ben ayda bir muayane ve kontrol aynı dilmi 1 doktoramı gidiyon sen
ben 6 ayım biti 7 girdim diyorumm ecrinn hoşgeldinnn kız nasılll uyuyomuuu prensese sütün geliyormuu ben çok korkuyorum ya sütüm olmassa diye hiç süt gelecekmiş gibi hissetmiyorum kızımı emzirmek çok istiyorumm
masaallah canim rabbimanali babali buyutsun sizlerede kolay dogumlar nasip etsin
kizlar dogumlari nasil yapmayi dusunuyosunuz
BENDE İYİYİM TATLIM ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SÜPER HABERLER ALDIM ŞUAN SENDEN ÇOK SEVINDIM KEVONUN KIZIMI VAR OĞLUMU?BENDE YENİ ANNE ADAYIYIM 4 HAFTALIK TAHMINEN GEBEYIM 2 GUN ÖNCE ÖĞRENDİM,O KADAR BIRAKMIŞTIM Kİ KENDIMI OLURUNA HATTA HİÇ DÜŞÜNMÜYORDUM BİLE BEBİŞ BİRDEN SÜRPRİZ YAPTI
slm kızlar beni merak etmişsiniz ama hamile dgl malesef düşük yaşamış olabilirsin dedi doc ama oda belli dgl yani her ay gibi yeni bi sayfa açtım nasip dua edin vahşi sğl canım ilgin i,çin esrahayal canlarım bu arada hamiş olan varmıııı
aa asıl süper haber sendeymişhayırlı olsun canım
kevonun kızı oldu Tusem bebek
xedaa nerlelerdesinn sennn naptınn hamilelelik belirtilerin vardı
slm kızlar beni merak etmişsiniz ama hamile dgl malesef düşük yaşamış olabilirsin dedi doc ama oda belli dgl yani her ay gibi yeni bi sayfa açtım nasip dua edin vahşi sğl canım ilgin i,çin esrahayal canlarım bu arada hamiş olan varmıııı
hoşgeldin canım..
geçmiş olsun kontrol altında ilerlemeni tavsiye ederim, inş gelecek ay tutunur bebişin..
evet esram ya çok heveslenmiştim ama olmadı bıraktım artık olurunaaaa sen nasılsın kızımız nasıl duyduguma yaramazmışşşş
apek nasıl bu arada sarı beybi nasıllar dogum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla sıhatleee
Ben de sana bakıyodum.Hoşgeldin canım :)))) kız bişey sorcam kelebek vadisi nedir azcık anlatsan ya bana :)))) düşük geçirdiği anlaşılıyomuymuş kız? nerden anladı doktor acaba
dua et güzel anne inş ben ve tüm arkadaşlarımız a nasip olurcanımmm hayırlısı olsunnn ben senin hamile kalmanı çok istyorumm ve inşallahh da olacakk allahın izniyleee kızımmm dün akşam iftar yemeğinde çoştuuuu ama hareketleri acıtmıyor canımı ben acıtmasını isterdimm nedense ama karnımı açtığımda hareket ettiği zaman karnım kıpırdıyorr elle hisediliyorr bazen o na müzik dinletiyorum bazen babsı onla konuşuyor o zaman sanki hissetmiş gibi hareket ediyorr karnım öle çok büyümedi ama bundan sonra büyür inşallahh sağlıkla doğururum yani doğururuzzz herşeyin hayırlısı
Apek taşındı, champ taşınıyo , ben taşınıcam inş. yani topikçe taşınıyoruz :))))
herşey aynı çocuk mocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?