Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar bol sebze meyva yemeye çalışıyorum. bu tedavi beni yoruyor biraz ama insallah bebgimizi kucağımıza alınca hepsine deyecek! sizinde varsa bildiginiz iyi gelecek yiyecekler söyleyin lutfen!

merhabalar,
doktor bana asagıdakı ılacları verdı hamıle kalabılmem ıcın.ancak bunlardan bırısı kortızon mus.Bılenınız varsa lutfen bılgı aktarabılır mısınız.tesekkurler,
ılaclar:serophene 50 mg, dekort 0,50 mg(kortızonlu olan)

merhabalar,
doktor bana asagıdakı ılacları verdı hamıle kalabılmem ıcın.ancak bunlardan bırısı kortızon mus.Bılenınız varsa lutfen bılgı aktarabılır mısınız.tesekkurler,

cnm hıç duymadım bu ılaçları ama topıkte bılen bırısı mutlaka vardır gercı herkez tatılde ama ben klomen ve çatlama ıgnesı olmustum

merhabalar,

cevap ıcın tesekkur ederım.buraya yenı uye oldum.tupık dedıgın nedır acaba?baska bır foruma mı gırmem lazım.

suan bulundugumuz sayfaya topık dıyoruz başka topiklerede bakabılırsın tabı senın tedavın yumurta takıbımı cnm

suan bulundugumuz sayfaya topık dıyoruz başka topiklerede bakabılırsın tabı senın tedavın yumurta takıbımı cnm

evet.ben daha yenı basladım.yumurtlama yavaslıgım sozkunusuymus.over tahlıl sonucları dıye bır forum daha var.sanırım orası daha dogru yer gıbı.ılgınız ıcın cok tesekkur ederım.

evet.ben daha yenı basladım.yumurtlama yavaslıgım sozkunusuymus.over tahlıl sonucları dıye bır forum daha var.sanırım orası daha dogru yer gıbı.ılgınız ıcın cok tesekkur ederım.

rıca edrım cnm burayada ugra beklerız gelışmelerder haberdar et bızı rabbım yardımcın olsun

Selam kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir?bizde az cok iyi sayiliriz artik agirlastik sanirim neyse sizleri özledik ALLAH oruc tutan kardeslerimizin orucalrini kabul etsin insallah kendinize iyi bakin

Selam kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir?bizde az cok iyi sayiliriz artik agirlastik sanirim neyse sizleri özledik ALLAH oruc tutan kardeslerimizin orucalrini kabul etsin insallah kendinize iyi bakin

ben bu haftada agırlaştım sankı seni düşünemiyorum 2 yavrucakla Allah yardımcımız olsun herkeze nasip etsın

Back
X