Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

tatili bitirdim geldim canım evde tatil olmuyo bana sıkılıyorum patlıyorum
adet oldum diye yazmış superisi, hayırlısı olsun

Demek öyle olmuş superisine hayırlısı olsun ne diyelim onun zamanı gelmemiş demekki.İnşallah tez zamanda yüzümüz güler hepimizin. Ben bayağı tatil yaptım he :))) seninki kısa sürmüş az kaldı ramazana.Yeni evimde geçirmeyi çok isterdim.Daha eşimin görev yazısı gelcek bende onun yanına istiycem.Taşıncaz bakalım işimiz çoook.

eve geleli 2 gün oldu patlıyorum sıkıntıdan
bana iş versinler yazın da çalışayım :D:D

genetik testleri tıp fakülteleri yapıyo geç çıkıyo ama ücretsiz
özelde yaptırırsan genetik ve pıhtılaşma için 500 vermiştik 2 haftada çıkmıştı
karışık konular bunlar ya insan başına gelince öğreniyo

tedbir olsun diye coraspin vermiş dr.un ama bi sorun varsa cosarpin yetmez hamile kaldığında başka ilac gerekir
eğer sorun yoksa bi anlamı yok coraspinin boş yere ilaç yükü

yaptırayım bende içim rahat etsin...saol canım genetik test yaptırmak istiyorum dersem onlar bilir herhalde....karı koca ikimizde gideceğiz dimi:?

Demek öyle olmuş superisine hayırlısı olsun ne diyelim onun zamanı gelmemiş demekki.İnşallah tez zamanda yüzümüz güler hepimizin. Ben bayağı tatil yaptım he :))) seninki kısa sürmüş az kaldı ramazana.Yeni evimde geçirmeyi çok isterdim.Daha eşimin görev yazısı gelcek bende onun yanına istiycem.Taşıncaz bakalım işimiz çoook.

sınavlarım temmuzun 6 sında bitti
sonra çıktık tatile 2 gün oldu geleli işte
yoruldum ya ordan oraya koştur dur
ev gbisi yok
sizin de kısa zamanda hallolur inş

eve geleli 2 gün oldu patlıyorum sıkıntıdan
bana iş versinler yazın da çalışayım :D:D

Kafa dengi bir arkadaşın yok mu akın çarşılaraaaa:21: Ben şimdi annemle akıcam gezcez tozcaz tatil bitmesin :)))
Görüşürüz madem burdasınız ben hergün girerim artık herkes tatildedir diye düşünüyordum. Muck muck

kızlar birşey soracağım...liste olmadığı için takip edemiyorum...kevok,champe ne alemdeler bileniniz var mı birde liste niye yok artık takip etmek çok iyi oluyordu...kimler hamile kimler değil hiç haberimiz olmuyor böyle...

yaptırayım bende içim rahat etsin...saol canım genetik test yaptırmak istiyorum dersem onlar bilir herhalde....karı koca ikimizde gideceğiz dimi:?

evet canım eşine de bakılıyo
kandan kromozom analizi testin adı. geniş bantta bakıp bakmadıklarını sor. 100 bantta fln olmalı en azından.
pıhtılaşmada bi sürü şey var biz dr.un istediklerine baktırmıştık sadece
bi dr.a danış istersen

kızlar birşey soracağım...liste olmadığı için takip edemiyorum...kevok,champe ne alemdeler bileniniz var mı birde liste niye yok artık takip etmek çok iyi oluyordu...kimler hamile kimler değil hiç haberimiz olmuyor böyle...

canım eskilerden yeni hamile yok.
champ aynı bildiğin gibi
kevo doğurcak az kaldı. ağustosun 4 üne sezeryan günü aldık demiş en son
nergis siteye giriyo ama yazmamış kaç zamandır

Kafa dengi bir arkadaşın yok mu akın çarşılaraaaa:21: Ben şimdi annemle akıcam gezcez tozcaz tatil bitmesin :)))
Görüşürüz madem burdasınız ben hergün girerim artık herkes tatildedir diye düşünüyordum. Muck muck

ramazan olmasa ben de anneme gidip kalırım da ramazan da bırakamam adamı :D
görüşürüs canım iyi gezmeler

herkesin ramazanı şerifleri şimdiden mübarek olsun... bende bi değişiklik yok kızlar. geçen ay ilaçların tamamını bırakmıştım. buna PRL ilacım parlodel ve pıhtılaşma ilaçlarım coraspin ve folbiol de dahil. yani bebek meselesini tamamıyle rafa kaldırmış durumdayım. bu ilaçları kullanmazken hamile kalırsam zaten düşükle sonuçlanacağı için de yumoş günlerimde ilişki olmuyor. aslında tam bi korunma değil ama boşverme gibi bişey oldu . daha tayinle ilgili bi gelişme yok hala burdayız ve olmama ihtimalide varmış...şimdilerde mübarek ramazan ayını güzel yaşama telaşındayım. rabbim akarken doldurmamızı nasip eder inşallah bu mübarek ayda...

ramazan bayramından sonra ilaçlarıma başlayıp çalışmalara yeniden başlayacaz kısmetse...arada gelip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı .hamişlerimize hayırlı kolay doğumlar... benim gibi bekleyen topikcanlarada en kısa zamanda hayırlı bebişler inşallah

selam arkadaşlar... dün biraz moralim bozuldu yaf:68:sağlık ocağına gittim tarttı ebe ve 67kilo olmuşum:53::52::53::52:offff ya 5 ayda nerdeyse 7 kilo gıcık oldum ve dünden beri daha çok dikkat ediyorum yediklerime...artık hamurişi yok:26:hamişim diye kendimi şımartmıştım biraz ama hamileyken cidden hızlı kilo alınıyormuş...hayatımda hiç olmadığım kilodayım malesef...tetanoz aşısı oldum ve kolum acıyor:43:neyse bugün iyiyim şükür...
hepinize hayırlı ramazanlar...

günaydın..........mübarek ramazan ayı hepimize hayırlı olsun kızlar....ayyy ben çok seviyorum ramazan günlerini.....ramazanda yemek hazırlamak daha bir zevk benim için.....

sınavlarım temmuzun 6 sında bitti
sonra çıktık tatile 2 gün oldu geleli işte
yoruldum ya ordan oraya koştur dur
ev gbisi yok
sizin de kısa zamanda hallolur inş
Evet benim de tatilimin iyi geçmesine rağmen evimi özlemeye başladım bile :) İnşallah tayin işimiz hallolur da yerleşiriz o güzel memlekete.
ramazan olmasa ben de anneme gidip kalırım da ramazan da bırakamam adamı :D
görüşürüs canım iyi gezmeler

Evet ramazanı insan kendi evinde geçirmek istiyor. Ben birazını annemlerde kayınvalidemlerde geçircem eşimin kursuna 1 hafta var daha.Hayırlısı bakalım.

Herkese hayırlı ramazanlar.Bu mübarek ayı en güzel şekilde geçiririz inşallah.

Basi RAHMET ortasi MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek
Ramazan ayinin hayrlara vesile olmasini dilerim....

Basi RAHMET ortasi MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek
Ramazan ayinin hayrlara vesile olmasini dilerim....

kızllar günaydın hayırlı ramazanlar ben oruç tutmuyorum. cumartesii günü kızım beni baya teklemeledi 20 defa tekmelemiştir zilli bende şaştımm noluyo diye tabi ondan sonra eskiye döndü arada sırada tekmeliyor. inşallah fıstığım iyidir. büyümüştür teyzeleri

Back
X