Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ikimizin de hamişlik belirtisidir inş. yazacaktım adet yazmışımkusura bakma...inş. müjdeli haberi öğreniriz 13ünde

inş. hamişizdirr dua edelimm allah kime istiyosa versinn ama işte kendimi zor tutuorumm kan testi yaptırmamak içinn yaptırırsamda negatif bişey duyucam die korkuyorumm off ne yapcagımı bilemedim:s

vahşi hatunn bu adet gecikmesi oruçtan dolayıda olabiliyor benim geçen ve ondan önceki ramazanda 15 ileri atmıştı adet tarihimi inşallah sen hamilesindir ya ben bu x eda çokk merak ediyorum nerde bu kızzzzzzz

hiç farketmiyo onlar her zaman muayene ediyolar
diyelim bişeyden dolayı bi hafta sonra görelim dedi ozaman bi daha gidersin
randevuyu nasıl ayarlıcaksın ki

Hehe demek hiç farketmiyo :))) Ya ben bir kere görünüyüm de o ayarlasın artık.Bir hafta sonra gel derse ki diycek :))) çünkü daha rahim filmide çekilmedim.Randevuyu nasıl alcam dolusunuz derim. Onu kendileri ayarar herhalde.Yoksa düşünsene herkesin muayenesi yarım kalır öyle.

merhaba kızlar
görüşmeyeli nasılsınız bakalım? umarım güzel gelişmeler vardır topikte.

bebikim de tatilden gelmiş sanırm. hoş geldin cnmmmmmm

ben de fırsat buldukça nete girmeye çalışıyorum ama kızım beni çok yoruyor. o yüzden boş zamanlarımı dinlenerek geçiriyorum. eğer foruma girersem de sadece okumakla yetiniyorum. kusuruma bakma topic master :)

benim lise mat canım.. karşı okula gelirsin sen de
hamile kalmadan vitamin coraspin fln içiyorum işte, hamile olursam da iğneymiş.. amannn...
film isterse tıpta çektirirsin heralde ben orda çektirmedim ama bilemiycem
ayarlıyo o senin durumuna göre..

vahşi hatunn bu adet gecikmesi oruçtan dolayıda olabiliyor benim geçen ve ondan önceki ramazanda 15 ileri atmıştı adet tarihimi inşallah sen hamilesindir ya ben bu x eda çokk merak ediyorum nerde bu kızzzzzzz

Evet canım doğru söylüyrsun bide tatil dolayısıla kaç yer gezdik hava değişikliği de oluyor. Dur xeda nın son mesajına bakıyım ben bi kaç gündür yazıyosun görüyorum :))) bu arada adı eda ikizi vardı birde yanlış hatırlamıyorsam onun adı da seda :))) seni meraktan kurtarayım.

Mattiş bide ben eş durumundan tayin istiycem de hangi okullar açık bakayım .Sen okulları bilirmisin.İnşallah ordaki ortamda güzel olur.Bura küçük bir yer ama ortam o kadar güzelki. Herkes yaşıtım burda gencecik.Ortak payda çoktu.Yalnız hepsi hamile nerdeyse insan üzülüyo ister istemez

merkezde 20 yıllık hocalar oluyo canım hep
ama önemli olan frekansın tutması
kimi senden benden daha genç ruhlu, allah iyi insanlarla karşılaştırsın

merkezde 20 yıllık hocalar oluyo canım hep
ama önemli olan frekansın tutması
kimi senden benden daha genç ruhlu, allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Çok doğru bi tane hoca vardı zümrem inan ruhu benden genç okula en yaşlımız oydu güyya fıkır maşallah :)))
Seninle sardırırız belki frekanslarımz tutacak gbiime geliyor :)))

yaa herkes birbirini tanıyor, muhabbet ediyor biri beni duysuuunnn???? 15 günde hamillelik ortaya çıkar mı

yaa herkes birbirini tanıyor, muhabbet ediyor biri beni duysuuunnn???? 15 günde hamillelik ortaya çıkar mı

Canım en doğrusu adetinin bir kaç gün geçmesini beklemektir. En erken kan testinde belli oluyo o da sanırım 15 gün .Ama yaptırırsın çıkmaz birkaç gün sonra hormonlar yükslebilir. Yani en doğrusu beklemek.Üstüne adet görmeye gelince bu nadir olan birşeydir. Burdaki herkes umutla hamile kalmayı beklior adet oldktan sonra aaba hala hamemiyim diye düşünmek biraz kuruntu ouyor yani. Umarım en yakın zamanda SENİN DE yüzün güler :)))

evet ben geldim herkes geldi..
sonunda herkesin yüzünden kilo aldım, zayıfsın vs. dediler bende çok yedim tatilde ve şiştim

merhaba hoşgeldin..
eğer tam yumurtan çatladığında ilişkiye girdiysen 15 gün sonra belli olur..
yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olursun yada hamile olduğun anlaşılır.
ağrıların ve akıntın kesin bi bilgi vermez bize..
üstüne görme de hafif lekelenme olur adet gibi değildir.
sen bi test yaptır kesin emin olmak için inş. gebesindir.

hoşgeldin canım...
bende yeni geldim tatilden..
topiğe gelmemende güzel sebeplerin var anlıyoruz seni.
kızını çok öp yerimize

Esrahayal xeda açıktı mesaj yolladım henüz cevap gelmedi.

Kızlar trt1 de bir dizi başladı Yamak Ahmet diye ilk bölümü yayınlandı daha. Güzel bir diziye benziyor
Bu arda Hürrem de artık show tv de değil devleti kanal açıyormuş orda yayınlancakmış.

cok gecmis olsun canim rabbim korumus daha buyuk bikazadan

cok gecmis olsun canim rabbim korumus daha buyuk bikazadan

nasilsiniz kizlar biz allaha sukur iyiyiz benimkizim tam kucak kusu oldu kucaga alistirdim farkinda olmadan habire kucagimda olunccada uyanik vaktini oyle gecirmek istiyo simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…