Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Hamile arkadaşlara birşey sorcam !
Mide bulantısı karın ağrısı ile birlikte mi oluyor yoksa sadece mide mi bulanıyor? Benim karnımın ağrısı mideme vuruyor midemi bulandırıyor sanki.

hamilelikteki mide bulantısı direk midede oluyo canım, iştahın kapanıyo fln..
ama adet ve gebelik belirtileri çok benzer eğer kafanda soru varsa test yaptır..
herşey olabilir hiç belli olmuyoo

bu söylediklerin belirtiye benziyo evet
adet döngün ne kadar sürüyo?
eğer 28-30 sürüyosa erken daha. kan testi kesin cvp verir sanırım sana
bence bekle 4-5 gün kadar.. kendine de dikkat et bu arada hamileymişsin gibi

Evet aslındabu saydıklarının hepsi hamilelik belirtisi. Adetine kaç gün var.Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olduğu için hepimiz karıştırıyoruz. Ama adetine az kalmasına rağmen beyaz akıntın oluyorsa şüphelenebilirsin.Tabi kendini herşeye hazırla olmazsa üzülmeyesin.İnşallah hamilesidir canım ya .Hayırlısı olsun inş.

28-30 arası sürüyo evet kan testi kesin sonuc verir amaa cesaret edemiyorum nedensee :s ne zamana kadar bekliim bilemedim eger bebiş yoksa agustos 13-15 arası adet olmam gerekiyo o zamanı beklesemmi:S karar veremedim

iştahın da adet belirtisi ama hürrem gibi gebelik belirtisi de olabilir
ben önceki gün kan testi yaptırdım, pıhtılaşma sorunu var ya artık en ufak gecikmede acaba deyip kan vermem gerekiyo
bugün de regl olabildim..

sıcakta alışveriş merkezleri hiç çekilmiyo inanki.. evde oturup duruyorum öyle..
tatilde depoladığım enerji de tükendi

prof a mı aldın randevuyu.. kaçta randevun.. çıkışta gezelim

28-30 arası sürüyo evet kan testi kesin sonuc verir amaa cesaret edemiyorum nedensee :s ne zamana kadar bekliim bilemedim eger bebiş yoksa agustos 13-15 arası adet olmam gerekiyo o zamanı beklesemmi:S karar veremedim

Ya zaten akıntıda kesildi.Umudum pek yok. 15inde randevüm varya biliyosun kaç ay önceden alınıyo.Adet günümün bitimine göre hesaplamştım şimdi gecikti uzadı nolcak. Son günlerde leke şeklinde oluyor ya o şekilde muayene edermi acaba.

eğer bilinen bi sorun yoksa, ki sende yok
adet gecikmesi olana kadar beklemek en mantıklısı..

ben de en son 15 temmuzda regl olmuştum.akıntım beyaz değil ama her gün değiştirmek zorunda kalıyorum ben de renksiz kokusuz bi akıntım var.benm de sol bacağımın alt kısmında zaman zaman kasılma oluyor ve 13 ağustos bu regl tarihim ama bazen regl olacakmışım gibi ağrıyor.ateş basması da oldu 2 kere.göğüslerimde bişi yok.inş. ikimizinki de adet belirtisidir cnm...senin önümüzdeki regl tarihin ne zaman?

hayırlısı olsun tabikidee ama karar veremiyorum korkuyorumm cesaretim yok kan testine...

Canım zaten az kalmış adetine 3 gün kalmış hatta geçen ay 31 çekti 2 gün kaldı 2 gün de geçmesini bekle 4 gün :)))) adet döngün düzenli ise çıkar ortaya.Sonra önce idrar sonra kan testi yaparsın.

hiç farketmiyo onlar her zaman muayene ediyolar
diyelim bişeyden dolayı bi hafta sonra görelim dedi ozaman bi daha gidersin
randevuyu nasıl ayarlıcaksın ki

Canım zaten az kalmış adetine 3 gün kalmış hatta geçen ay 31 çekti 2 gün kaldı 2 gün de geçmesini bekle 4 gün :)))) adet döngün düzenli ise çıkar ortaya.Sonra önce idrar sonra kan testi yaparsın.

13-15 arası olucak bi aksilik olmazsaaa tabii bende süreklii bi ateş basması mevcut ben regl olcagım dönemde hiç agrı falan cekmem acaba regldenmidir diee düşünmedim değil regl olcagım zaman agrı sızı olmaz sadecce cok duygusal olurum o yüzdenn iştee kafamda soru işaretleri var

ikimizin de hamişlik belirtisidir inş. yazacaktım adet yazmışımkusura bakma...inş. müjdeli haberi öğreniriz 13ünde

Kız benim iştahım her zaman çok açıktır.:::)))))Herşeyde bir hayır var ver kan testini şüpheden kurtul seninki iyiymiş. Peki pıhtılaşma için tedavi olmuyormusun.Alışveriş merkezleri klimalı ya pöfü pöfr gezicen :))) Ali ACAR a aldım. Muayene çıkısında halim olursa gezeriz en son Prof Cemalettin'in muayenesinden sonra nasıl olduğumu hatırlıyosundur bayılcaktım nerdeyse.Öyle canı pek biri de değilim aslında :)) Bir de tayinim senin okula çıkarmış.:)) Sen orta öğretim mat . misin ilkğretim mi?

amann allahımmm bu ne kalabalıkkk bewbeik geldiğin belli oluyor vallaa bu arda 5 kilo almışsınnn ohhh beeee nihayett sende kiloo aldınnnnnnnn aslı yla biz aldıok başımız gittik 10 kilo yaklaştıkkk benimde cumaretsi kontrolümm varr inşallah herşey yolundadır

geçmiş olsun canım. verilmiş sadakan varmış.sanırım bi gelişme yok topikte

kızlar çift çizgiyi gördüm bu sabah

gözün aydın cnm hadi sen de başardın sıra bizde

hepinize çok tşkler...

nasılsınız? oruç nasıl geçiyo?

ben de nacizane ve cahilene tecrübeli arkadaşlara bişey soracağım. hamilelik ilişkiden 15 gün sonra belli olur mu? şuan göğüslerimde bir ağrı ve şişkinlik var, biraz akıntı ve çok hafif gelip geçen kasık ağrım var. adet belirtileri değil bundan kesinlikle eminim. bir de üstüne görme olayı tam olarak nedir? leke şeklinde olup adetten daha kısa sürüyor diye biliyorum ama regl şeklinde olur mu? bir de böyle bir durum oldu. yardım ve bilgi lütfen?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…