Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam kızlar nasılsınız vallahi bebeği olanların mesajlarını ağlaya ağlaya okudum allah sağlık sıhhat versin ne mutluluk kim bilir....bebikim'i merak ediyorum haberi olan var mı....ben de yine hastalandım bitti...işte dün çalışmaya başladık bakalım bu aydan ümitliyim....

selam nelleporter :D
gördüğüme sevindim seni :)
bebik tatilde bildiğim kadarıyla. güzel gidiyo bu defa hamileliği. allah sağlıkla kavuştursun inş.

ağlama canım ya, kendi sağlığımız yerinde olsun da rabbim bebek de verir inş.

selamkizlar nasilsiniz ben malesefki gribe yakalandim ve cok korkuyorum kuzumada gecermi diye hapsi hapsi dolasiyorum kis gibi hava var normaldir grip olmakta of cok moralim bozuldu sabah agladim ya kuzumada gecerse diye aksama ebesi tekrar gelcek sorucam napabiliriz diye zaten oda biraz mizmiz bugun dogru emmiyoda of ya insaallah gecmez ben nane limon felan iciyorum cobuk gecsin diye

pelin nasilsiniz kuzun iyimi buyudumu kac haftalik oldu biz bir haftayi bitirdik nasil gecti anlamadim karnimdayken vakit boyle gecmiyodu sanki

geçmiş olsun cnm...inş kuzuya geçmez cnm ya bol bol nane limon iç...

selam kızlar nasılsınız vallahi bebeği olanların mesajlarını ağlaya ağlaya okudum allah sağlık sıhhat versin ne mutluluk kim bilir....bebikim'i merak ediyorum haberi olan var mı....ben de yine hastalandım bitti...işte dün çalışmaya başladık bakalım bu aydan ümitliyim....

bebikim tatilde sanırım ....

selam nelleporter :D
gördüğüme sevindim seni :)
bebik tatilde bildiğim kadarıyla. güzel gidiyo bu defa hamileliği. allah sağlıkla kavuştursun inş.

ağlama canım ya, kendi sağlığımız yerinde olsun da rabbim bebek de verir inş.

merhaba canım o benim umudum zaten bebikim yani..aynı şeyler geldi başımıza biliyorsun onun ikinci kez hamile kalıp o hamileliğinin de iyi gitmesi beni hem çok mutlu ediyor hem de kendi adıma huzur buluyorum demekki hamile kalırsam aynı şey olmayabilir diye ,kaç aylık şu anda bebikim....tehlikeli 3 ayı geçti çoktan değil mi...?

masaallah canimbizde daha banyoya baslamadik hastanede yikadiklariyla duruyo ebe yikama gobegi dusene kadar diyo biz gunduz usluyuz gece biraz zor geciyo pek uyumuyo ama genel olarak iyi sayilir hamdolsun insaallah grip gecmez diye dua ediyorum

canım ıstıyosan yıka yıkayınca daha cabuk dusuyo benımkı 17ncı gunde dustu mıllet yıkama dedı 2 hafta bekledım sonra yıkadım sonra yawas yawas koptu arkadasım hastaneden cıkar cıkmaz yıkamıs hemende dusmus gecelerı bazen benımkıde uyumuyo ama ezıyet etmıyo aglamıyo sadce bakıyo gunduz uyu gece otur napcan baska

merhaba canım o benim umudum zaten bebikim yani..aynı şeyler geldi başımıza biliyorsun onun ikinci kez hamile kalıp o hamileliğinin de iyi gitmesi beni hem çok mutlu ediyor hem de kendi adıma huzur buluyorum demekki hamile kalırsam aynı şey olmayabilir diye ,kaç aylık şu anda bebikim....tehlikeli 3 ayı geçti çoktan değil mi...?

bebikle aynı haftalarda hamile kalmıştık 20.haftayı bitirmiş olması lazım hesabıma göre
ben de tatildeydim bayadır tam bilmiyorum o yüzden
sen testleri yaptırdın mı düşükten sonra

bebikle aynı haftalarda hamile kalmıştık 20.haftayı bitirmiş olması lazım hesabıma göre
ben de tatildeydim bayadır tam bilmiyorum o yüzden
sen testleri yaptırdın mı düşükten sonra

yaptırdım...kürtajdan sonra patolojiye falan gitti işte bebek kronik tekrarlayacak bişey çıkmadı ben 3 ay sonra gitmedim tabii doktora bi türlü hazır hissedemedim kendimi o zaman yazmıştım hatta buraya da...işte tekrar denemeye karar verince gittim doktoruma tekrardan testlerimi yaptı ultrasonla baktı kürtajdan sonra kist falan olmuş mu diye hepsi temiz çıktı 6 aya kadar hamile kalırsın düzenli olarak korunma dedi ama ben 1 aydır yoktum kocamın yanında antalyada ailemin yanına gitmiştim işte şimdi verdiği corraspine kullanıyorum folik asit bu ayda denemeye başladık...hayırlısı bakalım...ama insan bişeyi bu kadar mı ister...

artık olsun istiyorum ya....:emir_bebek:bir yandan akıl sağlığımı nasıl koruyacağım onu da bilmiyorum..

elimizde olan bi konu değil ki niye kendimizi yoralım bu kadar..
genetik, pıhtılaşma fln testler var onları da yaptırdın mı..
1 düşükle yapmıyolar bunu 2.de yaptırdık biz, pıhtılaşma çıktı..
eğer yaptırmadıysan yaptır, hamile kalmayı beklerken onlar da çıkmış olur aradan..

en az 3 düşük diyo dr.lar bu testler için ama 20 yaşında değiliz ki..
okadar denemeye vaktimiz yok :D

elimizde olan bi konu değil ki niye kendimizi yoralım bu kadar..
genetik, pıhtılaşma fln testler var onları da yaptırdın mı..
1 düşükle yapmıyolar bunu 2.de yaptırdık biz, pıhtılaşma çıktı..
eğer yaptırmadıysan yaptır, hamile kalmayı beklerken onlar da çıkmış olur aradan..

en az 3 düşük diyo dr.lar bu testler için ama 20 yaşında değiliz ki..
okadar denemeye vaktimiz yok :D

yok yaptırmadı doktorum...ona klomen falan gibi ilaçlar var diyorum...yok gerek sen normal yolla hamile kalabiliyorsun kendine ilaç yükletme diyor...

kan tastiyle mi yapılıyor bu testler...corraspine alıyorum ama kan sulandırıcı önlem olarak...bebikime de vermişti doktoru ilk i kürtajla sonlandığı için...gerçi bizim ki düşük değil kalbi durdu bebeklerin..

yok yaptırmadı doktorum...ona klomen falan gibi ilaçlar var diyorum...yok gerek sen normal yolla hamile kalabiliyorsun kendine ilaç yükletme diyor...

sen bilirsin canım ama aynı şeyi 2. kez yaşayıp öyle yaptırdım ben testleri.. o yüzden söyledim..
normalde gerek yok diyo dr.lar..

eşinin ve senin kromozom analizi ve pıhtılaşma ile ilgili testler söylediğim
ayrıca bana protein c , B12, toxoplazma, kızamıkçık vs testleri de yapıldı.. başka hatırlamadıklarım da olabilir

bu testler yapılmadan tüp bebek yapanlar var ama mesela pıhtılaşma varsa bebek tutunsa da gelişemiyo..
yumurta geliştirici ilaçlar çok kuvvetli ve riskli ilaçlar erken menepoza kadar yolu var
ilaç kullanmaya başlamadan her türlü testi yaptır mutlaka. ilaca da ihtiyacın yok tabi de.

kan tastiyle mi yapılıyor bu testler...corraspine alıyorum ama kan sulandırıcı önlem olarak...bebikime de vermişti doktoru ilk i kürtajla sonlandığı için...gerçi bizim ki düşük değil kalbi durdu bebeklerin..

benim de kalbi durdu bebeklerimin..
düşük çeşidi bu da.
evet kan testiyle yapılıyo canım netten bi araştır istersen ya da dr.una sor
kafanı karıştırmak istemem sadece temiz sonuçları al için rahat olsun diye söylüyorum
bebik de yaptırmıştı hepsini

sen bilirsin canım ama aynı şeyi 2. kez yaşayıp öyle yaptırdım ben testleri.. o yüzden söyledim..
normalde gerek yok diyo dr.lar..

eşinin ve senin kromozom analizi ve pıhtılaşma ile ilgili testler söylediğim
ayrıca bana protein c , B12, toxoplazma, kızamıkçık vs testleri de yapıldı.. başka hatırlamadıklarım da olabilir

bu testler yapılmadan tüp bebek yapanlar var ama mesela pıhtılaşma varsa bebek tutunsa da gelişemiyo..
yumurta geliştirici ilaçlar çok kuvvetli ve riskli ilaçlar erken menepoza kadar yolu var
ilaç kullanmaya başlamadan her türlü testi yaptır mutlaka. ilaca da ihtiyacın yok tabi de.

toxoplazmama benim de bakıldı...yokmuş...ama diğerlerini yaptırayım o zaman ben...her hastane yapıyor mu bunu yoksa özel laboratuvara mı yaptırmak lazım şimdi doktoruma ilaçlarım bitince gideceğim giderken tahlil sonuçlarıyla gideyim olmazsa ben dayanamadım yaptırdım diyeyim...

toxoplazmama benim de bakıldı...yokmuş...ama diğerlerini yaptırayım o zaman ben...her hastane yapıyor mu bunu yoksa özel laboratuvara mı yaptırmak lazım şimdi doktoruma ilaçlarım bitince gideceğim giderken tahlil sonuçlarıyla gideyim olmazsa ben dayanamadım yaptırdım diyeyim...

genetik testleri tıp fakülteleri yapıyo geç çıkıyo ama ücretsiz
özelde yaptırırsan genetik ve pıhtılaşma için 500 vermiştik 2 haftada çıkmıştı
karışık konular bunlar ya insan başına gelince öğreniyo

tedbir olsun diye coraspin vermiş dr.un ama bi sorun varsa cosarpin yetmez hamile kaldığında başka ilac gerekir
eğer sorun yoksa bi anlamı yok coraspinin boş yere ilaç yükü

Ayyy sağol canım valla sen de benim aklımdan hiç çıkmıyorsun dualarımdasın hep :))
Memleketteyim kocamdan ayrı tatil yapıyorum onun kursu var :))) Memlekette bir doktor tavsiye ettiler burdaykende boş durmayım dedim randevu aldım sonra vazgeçtim.10 gün sonra yokum Konyaya gidince profa gidicem inş.Profa randevu almak oldukça zor adetten hemen sonrasını tutturmak da zorlandım biraz. Ayın 15 'ine randevu aldım . Sen ne yaptın gittim bu doktora

Ayyy sağol canım valla sen de benim aklımdan hiç çıkmıyorsun dualarımdasın hep :))
Memleketteyim kocamdan ayrı tatil yapıyorum onun kursu var :))) Memlekette bir doktor tavsiye ettiler burdaykende boş durmayım dedim randevu aldım sonra vazgeçtim.10 gün sonra yokum Konyaya gidince profa gidicem inş.Profa randevu almak oldukça zor adetten hemen sonrasını tutturmak da zorlandım biraz. Ayın 15 'ine randevu aldım . Sen ne yaptın gittim bu doktora

olsun sen git randevu gününde adet oldugunda bi daha gel der
birinde para alır
ben napim gezdim geldim öle bi değişiklik yok dr.a fln da gitmedim

Back
X