Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR

İzin bitti işe döndüm 3 hafta ewde orada burada güzelcene gezip eğlendik tatilimizi yaptık.Arada özelliklede geceleri girip okumaya çalıştım.Kendi açımdan da hep aynı hiç bir gelişme felan yok bıraktığımız yerden devam ediyoruz.Herkese herşeyin hayırlısını diliyorum.Herkese HAYIRLI RAMAZANLARRRRRRRRRR Mübarek ramazan ayında herşey gönlümüzce olsun.

kızlar bana yardımcı olurmusunuz az önce çift çizgiyi gördüm biri biraz daha açık renkte şooooookkkkkk oldum sevinimmmiiii inanıimmi çok heycanlandım....yanlış çıkma ihtimali varmıdır bide hasta olmadım 1 gün geçti gögüslerim acıyo ve sertleşti ama bazı yerlerde okuduğum yerleşme kanaması dedikleri şeyi görmedim herkezde olurmu belli bi zamanı varmı

kızlar bana yardımcı olurmusunuz az önce çift çizgiyi gördüm biri biraz daha açık renkte şooooookkkkkk oldum sevinimmmiiii inanıimmi çok heycanlandım....yanlış çıkma ihtimali varmıdır bide hasta olmadım 1 gün geçti gögüslerim acıyo ve sertleşti ama bazı yerlerde okuduğum yerleşme kanaması dedikleri şeyi görmedim herkezde olurmu belli bi zamanı varmı

canımm gözün aydınn büyük ihtimal hamilesinn herkesta yerleşme kanamsı olmazzz bende olmadııı kan testi yaptır..

herkese hayırlı ramazanlar kızlarr.
nasıl geçiyo oruççç
ben işteyim biraz zorlanıyom şimdiden sonrası zor geçecek..
sizler nasılsınız?

Esranında dediği gibi büyük ihtimalle hamilesindir. Herkesde yerleşme kanaması olmuyor.Hatta çoğu kişi,de olmuyor.Hemen kan testi ver kesin sonuç için. Sonra bizede haber verirsen seviniriz hayırlı olsun çok sevindim.Darısı başımıza inşallah.
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR

İzin bitti işe döndüm 3 hafta ewde orada burada güzelcene gezip eğlendik tatilimizi yaptık.Arada özelliklede geceleri girip okumaya çalıştım.Kendi açımdan da hep aynı hiç bir gelişme felan yok bıraktığımız yerden devam ediyoruz.Herkese herşeyin hayırlısını diliyorum.Herkese HAYIRLI RAMAZANLARRRRRRRRRR Mübarek ramazan ayında herşey gönlümüzce olsun.
Hayırlı ramazanlar canım.Aynen dediğin gibi hepimiz aynı yerdeyiz hiçbir gelişme yok demekki zamanı değil daha.Hayırlısı...
SELAMLAR.. adetimden iki gun gecti yarin idrar testi yapsam belli olur mu?
Belli olabilir belirtiler varsa yap bişey kaybetmezsin merakını giderirsin.
kızllar günaydın hayırlı ramazanlar ben oruç tutmuyorum. cumartesii günü kızım beni baya teklemeledi 20 defa tekmelemiştir zilli bende şaştımm noluyo diye tabi ondan sonra eskiye döndü arada sırada tekmeliyor. inşallah fıstığım iyidir. büyümüştür teyzeleri
İnşallah iyidir bebeğin :))) hayırlı ramazanlar
herkese hayırlı ramazanlar kızlarr.
nasıl geçiyo oruççç
ben işteyim biraz zorlanıyom şimdiden sonrası zor geçecek..
sizler nasılsınız?

Hyaırlı ramazanlar canım Allah kolaylığını verir. :))))

selam canım yerlesme kanaması herkesde olan bısey deıl sendekı belırtılerın aynısı bendede olmustu ıstersen bıı hastaneye gıt kan wer emın ol esıne aksam mujdeyı werırsın umarım wardır hayırlısıyla gelsın bebegın :nazar:

kızllar günaydın hayırlı ramazanlar ben oruç tutmuyorum. cumartesii günü kızım beni baya teklemeledi 20 defa tekmelemiştir zilli bende şaştımm noluyo diye tabi ondan sonra eskiye döndü arada sırada tekmeliyor. inşallah fıstığım iyidir. büyümüştür teyzeleri

senın bebıs artk kocaman olmaya basladı annesı ayyy pek cok tekmelemıs cok rahatsız edıyo bazen bebek dogduktan sonra o hareketlılık olmuyo ya ınsan bı tuhaf oluyo bu arada benım kızımın sol elınde ısaret parmagında cılek war son zamanlarda kasıyınca oluyo galıba lutfen dıkkat yuzunuzu felan kasımayın :1::1:

senın bebıs artk kocaman olmaya basladı annesı ayyy pek cok tekmelemıs cok rahatsız edıyo bazen bebek dogduktan sonra o hareketlılık olmuyo ya ınsan bı tuhaf oluyo bu arada benım kızımın sol elınde ısaret parmagında cılek war son zamanlarda kasıyınca oluyo galıba lutfen dıkkat yuzunuzu felan kasımayın :1::1:

peliinn merb canımm senin 40 haftan anca dolmuşş çilek ne demek elinde nasıl olmuş analamadımm biraz daha açarmısın bu gün o kadar sert değil ahareketleri bişde o kadar çok hareketli dill senin kız nasıll yesinn teyzesi onu

s.a. kızlar nasılsınız ben 25 temmuz sabah 10-00 da bebeğimi kucağıma aldım paylaşmk istedim allahım herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah

kızlar merak ettim şöyle bi bakayım dedim,moral vereyim şu hamile adaylarına dedim ammmmaaa
hepiniz hamile misiniz ayol??maşallaaaahhhh:nazar::nazar:
benim morale ihtiyacım varmış meğer
hamişler bana da dua edin 2.yi :emir_bebek:istiyoruuummmm

Herkese merhaba arkadaşlar,

kardeşimin düğünü, tatil derken izinin bir büyük bir bölümü bitti. Dün işbaşı yaptım. Alışmaya çalışıyorum. evdeki neti de kapattım. vın alalım diyoruz.

Sizler nasılsınız_? Var mı bir gelişme? Hamiş olan ? Doğum yapan_? geçmişi okumaya pek vaktim yok.. Hepinizi çok öpüyorum..

slm topik....yine kimsecikler yok..taze annişler bebişleriyle ilgileniyo,hamişler de gün sayıyo,,hamiş adaylarının kimi çalışıyo,,,kimi tatilde,,,kiminin neti geçici de olsa yok,,,anladığımız herkesin bi uğraşı var...bide ramazn başladı..onun telaşı ayrı...hepimize hayırlar getirir inş...mübarek ayımız..

Herkese merhaba arkadaşlar,

kardeşimin düğünü, tatil derken izinin bir büyük bir bölümü bitti. Dün işbaşı yaptım. Alışmaya çalışıyorum. evdeki neti de kapattım. vın alalım diyoruz.

Sizler nasılsınız_? Var mı bir gelişme? Hamiş olan ? Doğum yapan_? geçmişi okumaya pek vaktim yok.. Hepinizi çok öpüyorum..

slm leyliko...ohh düğün ,tatil ne güzel....kolay gelsin canım...topikte doğum yapanlar yapacaklar var....dark,pelin,ecrin kızcelerini kucaklarına aldılar:nazar: asminada da 4ünde doğum diye yazmış...inş..oda sağlıklı bi şekilde alır bebişini kucağına...belkide almıştır...diğer hamişlerde iyi durumda çok şükür.....benim gibi hamiş adaylarıda yola devam ediyo işte...

slm topik....yine kimsecikler yok..taze annişler bebişleriyle ilgileniyo,hamişler de gün sayıyo,,hamiş adaylarının kimi çalışıyo,,,kimi tatilde,,,kiminin neti geçici de olsa yok,,,anladığımız herkesin bi uğraşı var...bide ramazn başladı..onun telaşı ayrı...hepimize hayırlar getirir inş...mübarek ayımız..

apekim ne yapıyorsun nasılsın bebiş le ilgili yaptıgın bişeyler varmı :71:

apekim ne yapıyorsun nasılsın bebiş le ilgili yaptıgın bişeyler varmı :71:

ne dim canım aynı...yarın doktor randevum var bi abksın bakalım ne durumdayım..yumoşlar büyüyo mu falan filan işte...folik asit ve aspirin kullanıyorum...sen ne durumdasın canım??

Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiim :25::25: bugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. :43::43: Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık.. :50::50:

selam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. bende hepinize duacıyım.
size tekrar ulaşıcam inşallah.
hadi hakkınızı helal edin,Allaha emanet...

Back
X