ikimizin de hamişlik belirtisidir inş. yazacaktım adet yazmışımkusura bakma...inş. müjdeli haberi öğreniriz 13ünde
hiç farketmiyo onlar her zaman muayene ediyolar
diyelim bişeyden dolayı bi hafta sonra görelim dedi ozaman bi daha gidersin
randevuyu nasıl ayarlıcaksın ki
Kız benim iştahım her zaman çok açıktır.:::)))))Herşeyde bir hayır var ver kan testini şüpheden kurtul seninki iyiymiş. Peki pıhtılaşma için tedavi olmuyormusun.Alışveriş merkezleri klimalı ya pöfü pöfr gezicen :))) Ali ACAR a aldım. Muayene çıkısında halim olursa gezeriz en son Prof Cemalettin'in muayenesinden sonra nasıl olduğumu hatırlıyosundur bayılcaktım nerdeyse.Öyle canı pek biri de değilim aslında :)) Bir de tayinim senin okula çıkarmış.:)) Sen orta öğretim mat . misin ilkğretim mi?
Hehe demek hiç farketmiyo :))) Ya ben bir kere görünüyüm de o ayarlasın artık.Bir hafta sonra gel derse ki diycek :))) çünkü daha rahim filmide çekilmedim.Randevuyu nasıl alcam dolusunuz derim. Onu kendileri ayarar herhalde.Yoksa düşünsene herkesin muayenesi yarım kalır öyle.
vahşi hatunn bu adet gecikmesi oruçtan dolayıda olabiliyor benim geçen ve ondan önceki ramazanda 15 ileri atmıştı adet tarihimi inşallah sen hamilesindir ya ben bu x eda çokk merak ediyorum nerde bu kızzzzzzz
benim lise mat canım.. karşı okula gelirsin sen de
hamile kalmadan vitamin coraspin fln içiyorum işte, hamile olursam da iğneymiş.. amannn...
film isterse tıpta çektirirsin heralde ben orda çektirmedim ama bilemiycem
ayarlıyo o senin durumuna göre..
Mattiş bide ben eş durumundan tayin istiycem de hangi okullar açık bakayım .Sen okulları bilirmisin.İnşallah ordaki ortamda güzel olur.Bura küçük bir yer ama ortam o kadar güzelki. Herkes yaşıtım burda gencecik.Ortak payda çoktu.Yalnız hepsi hamile nerdeyse insan üzülüyo ister istemez
merkezde 20 yıllık hocalar oluyo canım hep
ama önemli olan frekansın tutması
kimi senden benden daha genç ruhlu, allah iyi insanlarla karşılaştırsın
ben de nacizane ve cahilene tecrübeli arkadaşlara bişey soracağım. hamilelik ilişkiden 15 gün sonra belli olur mu? şuan göğüslerimde bir ağrı ve şişkinlik var, biraz akıntı ve çok hafif gelip geçen kasık ağrım var. adet belirtileri değil bundan kesinlikle eminim. bir de üstüne görme olayı tam olarak nedir? leke şeklinde olup adetten daha kısa sürüyor diye biliyorum ama regl şeklinde olur mu? bir de böyle bir durum oldu. yardım ve bilgi lütfen?????
yaa herkes birbirini tanıyor, muhabbet ediyor biri beni duysuuunnn???? 15 günde hamillelik ortaya çıkar mı
yaa herkes birbirini tanıyor, muhabbet ediyor biri beni duysuuunnn???? 15 günde hamillelik ortaya çıkar mı
saol canım iyilik çok şükür..
sen nasılsın
bebek kız mı erkek mi artık kesinleşmiştir heralde
amann allahımmm bu ne kalabalıkkk bewbeik geldiğin belli oluyor vallaa bu arda 5 kilo almışsınnn ohhh beeee nihayett sende kiloo aldınnnnnnnn aslı yla biz aldıok başımız gittik 10 kilo yaklaştıkkk benimde cumaretsi kontrolümm varr inşallah herşey yolundadır
merhaba hoşgeldin..ben de nacizane ve cahilene tecrübeli arkadaşlara bişey soracağım. hamilelik ilişkiden 15 gün sonra belli olur mu? şuan göğüslerimde bir ağrı ve şişkinlik var, biraz akıntı ve çok hafif gelip geçen kasık ağrım var. adet belirtileri değil bundan kesinlikle eminim. bir de üstüne görme olayı tam olarak nedir? leke şeklinde olup adetten daha kısa sürüyor diye biliyorum ama regl şeklinde olur mu? bir de böyle bir durum oldu. yardım ve bilgi lütfen?????
merhaba kızlar
görüşmeyeli nasılsınız bakalım? umarım güzel gelişmeler vardır topikte.
bebikim de tatilden gelmiş sanırm. hoş geldin cnmmmmmm
ben de fırsat buldukça nete girmeye çalışıyorum ama kızım beni çok yoruyor. o yüzden boş zamanlarımı dinlenerek geçiriyorum. eğer foruma girersem de sadece okumakla yetiniyorum. kusuruma bakma topic master :)
herkese merhabaa nasılsınız?
umarım herkes iyidir...
ben pazar günü bi kaza atlattım..blender la parmağımı kesmeyi başardım..
ucuz atlattım parmağım da kopabilirdi ama şükür ki derik kesikle atlattım..
onun için gelemiyodum nete durumlar nasıl? gelişmeler varmı?
herkese merhabaa nasılsınız?
umarım herkes iyidir...
ben pazar günü bi kaza atlattım..blender la parmağımı kesmeyi başardım..
ucuz atlattım parmağım da kopabilirdi ama şükür ki derik kesikle atlattım..
onun için gelemiyodum nete durumlar nasıl? gelişmeler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?