastaneye gitttim nts yapildi allaha sukur bebegim iyi ve persembe bidaha gelin dediler tabi ozamana kadar dogmazsa sancilar 30 40 arasinda seyrediyodu gecen gittigimizde 10 20 arasiydi baya fazlalasmis 60 70 arasi doguma aliniyomus zaten genel olarak allaha sukur hersey yolunda bu arada migrenide soyledim iste onlarda parol icebilcemi soylediler esimde icmiyo dedi sonra ebe gitti bitane ilac getirdi bundan icebilir diye dunden beri cektigim agri 1saatte gecti bosuna cekmisim yanimada verdi 3tane daha agrirsa arada icebilirmisim simdilik bukadar benden bakalim dogum haberini nezaman vericem size dua edin kizlar kolay dogum olsun hem benimki hem tum dogum yapicaklarinki rabbim yardimcimiz olsun

canım benim iyi oldugunuza sevindim .. dogumdan sonra iner o havan ödem yapmıştır vucudun.. tuzuda kesmemişsin. hepsi gececek. kuzucuk ve sen saglıklı olunda kiloyu dert etme .. allah kolaylık versin canım benim..

tesekkur ettim canim evet kiz olcak insaallah
ecrin gezmiş olsun canım. nts de iyi cıkmış az kaldı demek ki günü saatini bekliyor minigimiz

aslıı bu kız sert vurmuyoo sinir oluyorum arada bir oynuyor o da hafif hafif hissediyorum
len sende parmak kadar bebeden saglam tekme bekliyon... biraz daha bekle yada eşine söle o atsın tekmeyi bebeginin yerine

slm kızlar ben test yaptım 2 çizgi silik çıktı adetime 10 gün varrrr anlamdımm ki bilen varsa yorumlayınnn

cooookk erken yapmışsın. aldıgın ilaclar yüzünden cizgiler cıkar aldırma. en güzeli vakti geldiginde kan testi.. şimdiden kendini yıpratma oldu mu olmadı mı diye. sabırla gününü bekle..
ki dilegim ne oldugunu sende biliyorsun inşallah gebesindir

şampi napıyo kızlar, tatilde sanırımmm

30 temmuz canım bizim tatil vaktimiz eger bi aksilik cıkmazsa... benim kayın odun küçük bir operasyon gecirdi bugun onunla ugraştık.. lokal anestezi yapıldı. önceden bi sakinleştiri verdiler heyecanlanmasın diye amannnn bal şeker gibi gibi oldu kadın eşim dedi doktora bize adını verin bu ilacın her gun anama vereyim dedi gülüştük odada.. sonrada cıktı turp gibiydi valla

kızlarrrrr herkeze günaydın ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

kızlarrrrr herkeze günaydın ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

canımm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsinn darısı tüm isteyenlerin başına aslııı günaydınn canımmm ya ben kızçemin hareketlerini daha hissetmedim bu günn en son dün ayatareken hissetim 3 kere tekmeledi hafif hafif sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…