canımm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsinn darısı tüm isteyenlerin başına aslııı günaydınn canımmm ya ben kızçemin hareketlerini daha hissetmedim bu günn en son dün ayatareken hissetim 3 kere tekmeledi hafif hafif sen ne durumdasın
selam kızlar...
Internetim yoktu, dün gece yapıldı giremiyordum..
Biz iyiyiz şükür, cuma günü yazlığa gidiyoruz, 2 hafta yokum..
Gelişmeler var mı?
slmm bebik senin kız hareketlimi çokk benimki sabahtan beri hareket etmedi birde eskisi kadar çok kuvetli tekmelemiyor aslı da aynı konudan şikayetçi sende ne var ne yok bu arada iyi tatilerr
slm cnm..yeni uyandım daha hareketlerine odaklanamadım, hiç düşünüp takip etmiyorum
çünkü bazen hareketli olsalar bile biz hissedemiyoruz, buna kafamı takıp hayatımı zehir edemem.
Sende öyle yap canım, bebişin iyidir merak etme..
Sırt üstü yat bacakların karnına doğru çek azıcık ve karnını izle kalp atışlarını ve hareketlerini kesin görürsün..:94:
canım sırt üstü pek yatma sola yat hep
sağlık ocağında kan vermiştim; şekerim düşük çıktı, alt sınıra yakın..
bir zararı varmı acaba çok olmasından iyidir heralde
sağlık ocağında kan vermiştim; şekerim düşük çıktı, alt sınıra yakın..
fazlası zararda bunu pek bilmiyorum..
Dr önemli değil 1 ay sonra tekrar kan ver dedi, bari biraz karpuz üzüm yiyim
dikkat ediyordum yememe içmeme, abartmışım galiba.
şeker ölçmesi gibi bişi yapılıyomuş 24 haftada senın yaptırdıgınmı bebık saglık ocagında yapılıypsa hastaneye gıtmeme gerek kalmaz sanırım
şeker ölçmesi gibi bişi yapılıyomuş 24 haftada senın yaptırdıgınmı bebık saglık ocagında yapılıypsa hastaneye gıtmeme gerek kalmaz sanırım
nasıl ediyodun bana da tüyo versene çok kilo almak istemiyorum ama alıyorum
genelde sebze yemekleri, pilav yok.. Et yemeklerinden tiksiniyorum arada ızgara şeklinde yedim..
Meyve ve içecekler bol.bide her acıktığımda yemek değilde meyve ile geçiştiriyorum..
Bide gece karnım zil çalarak uyuyorum bazen, ağzıma meyve yada ufak bişi atıp uyuyorum.
Kahvaltıyı çok iyi yapıyorum, 2 tabak hazırlıyorum kendime biri tuzlu şeyler biri tatlı...
öğlen akşam hafif yiyiorum..bu kadar..
ayy inanmıyorummm bende ne bulursamm yiyiyorummm acıktığımda yemesemm suçluluk duygusu hissediyorumm ya bebek açsa diye bundan sonra bende her acıktığımda meyve yiyecemm hangi meyveleri tercih ediyosunn kaç kilo aldın
Bebeik gece aç yatılmaz yaa
esra 60 kilo ile gebe kaldım, şimdi tartıldım 63,5 kiloyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?