Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. bende hepinize duacıyım.
size tekrar ulaşıcam inşallah.
hadi hakkınızı helal edin,Allaha emanet...

Allah hayirli agrisiz dogumlar nasip etsin canim insallah sag salim bebisii alirsin kucagina ALLAH yardimcin olsun insallah kolay olur dogumun canim
darisi bizim basimza insallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

selam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. bende hepinize duacıyım.

sağlıkla kolaylıkla kurtulun canım inş..
nerden nereye yaw :D bthcg 62 :52:

selam herkese..bugün kontrolümüz vardı,sancılar başlamış.sezeryanı 1 gün öne aldık.yani yarın 8 de...dualarınızı bekliyorum. Bende hepinize duacıyım.
Size tekrar ulaşıcam inşallah.
Hadi hakkınızı helal edin,allaha emanet...

canım kızını sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımızaaa

oy maşallah ca:nazar::nazar:nım yiğenimizle kavuşuyoruz inş. yarın dualarımız seninle sende bize dua et inş. darısı bize Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inş.:49:

yok canım asmine yazdım onu.
ilk kan testi 62 çıkmıştı
bugün de sezeryanı var.. sağlıkla atlatsınlar inş.

selam kızlarr... şu an asmin bebişini kokluyordur:16:rabbim sağlık sıhhat versin en yakın zamanda bizede versin:9:

mattika 62 yazmışın ya bende seni hamiş sandım. seninde doğum haberlerini alalım inşallahhhhh

selam kızlarr... şu an asmin bebişini kokluyordur:16:rabbim sağlık sıhhat versin en yakın zamanda bizede versin:9:

mattika 62 yazmışın ya bende seni hamiş sandım. seninde doğum haberlerini alalım inşallahhhhh

nergiss :29:
nasılsın kız nerelerdesin
inş canım sen de doğur ben de doğurayım allahın izniyle

yok canım asmine yazdım onu.
ilk kan testi 62 çıkmıştı
bugün de sezeryanı var.. sağlıkla atlatsınlar inş.

Ben deseni bir an hamile sandım. İnşallah senin haberini aldığımız gün de gelir...

amin inşallah en yakın zamanda.

ben de öyle sandım sevinmiştim bi an için. inşallah en yakın zamanda hepimizin:49: haberlerini alırız

Yine adet hastalanmama az kaldı. Acaba hamilemiyimler yine başladı.:97:Halbuki hiçbir belirti de yok.Her ay hastalamma 3-4 gün kala psikolojim bozuluyor.Her sabah uyanır uyanmaz gördüğüm rüyanın güzel bir anlamı vardır belki diye netten rüya tabirlerine bakıyorum.Rabbim benim gibi bekleyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürür inşallah. amin

Ben deseni bir an hamile sandım. İnşallah senin haberini aldığımız gün de gelir...

ben de öyle sandım sevinmiştim bi an için. inşallah en yakın zamanda hepimizin:49: haberlerini alırız

canım yaa
haber almak değil de sonuna varmak mucize geliyo bana şimdi..
hayırlısıyla diye dua ediyorum..
hepimiz için..

canım yaa
haber almak değil de sonuna varmak mucize geliyo bana şimdi..
hayırlısıyla diye dua ediyorum..
hepimiz için..

Sen haber alma sevincini, hamileik sevincini yaşadın Allah tamamına erdirsin inşallah.
Beni de anla daha hiçbirini yaşamadım tık yok. Hiç hamile kalamadım.Rabbim hayırlara erdirsin inşallah.Hepimizin kucakları mis kokulu cennet koklu bebeklerle dolun inşallah.

Sen haber alma sevincini, hamileik sevincini yaşadın Allah tamamına erdirsin inşallah.
Beni de anla daha hiçbirini yaşamadım tık yok. Hiç hamile kalamadım.Rabbim hayırlara erdirsin inşallah.Hepimizin kucakları mis kokulu cennet koklu bebeklerle dolun inşallah.

sonuçta elde var sıfır ama di mi :D
en kısa zamanda hamile kal ve doğur da inş.
her türlüsü zor bu işlerin

Asminn canım arkadaşım Allah ikinizi de korusun.. Şimdiiii yumukk elleri koklama zamanı... Sen de bize dua et olur mu canım....

s.a. kızlar nasılsınız ben 25 temmuz sabah 10-00 da bebeğimi kucağıma aldım paylaşmk istedim allahım herkese tattırsın bu duyguyu inşaallah

Allah analı babalı büyütsün cnm..darısı bizlere inş..

cnm Allaha emanet olun ikinizde...inş sağsalim kucağına almışsındır bebeğini...bizlere de dua edersin inş..

Yine adet hastalanmama az kaldı. Acaba hamilemiyimler yine başladı.:97:Halbuki hiçbir belirti de yok.Her ay hastalamma 3-4 gün kala psikolojim bozuluyor.Her sabah uyanır uyanmaz gördüğüm rüyanın güzel bir anlamı vardır belki diye netten rüya tabirlerine bakıyorum.Rabbim benim gibi bekleyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürür inşallah. amin

amin amin amin...

günaydın kızlar bayagıdır yoktum hafta sonu hastanede gecırdım bulantı kusma pcde bozuktu nasılsınız bakalım ahsenım tebrık ederım cnm rabbım bahtını güzel eylesın asmıncım sende melegıne kavusmussun hayırlı ugurlu olsun inşallah saglıkla bızde bebıslerımızı alırız ve arkadaslarımızda hamiş kalırlar inşallah

Back
X