Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

aslıı kız dün yopktun merak ettim seni bebiş nasıl hereketlimi benimki çokk tembeleştii pek hareket etmiyorr sıcaklardan sanırımm sen ne durumdasınn apekkkk iyimisinn canımm

amin canim annemlere gidince yeni fotolarini koymaya calisicam bizim pc kucultmuyo resimleri malesefki canim hic takma hareketlerini bende hep az hareket ettigini dert ediyodum sen etme canim normalmis az hareket etmeleri rabbim kolay dogumlar nasip etsin herkese canim isteyen herkesede bu duyguyu yasamayi nasip etsin amin

aslıı kız dün yopktun merak ettim seni bebiş nasıl hereketlimi benimki çokk tembeleştii pek hareket etmiyorr sıcaklardan sanırımm sen ne durumdasınn apekkkk iyimisinn canımm

cnm ben geçen cumartesi hıç duymadım ve kendımı doktorda buldum kendımı neysekı oglusum ıyıymiş ama ondan sonra artık kuvvettlı tekmeleri başladı gunde en az 10 kez vuruyo bazen dınlenıyo kafaya takmamak lazımmıs bazen ıkı gun bıle dınlenebılr diyo rahat ol takma kafana

canım kızınn çok temiz görünüyor resimde sanki 2 aylık gibi sütün varmı bakması zormu zilliyi annelik duygusu nasıll

masaallah canim sonuclarin iyi cikmis
asi hastane hakkinda biraz bilgi vereyim sana senin ordakide oylemi bilmiyorum ama almanya genelinde herhalde aynidir
hastanede refakatci kalma diye bisey yok esini en gec 9da gonderiyolar eve sonra bebegi yaninda birakmiyolar gunduz kaliyoda gece aliyolar bebek odasinda kaliyo sana sadece emzirmek icin getiriyolar sabahda 7gibi yanina getiriyolar aksam 10 kadar ilk gun hic getirmediler benim bebegimi dogumdan sonra sadece gordugum kadar gordum iste 10bucuk gibi aldilar daha getirmediler ben tabi uyuyamadim sabah 6da bebek odasina gittim yarim saat sonra getiricez dediler sonra gun boyu benimle kaldi
sonra kendi kiyafetlerini giydirmene izin vermiyolar hastanenin kendi cocuk kiyafetleri var onlardan giydiriyolar cikicagin zaman kendi kiyafetlerini giydiriyosun benim gibi bicanta dolusu kiyafet goturme giydirmiyolar cunki bez felanda goturmene gerek yok herseyini ordan veriyolar taki cikicagin zamana kadar emzigini bile veriyolar canim senin goturdugun canta dolapta oyle kaliyo

canım kızınn çok temiz görünüyor resimde sanki 2 aylık gibi sütün varmı bakması zormu zilliyi annelik duygusu nasıll

simdi kuculdu kizim biraz o dogdugu andi hastanede yikadi ebesi sonra fotosunu cekti bebeklerde sislik oluyomusya biraz kuculttum oyuzden ama insaallah toparliycak sut hemen gelmiyomus canim yavas yavas cogaliyomus idare ediyoruz simdilik ama bizim kuzu gunduzu gece geceyi gunduz saniyo demistim hep gece kusu olcak diye hakkaten oyle oldu aksam 11de basliyoruz sabah 5kadar uyanigiz ugrastiriyo biraz ama tabi herseye deger ben onu cok bekledim simdi uyumuyo diye sikayet edemem

kizlar ya annemlerle konustum yaniyoruz cok sicak diyo bizim burda gormeyin kis zannedersiniz bir yagmur yagiyo kuzumu usutmekten korkuyorum hava baya soguk yorgan battaniye sariyorum hala ayaklari soguk oluyo ebe ayaklari cok onemli sicak tut dedi ama hava sicak degildi oda sicak olsun

kızı üşütme annesi ufo yak ısıtıcın vardır yada bir havluyu ısıt ayacağına koy güzel kızının

arkadaşlar adetim 7 gün gecikti öle anlatılan belirtiler varmı yokmu eminde olamıorum göğüslerim bastırdığımda acıyor (adet gördüğüm zamandaki gibi) ama büyüdüler gibi , idrarım koyulaştı ve geçen hafta kokusundan rahatsız oluyordum artık o koku yok gibi sanki , şiddetli kasık ağrımda yok bazen sancır gibi oluyor.gebelik testi 7 gün geçti için yapsam net sonuç çıkarmı acaba

yanıyoruz ecrın burda bende sıcaktan uyuyamıyorum

selam kızlar nasılsınız
tatilden döndüm sonunda..
evim evim güzel evim

ecrin29 allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
güzel ahlaklı hayırlı bi evlat olsun kızın..

asmin ne yaptı göremedim geçmişe baktım ama..

slm mattika hoşgeldin...insanın evi gibisi yok di mi?? umarım dinlenmiş eğlenmişindir...

slm mattika hoşgeldin...insanın evi gibisi yok di mi?? umarım dinlenmiş eğlenmişindir...

deli gibi gezdik
kafam dinlendi ama yoruldum.. bugün sadece oturuyorum evde dinleneyim diye
iyi geldi ama insanın kafasındakilerden uzaklaşmaya ihtiyacı oluyo evdeyken de olmuyo bu

sen nasılsın apekcim
okudum kırmızı kartı
başka ne var ne yok taşındın yerleştin mi

ohhh sefan olsun canım...beden yorgunluğu bi şey değil...kafanı boşaltmışsan gerisi boşşş...

evet canım dün 3 gün gecikmeli kırmızı kartı yedim...daha sakin karşıladım bu durumu..daha önceleri çok üzülüyodum...bıraktım oluruna artık....taşındım 10 gün oldu anca yerleştim...bende yorgunum aslında dinleniyorum işte...3 ya da 4 ay sonra yine yolcuyuz...ya gürcistana ya da bursaya..bakalım piyangodan neresi çıkar...burasını sevmiyorum zaten...insanlarla iletişim kurmuyorum..garip geliyo burdakiler.....dışardan geleni pek kabullenmiyolar...tuhaf tuhaf bakıyolar yolda....sinir oluyorum....

senden ne haber...adet günün yakın mı...çalışma falan yaptınız mı??ya da karar verdiniz mi yeniden denemeye diyim..

senin işin de zor ya taşnmak mesele değil de alışmadığın sevmediğin yerde yaşamak zordur. eşin yanında olsun da bir de sağlığınız olsun gerisi olur gider..
adet olmak hiç üzülüncek bişey değil zaten.. bence düşünmediğin an gelicek bebeğin..
bir de test fln yaptırdın mı genetik pıhtı vs. ben ilk düşükten sonra yaptırmadım 1,5 yıl adetim düzensiz hamile kalamıyorum diye dertlendim durdum asıl derdi bilmediğimden.
yani eğer kafandan atamıyosan testleri yaptır somut bişey olsun elinde. gerek yok diyosan da hiç üzülme adet diye.
tam yazamadım ama sen anladın beni di mi

bizim naptıgımız belli değil
test için kan vermiştik tatile çıkmadan çıkmıştır sonuçlar sormadık daha neymiş ne değilmiş
bi de tatilde korunmak zor geldi
yay burcuyum ben öyle aklıma geldiği gibi yaşamayı seviyorum bu korunma karar verme planlama işi bana göre değil
sanki benim elimde olan bişeymiş gibi...
eşimi de uydurdum kendime.. denemeye başlamadık aslında ama korunmadık da
kaçıncı gündeyim onu bile bilmiyorum tam olarak

slm mihribah....7 gün gecikmişin kandaçıkar gebe olup olmadığın...niye bekliyosun ki??idrarda da çıkabilir...bi test yaptır ya da evde yap derim....inş..gebesindir..

inş..ummadığımız bi anda ansızın gelecek bebişlerimiz canım....
eşim yanımda mutluyum huzurluyum gerisi boş dediğin gibi...ilk zamnlar biraz zoerlanıyorum sonra gezilecek görülecek yerler buluyoruz geziyoruz...can sıkıntım kalmıyo.....diğer gezdiğim şehirler iyiyidi...oralarda komşularım vardı iyi anlaştığım burda o yok..olsun önümüz ramazan 1 ay çok çabuk geçer...geriye 2 ayım kalır o da geçiverir...

test falan yaptıramadım canım...daha yeni yerleşrim...burda sadece devlet hastanesi var....erzurumda şifa var oraya gitmek istiyorum..çok iyi orası...ilk doktorum ordaydı....fırsat bulduğum zamn gidicem işte....

en iyisini sen yapıyosun...plan proğram yapmıyıcan en iyisi....sonuçlarını da öğren...inş...bi daha aynı sorunları yaşamazsın da güzel bir hamilelik geçirirsin Allah nasip etsin bidaha inş...

Selam ecrin tesekkür ederim canim iyi cikti evet ama iyi gecmedi valla neyseki bitti,bende düsünüyodum gercekten nasil olur diye tesekkür ederim canim düsünüp yazmisin bisürü sey hazirlamistim bende demekki 2 kat yeter bencede geneli öyle almanyanin canim,yaa saglikli olsunlarda ne yapalim tekte kalicaz artik sen ne kadar kalmistin canim hastanede ya simdi giderek korkmaya basladim 2 tane bebis anne sütü cabuk gelmiyor diyosun nasil olacak aman yaa insallah cok tutmazlar bizi hastanaede suan bile agirim ben halsizim son günlerde ALLAH yardimcimiz olsun insallah ee sen nasilsin canim soramadim ?prenses ne alemde ayyy ne güzel emiyormu annesini gece ve gündüzü karistiriyor diyosun zamanla yani 40 cikinca düzeliyor bence odaama güzel olur yinede canim zaten ben gece yatabilecegimi sanmiyorum ama hadi hayirlisi artik neyse bebise ve kendine iyi bak görüsürüz...

burasida öyle canim hep yagmur ben bile gece üsüyorum ya halen dogru tr yaniyor biz üsüyoz burda

herkese merhabalar,,,hala ayaktayım:))9
sezeryan günümüz belli oldu,4 ağustos kısmetse..heycan sardı yeniden.
sizlerde iyisiniz umarım,geçmişe bakamıyorum artık.selamlar herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…