Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

regliyi bekliycemmmm sters oldum peliii

canımm pelimmm benimmm kız uyuyormu ya bu benim kız eskisi kadar kuvettli tekmelemiyor bu gün pek teklememedii sence nedenn demin donurma yedim sadace çok hafif bir hareket yaptı gibi sence nedenn

canım korkma artık kızın buyuyo we yerı daralıo o yuzden artık hareketlerı azalmaya baslıycak gunde 7 8 kere felan hıssedersın belkı bazen daha az kuwwetlı gıdalar ye dınlen cok yorma kendını o zaman bıraz daha fazla hıssedersın ama yınede hareketlerı azalır korkma hıc allahın ıznıyle bıtecek az kaldı senınde

canım sanki bir ara daha kuvetli hisediyorum gibi oluyodu ya o benimm acıtsın canımı tekmeleriyle yerim ben onuu kuvetli gıdalar derken neyi kasdediyorsun canım canım hareketlerini hisediyorum ama hani kevetli dil gidikçe çok kuvetlenmeyecekmii

canım kızının ısmı bellı oldumu
yok canımm yaa sen bir ara elif koymak istiyodun dime yanınada bir ek koyacaktın neydi o

xeda sadece catlatma ignesi ve insani calışma sonucu bebek olacaksa bekle hiç yıpratma kedini.
ama aşılama olduysa o zaman aşılama gününden 15-16. gün zaten kan testi için cagırıyorlar. yada git kan testi yaptır ama ilacın etkisi hala üzerindeyse ( ki profların kimi bu konuda bi pog bilmez.. bi okuduklarını bilirler ) kan testinin degeri bile biraz yüksek cıkar. acabaların içine girersin.. 2-3 gün sonra yine kan testi yapmak isterler strese girersin..
en güzeli parmaklama sagını solunu otur yerine bekle.

merhaba kızlar
bugün tatil dönüşü işte ilk günümdü....
çok yorucu geçti tüm işleri bekletmişler bana kaldı hepsi...
bu arada eda ve apek umarım hamilesinizdir.
istanbul da eyüp sultana gittim hepimiz için dua ettim..
bu arada ben 13 temmuz günü izmirde dr göründüm muayene ve vajinal ultrason yaptı..önceki tahlillerime baktı..
herhangi bir sorun yok dedi...bi kaç hormon tahlili yazdı adetin 2-3. günü aç karnına bunları yaptır dedi.
doktordan geldim 2 saat kadar sonra adet oldum
bu ay da olmadı anlayacağınız artık oluruna bırakıcam bayram sonrası tekrar giderim dr....

selam kızlar bizde taşındık buraya ama pek içime sinmedi daha buralar alışmak zor olacak anlaşılan sizler neler yaprınız aşılamadan sonraki 17 günüm idrar testinde bişey çıkmadı progestrondanda adet olmamış olabilirim ilacı bırak demişti doktor testde bişey çıkmazsa ben bu haftada adet olmazsam kanda baktıracam hayırlısı ..............sarıbeybi üzülme canım inş. hepimizin en kısa sürede bebişi gelir benim bu ayda umudum yok bakalım çünki aşılamadan sonra hiç dinlenemedim ağır kaldırdım çok yoruldum mecbur eşimle herşeyi yaptık ve çok yorulduk

cnm mrb..
yeni yeriniz hayırlı olsun öncelikle...
aşılama yapmışsın inş Rabbim yüzüne güler de hamişsindr..
bu arada aşılamadan önce yumurta geliştirici iğne kullandınmı?
yoksa klomen ve çatlatma iğnesinden sonra direk aşılamamı dedi?

sağol canım klomen ve çat.iğnesinden sonra aşılama yapıldı neden bence iğneler daha iyi daha çok pozitif sonuç alan duydum :82:

sarıbeybicigim reglin hayırlı olsuın canım.. sebebsiz yere beklemektense regl olmak iyidir.. iş yerinde işlerin hepsinin sana kalması üzücü olmuş. tatil dönüşü yogun iş hiiiiççç çekilmeezzzz

superisi yeni evinde güle güle otur inş. zorlanmadan alışırsın oralara... ve inş. gebesindir. ama siz durumuınuzdan ( taşınma vs. ) ötürü aşılamadan sonrada çalışmalara devam edebildiniz mi bilmiyorum ama gec döllenme olduysa idrarda cıkmaması normal. bu yuzden en güzeli ve saglamından kan testi yaptır. inş. güzel sonuclar alırsın

apek.. apek.. sende yeni evinde güle güle otur

nergis nerde yya taşındı mı tatilde mi ? işte mi ? buraya takılmıyor mu nedir gebiş mi ? bir haber yok mu kızdan ??

beni merak eden arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim ama malesef aşılamam tutmadı bugün adet oldum

aşılam yaptırıp agır kaldırmasaydın tatlım ama hayırlısı
hemşooo özlemişim tatil yarasın arkadaşıma inş bu ay olur bende muallaktayım champin dediği gibi oturayımda bekleyeyim

sağol champicim evet geç de olsa geldi adetim..şimdi artık yumurtlama falan hesaplamıyorum takılıyoruz öyle...
bayram sonrası tedavime devam ederim..sen nasılsın neler yapıyosun?

beni merak eden arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim ama malesef aşılamam tutmadı bugün adet oldum

sağlık olsun cnm benim.üzüldün biliyorum ama elden bişey gelmez..aşılama sonrası dinlenmen gerekirdi sanırım da kısmet değilmiş.
yeni umutlarla yola devam ediyoruz umarım Allah bizlerinde yüzüne bakar...

aşılam yaptırıp agır kaldırmasaydın tatlım ama hayırlısı

hemşooo özlemişim tatil yarasın arkadaşıma inş bu ay olur bende muallaktayım champin dediği gibi oturayımda bekleyeyim

cnm bende özledim sizler...
sabırla bekleyelim inş gebişsindir cnm...

superisi aşılamada %100 tutacak diye bir kaide yok ama sizinde aşılamadan sonra ilişki yapmanız cok önemliydi. bir dahakine yok belim kıçım popom vs. demeyin... calışın bolbol.. ayrıca sen gebiş kalabilirsin sacma sapan kafana takıyon herşeyi stres yapıp gebiş kalamıyon... rahat ol rahat..
bir kere gebiş kalan her halukarda gebiş kalır. tedavilik işi varsa tadevisini yapar zort diye gebiş kalır.

su gibi akıntım var kızlarrr hurafaeleer sardı 4 yanımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…