herkese merhabalar,,,hala ayaktayım:))9
sezeryan günümüz belli oldu,4 ağustos kısmetse..heycan sardı yeniden.
sizlerde iyisiniz umarım,geçmişe bakamıyorum artık.selamlar herkese...
slm mihribah....7 gün gecikmişin kandaçıkar gebe olup olmadığın...niye bekliyosun ki??idrarda da çıkabilir...bi test yaptır ya da evde yap derim....inş..gebesindir..
slm topik....kızlar dün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım...önceleri çok üzülürdüm adet olduğumda ama bu sefer gayet rahat karşıladım...Böylesi daha iyi...büyüyomuyum ne....
ramazan ayında dinlenicem..rahat bırakıcam vücudumu...hiçbir hesap kitap yapmayacm...eserse bi şeyler olur şansa...zamanı var demek ki..ıraktım artık peşinden koşmayacağım bebişin...canı istediği zaman gelsin...biz dört gözle bekliyor olacağız onu..
periii....sarıbeybi.......xeda inş..bu son adet görüşünüz olur 9 ay boyunca.....sizde üstüne düşmeyin kızlar....bi gün bizimde bebişimiz olacak inş..
champpp teşk canım....senden güzel haber bekliyoruz...
diğer kızlar doğum yapmışlar....doğuma doğru adım adım ilerleyenler ve benim gibi bekleyen arkadaşlar öpüyorum sizlerii..A llah hepimize kolaylık versin...Asminada ne yaptı acaba...doğum haberi gelmedi henüz....
amin canim annemlere gidince yeni fotolarini koymaya calisicam bizim pc kucultmuyo resimleri malesefki canim hic takma hareketlerini bende hep az hareket ettigini dert ediyodum sen etme canim normalmis az hareket etmeleri rabbim kolay dogumlar nasip etsin herkese canim isteyen herkesede bu duyguyu yasamayi nasip etsin amin
selam kızlar nasılsınız
tatilden döndüm sonunda..
evim evim güzel evim
ecrin29 allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
güzel ahlaklı hayırlı bi evlat olsun kızın..
asmin ne yaptı göremedim geçmişe baktım ama..
Selam ecrin tesekkür ederim canim iyi cikti evet ama iyi gecmedi valla neyseki bitti,bende düsünüyodum gercekten nasil olur diye tesekkür ederim canim düsünüp yazmisin bisürü sey hazirlamistim bende demekki 2 kat yeter bencede geneli öyle almanyanin canim,yaa saglikli olsunlarda ne yapalim tekte kalicaz artik sen ne kadar kalmistin canim hastanede ya simdi giderek korkmaya basladim 2 tane bebis anne sütü cabuk gelmiyor diyosun nasil olacak aman yaa insallah cok tutmazlar bizi hastanaede suan bile agirim ben halsizim son günlerde ALLAH yardimcimiz olsun insallah ee sen nasilsin canim soramadim ?prenses ne alemde ayyy ne güzel emiyormu annesini gece ve gündüzü karistiriyor diyosun zamanla yani 40 cikinca düzeliyor bence odaama güzel olur yinede canim zaten ben gece yatabilecegimi sanmiyorum ama hadi hayirlisi artik neyse bebise ve kendine iyi bak görüsürüz...
burasida öyle canim hep yagmur ben bile gece üsüyorum ya halen dogru tr yaniyor biz üsüyoz burda
deli gibi gezdik
kafam dinlendi ama yoruldum.. bugün sadece oturuyorum evde dinleneyim diye
iyi geldi ama insanın kafasındakilerden uzaklaşmaya ihtiyacı oluyo evdeyken de olmuyo bu
sen nasılsın apekcim
okudum kırmızı kartı
başka ne var ne yok taşındın yerleştin mi
Selam ecrin tesekkür ederim canim iyi cikti evet ama iyi gecmedi valla neyseki bitti,bende düsünüyodum gercekten nasil olur diye tesekkür ederim canim düsünüp yazmisin bisürü sey hazirlamistim bende demekki 2 kat yeter bencede geneli öyle almanyanin canim,yaa saglikli olsunlarda ne yapalim tekte kalicaz artik sen ne kadar kalmistin canim hastanede ya simdi giderek korkmaya basladim 2 tane bebis anne sütü cabuk gelmiyor diyosun nasil olacak aman yaa insallah cok tutmazlar bizi hastanaede suan bile agirim ben halsizim son günlerde ALLAH yardimcimiz olsun insallah ee sen nasilsin canim soramadim ?prenses ne alemde ayyy ne güzel emiyormu annesini gece ve gündüzü karistiriyor diyosun zamanla yani 40 cikinca düzeliyor bence odaama güzel olur yinede canim zaten ben gece yatabilecegimi sanmiyorum ama hadi hayirlisi artik neyse bebise ve kendine iyi bak görüsürüz...
burasida öyle canim hep yagmur ben bile gece üsüyorum ya halen dogru tr yaniyor biz üsüyoz burda
ben iyi sayilirim canim dikislerden biraz canim aciyo amagecicek insaallah bebis iyi allaha sukur ama gece nerdeyse hic uyumuyo gibi simdiden cok uyu sonra uyuyamiyosun ben hastanede 2gun kaldim 2gunden once birakmiyolar normal dogumda 4gun sezeryanda 6gun kaliyomussun ama sen istersen birakiyolar noormalde 2gun sonra sezeryanda 4gun sonra hastanede hic uyuyamiyosun zaten huzursuz hissediyosun ben oyle hissettim nedense tek basina kaldim belki ondandir bu aradasoylemeyi unuttum her 2gune bir eve ebe geliyo bebegi kontrol ediyo 10dakika felan suruyo sonra gidiyo bugun yine gelcek gobegine felan bakiyo nasil oldugunu soruyo felan rabbim kolay dogum nasip etsin canim hep ona dua et saglikli kolay dogumlar olur insaallah ben buarada biletimi aldim 40cikmadan turkiyeye gitcez insaallah 21 gecesi yolcuyuz rabbim kavustursun cok ozledim bizimkileri ve ailenden kimse olmadan dogum yapmak cok zor biseymis esim arada dalga geciyo hastanede cok tutturmusum ben annemi istiyorum diye hatirliyorum dedigimi ama acidan ne soyledigimi tam hatirlamiyorum ama nasipse bayramda birlikteyiz
size bişey diyeyim mi kızlar bebeleriniz için asıl sıcaktan korkunüşüdükleri zaman giydir gerekiyorsa kombi calıştırın vs.vs.sv. ama sıcaktan cocuklar isilik pişik kaka bezi yandı yaktı derken boynuna , kıcına sürmediginiz ilaç kalmıyor ayrıca ceyranda kalıp üşütmeside içten degil. klima acalım diyecekler mesela veya vantilatör bu sefer de grip oluyor agzına burnuna alerjik tozlar kacıyor vcsv.sv.v.s.vs.vs.sv
ayrıca sezeryandan korkma asicigim. sen uyucan ve bebek cıkıcak karnındansonrasındada büyük ihtimalle cok az bi sancın olacak. biraz gaz sancısı olacak. ona da wc ye git diyecekler.
süt mevzusuda kişiden kişiye degişiyor. hiç endişe etme... cocuk emdikce vucut sütü üretir. baktın emmiyor zorlanıyor sagın sütünüzü biberonla veringerci gögünse bebegin kendi kendine meme emmesi cokkkkk güzel bir hismiş ama olmuyorsa sanırım zorlamanın bir anlamı olmaz hehehe emm lennnnnn
Selam champicim nerelerdesin canim yahu tatildesin sanirim seni gidi seni varmi gelisme bakalim nasil gidiyor hayat görüsemiyoruz artik ben korkmuyorum sezeryandan canim belki sezeryana gerek kalmaz bile bebislere bagli canim hayirlisi artik kücük dogmalarini istemiyorum sadece yoksa bakarim sorun olmaz biraz toparlanmam lazim sanirim su ara cok halsizim ben hep yatasim var insallah emerlerde mamaya felan gerek kalmazneyse canim görüsmek üzere kendine iyi bak
selam ecrin bebiş nasıl
asıcigim selam canım iyiyim ya bende bir gelişme yok
tatil içinde cumartesi günü kısmetse yola cıkacagız
dönüş günümüze 2 gun kala regl olma günüm. o zaman anlıcaz gelişme var mı yok mu
öpüyorum sizleri
canım sanki bir ara daha kuvetli hisediyorum gibi oluyodu ya o benimm acıtsın canımı tekmeleriyle yerim ben onuu kuvetli gıdalar derken neyi kasdediyorsun canım canım hareketlerini hisediyorum ama hani kevetli dil gidikçe çok kuvetlenmeyecekmii
yok canımm yaa sen bir ara elif koymak istiyodun dime yanınada bir ek koyacaktın neydi o
selamkizlar nasilsiniz ben malesefki gribe yakalandim ve cok korkuyorum kuzumada gecermi diye hapsi hapsi dolasiyorum kis gibi hava var normaldir grip olmakta of cok moralim bozuldu sabah agladim ya kuzumada gecerse diye aksama ebesi tekrar gelcek sorucam napabiliriz diye zaten oda biraz mizmiz bugun dogru emmiyoda of ya insaallah gecmez ben nane limon felan iciyorum cobuk gecsin diye
pelin nasilsiniz kuzun iyimi buyudumu kac haftalik oldu biz bir haftayi bitirdik nasil gecti anlamadim karnimdayken vakit boyle gecmiyodu sanki
gecmıs olsun sekerım lohusasn ya terleyıp soguyunca olmusundur
canım bız ıyıyız 25 gunluk olduk mama we sute dewam edıyoruz allah a sukur huysuz bı bebek deıl cok sakın bakıp bakıp guler cok gazlandıgında bıraz aglıooo banyo yaparken felan sesı cıkmıyo rahatladıgından gobegımız 17 gunde dustu ona cok sınır oldum walla zaman cok cabuk gecıyooo anlatamam senın melegın napıooo
gecmıs olsun sekerım lohusasn ya terleyıp soguyunca olmusundur
canım bız ıyıyız 25 gunluk olduk mama we sute dewam edıyoruz allah a sukur huysuz bı bebek deıl cok sakın bakıp bakıp guler cok gazlandıgında bıraz aglıooo banyo yaparken felan sesı cıkmıyo rahatladıgından gobegımız 17 gunde dustu ona cok sınır oldum walla zaman cok cabuk gecıyooo anlatamam senın melegın napıooo
canım yaa kızı büyüytün darıusı bizee yeni fotolarını eklesene annen falan varmı yanında yoksa sen mi bakyon sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?