Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaar............ Nasılsınız hayat nasıl gidiyor....

mrbbb selamm hayat iyi gidiyorr ama ben bu gün bebeişimin hareketlerini hissedemedim sen hamilelğinde kaç kilo almıştın ve verebildinmi bu kiloları bu arada kızın çokk tatlıı yerim bennn onu bende kız bekliyorum allah nasip ederse tecrübeli bir anne olarak tavsiyelerini almak isterim

Uzun zamandır yorumlarınızı takip ediyordum ve bende aranıza katılmaya karar verdım. Kısaca hıkayemden bahsedeyım. 2 yıllık evlıyım, ilk yıl yenı evli oldugumuz için cocuk düşünmedık. Ne zaman Ocak ayı geldı ve bebek için calışmalara başladık; sorunlar basladı.. İlk önce Mart ayında dermoıd kıstım oldugunu ve bu kıstın alınmazsa bebege engel olabılecegını ogrendım. Ve mayıs ayında amelıyat oldum. Tam iyileştım derken bu seferde eşimin varıkoselı oldugunu ve sperm kalıtesını ve sayısını müthiş derecede düşürdüğünü ogrendık. Onunda amelıyat olması gerekiyordu ve olduda Temmuz ayında.. Şimdi eşim için kecıboynuzu ve arı sutune basladık, kendımde sogan kurune basladım. 1 haftadır devam edıyoruz. Bu siteye üye olmamın tek nedenı sızı nedense kendıme cok yakın görmem ve bu konuları konusacak kımseyı bulmamamdı. Hangı topiğe ne sekılde yazacagıma karar veremedım ve burdan basladım:))

Umarım yüce Allah 'ım hepimizin dualarını kabul eder ve bu eşşiz güzellikten bizi mahrum etmez....

hoşgeldin denizcim aramıza burda herkez sorunlarını paylasr ve emın hepımız zor hamıle kalanlardanırdüşükler kıstler vs bir çok sorunlar ama hep bırlıkte paylasarak bu sorunları aşıyoruz çok şükür tez zamanda hamiş kalman dilegyle tekrar hosgeldın aramıza

bazen olabilir herzaman hareketli olmazlar... 48 le hamile kaldım 64 de doğum yaptım şimdi 57,8 kiloyum... şimdi ideal kilomdaymışım bulantıdan çok zayıflamıştım... Allah hayırla kurtarsın... valla tavsiye eğitim okumayla ilgili bişey yok zaten bebeğini kucağında aldığında gönlün ve beynin seni yönlendiriyo... doğumdan sonra bol bol emzir bebeğni, fazla kilonda gider vucudun eskisindende iyi olur.. yeniler kendisini...

cok tesekkur ederım.. topiğin baslangıcına ümitsizliğe yer yok demişşiniz.. bu cok onemlı stres cunkı herseyı etkılıyo.. ben de umarım hamıle haberlerını veırım sızlere.

cok tesekkur ederım.. topiğin baslangıcına ümitsizliğe yer yok demişşiniz.. bu cok onemlı stres cunkı herseyı etkılıyo.. ben de umarım hamıle haberlerını veırım sızlere.

evt cnm stres ve ümitsizlık cok etkılıyo ben psikoljık hamıle kalamayanlardadım stresten kıst bıle çıkardım bu topık ugurludur inşallah tez zamanda guzel haberlerı alıcaz sogan kurunu bırakma sakın ben sogan kurunden sonra hamıle kaldım darısı sana inşallah

evet farkındayım zaten mıdemı cok bulandırıyor ama devam edıyorum. en az 3 ay sonra etkısını gorurumusu. sen ne kadr zmn sonra hamıle kaldın sogan kurunden

aslım merhaba....yorgunluktan yazmaya mecalim yok ama topiğe girmeden yapamıyorum...
iyi yaptın cnm özletme kendını yerlestınmı bırde adet gunun nezaman
evet farkındayım zaten mıdemı cok bulandırıyor ama devam edıyorum. en az 3 ay sonra etkısını gorurumusu. sen ne kadr zmn sonra hamıle kaldın sogan kurunden

cnm ben ılk yaptıgım ay hamıle kaldım 15gun yaptım ıglen ve aksam hayırlısı senınde oyle olur inşallah

kızlar herkezi öpüyorum çok saolun hep bugünü bekliyodum allahım izin verdi dün öğrendim esasında ama ben mutluluk sarhoşluğundan girmedim isteyen herkeze allahım yaşatsın bu duyguyu

iyi yaptın cnm özletme kendını yerlestınmı bırde adet gunun nezaman

cnm ben ılk yaptıgım ay hamıle kaldım 15gun yaptım ıglen ve aksam hayırlısı senınde oyle olur inşallah

sağol canım benim..gelmeden yapamıyorum zaten....yerleştim canım ufak tefek şeyler var ama acelesi yok...yerleştim yerleşmesine ama 3 ay en fazla 4 ay burdayız ondan sonra başka diyarlara yolculuk var....ya gürcistan ya da bursa olacak tabi tam da belli değil....aman mutluyum huzurluyum gerisi boş....bir hafta 10 gün zorluk çekiyosun ama sonra her şey yerine oturuyo...

adetim ayın 23ü cumartesi günü....dünden beri ağrılar yıklamaya başladı...hayırlısı..bu ay hiç olmadığım kadar beklemiyorum gebeliği...taşınma yerleşme derken çok fazla ilişki olmadı...tabi Allah bilir..hayırlısı işte.....

BRC85 tebrik ederim canım gebeyimişin...hangi aydı biz çok ısrar ettik tahlil yaptır diye o ay mı gebe kalmıştın yoksa yeni bi şey mi?? ne yaptın peki bi şey kullandın mı??ne zamn test yaptırdın??belirti v.s anlat işte.....Allah tamamına erdirsin...

bursaya gel benım yanıma ayyy neguzel olur gemlıkte oturuyorum bursaya cok yakın ve burası cok guzellll hayırlısı dıyelım beiş için valla ben bu ay umıtlıyım bakalım ne olacak ama sen yınede düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…