Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

günaydın kızlar bayagıdır yoktum hafta sonu hastanede gecırdım bulantı kusma pcde bozuktu nasılsınız bakalım ahsenım tebrık ederım cnm rabbım bahtını güzel eylesın asmıncım sende melegıne kavusmussun hayırlı ugurlu olsun inşallah saglıkla bızde bebıslerımızı alırız ve arkadaslarımızda hamiş kalırlar inşallah

geçmişş olsun canımmm..

selamun aleykum kizlar nasilsiniz bizde idare ederiz asmin allah anali babali buyutsun insaallah kolay dogum olmustur kendinize iyi bakin kizlar

aslı ben tartılmayacamm doktora gidene kadar randecum bir daha ki hafta sonu inşallah herşey yolundadır bende almışımdır heraldeee bi 10 kilooo

evet canım yerleştik ramazan diye evdeyim bu arada sen kaç boyundasın canım bana pkoluyum demiştin ama 70 kilo abartı değilki off yaa bu pko beni sinir ediyor :((
cnm ben pkolu degılım asılama olacagım ay 11mm kıst cıkmıstı ılk defa sinir olma tatlım geçecek
aslı ben tartılmayacamm doktora gidene kadar randecum bir daha ki hafta sonu inşallah herşey yolundadır bende almışımdır heraldeee bi 10 kilooo

ben hergun kıloma bakıyorum bırde başagrım var benım yaaa çok kötü

geçmiyor geçmiyor ve ben çok üzülüyorum ya hiç olmazsa çok korkuyorum:14:

yaaaa su perissiiiii olmassaa benim olmayacaktıı ben de hamile kalabilmişitmmm sende kalacaksınnn sen benden de evhamlısınnn yaa strsss yapma allah içinnn strssss mahvediyor biz kadınlarıııı her şeyi istereyek yapp umursamaaa gereçektennn senin bebeğin olacakk allahın izniyle lütfennnn yıpratma kendiniii bak erken yat akşamlarııı düzenli beslennn gelececekk bebeişinnnn :49::49::49::49::49::49::49:

yaaaa su perissiiiii olmassaa benim olmayacaktıı ben de hamile kalabilmişitmmm sende kalacaksınnn sen benden de evhamlısınnn yaa strsss yapma allah içinnn strssss mahvediyor biz kadınlarıııı her şeyi istereyek yapp umursamaaa gereçektennn senin bebeğin olacakk allahın izniyle lütfennnn yıpratma kendiniii bak erken yat akşamlarııı düzenli beslennn gelececekk bebeişinnnn :49::49::49::49::49::49::49:

canım bizle beraber evlenen bütün tanıdıklarımın oldu bende düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli sizin ne zaman olacak illerde hiç olmaz siz ne zaman düşüneceksiniz filan diyolar off iyice bunaldım....

Son düzenleme:
canım bizle beraber evlenen bütün tanıdıklarımın oldu bende düşünmemeye çalışıyorum ama sürekli sizin ne zaman olacak illerde hiç olmaz siz ne zaman düşüneceksiniz filan diyolar off iyice bunaldım....

takmaaa ben evleneli 6 yıl bitti 7 ye giriyorummm milletei hiç dinlemedimmmm boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfennnnnnnn

meraba kızlar bizede sorup duruyorlar ne zaman bebişiniz olacak diye bende bunaldım çok!! olacak inşallah olacak diyorum içimden hep

evet canım bende inşallah zamanı gelince olacak diyorum ama anlamıyorlar sanki ben istemiyorum söylesem istiyoruzda olmuyor desem kısır muamelesi görecem o yüzden belli etmiyorum.

Back
X