kızlarr günaydınnn hafta sonu doktordaydımm bebeğimm 910 gr olmuş doktor iyi dedi bebek ters duruyorr yani kafası aşağıda bacakları yukarda doktor onun için bişey demedi düzelir dedi daha küçük dedi şeker yüklemesi yapıldı açlık 90 tokluk 155 çıktı cumartesi 100 gr testi yapılacakk yüksek çıkarsaa diyettt ben burda hastanede yaptımıştım 82-120 çıkmıştı gayet te iyiydi idrarımda protein çıktı birde kum döküyormuşum öyle işte allaha şükür bebekk iyyi şekerim falanda çıksa daha iyi olacaktı aslıı geçmiş olsunn bebik sende şeker testinden başlarıyla geçmişsinn kızlarr ya sizin bebeklerin duruş pozisyonu nasılki ben taktım buna
canımm maşşalhh kuzunaaa sen idrar tahlili yaptırmışmıydın
geçmiş olsun esra, benim kızımında başı aşağıda ayakları mideme doğru karıma doğru bakıyordu..
Bunda ters bi durum yok nasıl olması gerekiyordu ki?
slmmm bebeikkk yaaa insan takınca takıyorrr duruşuu normallll o na kanaat kıldımm ya idrarda protein çıktııı bebeşime zazarı olurmmu aceppp bidee kum döküyormuşummm bide şeker yüksekk çıktı nasıl oldu anlamdım hastanede yaptırmıştım 82-120 çıkmıştı cumartesi 90-155 çıktıı rahim ağzıma da baktı dpktor açıklık yokmuşş yani normall insan takınca takıyorr yaaa hayıırlısıyla doğsalarr
takacak bişi yok canım yemen içmene dikkat et biraz bundan sonra o yüzden testlerin öyle çıkmış..
Herşeyi sorgulama akışına bırak tehlikeli bi durum olsa dr söyler zaten
hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
Bebeik ben kızımın giyeceklerinni aldım hepsi tamam fazlasıyla aldım yatağı falan kaldı onlarıda 1 ay sonra alacamm allah nasip edersee şimdi internetten bebek bakım ürünü biberon emzik falan alayım diyorum tavsiye edebileceğin marka varmı
güle güle kullansın bebiş..
- biberonda dr.brown's kolik biberon seti tavsiye ederim ben ondan aldım
- emziklerde nuk,chicco tercih edebilirsin
- bakım ürünlerince chico yada bübchen markaya bakabilirsin ben henüz almadım bakım ürünlerini ama bunlara bakıcam
internetten; unnado,paramini,markafoni,limango gibi siteleri takip et, özellikle unnado ve paramini sırf bebek üzerine güzel indirimler oluyo, ben paramini den lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs pedleri ve hamile eşofmanı aldım.. bu hafta gelecek.
kızlarr günaydınnn hafta sonu doktordaydımm bebeğimm 910 gr olmuş doktor iyi dedi bebek ters duruyorr yani kafası aşağıda bacakları yukarda doktor onun için bişey demedi düzelir dedi daha küçük dedi şeker yüklemesi yapıldı açlık 90 tokluk 155 çıktı cumartesi 100 gr testi yapılacakk yüksek çıkarsaa diyettt ben burda hastanede yaptımıştım 82-120 çıkmıştı gayet te iyiydi idrarımda protein çıktı birde kum döküyormuşum öyle işte allaha şükür bebekk iyyi şekerim falanda çıksa daha iyi olacaktı aslıı geçmiş olsunn bebik sende şeker testinden başlarıyla geçmişsinn kızlarr ya sizin bebeklerin duruş pozisyonu nasılki ben taktım buna
canımm sağoll seninde günün bitmişşş nerdeyse doğuracann sağlıkla glsin kuzun benim idrarda protein çıktı o na ne diyosun bide şeker çıktı
Merhaba kızlarrrr
herkese iyi haftalar nasılsınız?
Benim enfeksiyon şikayetlerim gene başladı offffff
protein olayını bilmiyorum esracım ama inşallah 100lük yüklemede normal çıkar herşey yoksa şeker olayı zor iş.. bende şeker çıktı diyet uyguladım yürüyüş yaptım günde 6 defa şekerimi ölçtüm hep ve geçen haftadan beridirde insülün kullanıyorum sürekli şekerimi ölçüyorum saati saatine öğünlerimi uygulamaya çalışıyorum.. gerçi Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepsine alışılıyo ama gönül tabiki hamileliği tatlısıyla dondurmasıyla yaşamak istiyo
selam canim takma ters durmasina bizim kizda oyleydi esim doktora sordu daha cok erken neden boyle diye doktorda en az 5kere daha doner normaldedi normal yani canimtakilma ona insaallah diger teste sekerin normal cikar bebeginde gayat iyiymis masaallah
protein olayını bilmiyorum esracım ama inşallah 100lük yüklemede normal çıkar herşey yoksa şeker olayı zor iş.. Bende şeker çıktı diyet uyguladım yürüyüş yaptım günde 6 defa şekerimi ölçtüm hep ve geçen haftadan beridirde insülün kullanıyorum sürekli şekerimi ölçüyorum saati saatine öğünlerimi uygulamaya çalışıyorum.. Gerçi allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin hepsine alışılıyo ama gönül tabiki hamileliği tatlısıyla dondurmasıyla yaşamak istiyo
selam bebikim nasılsınız internetden alışveriş için kredi kartı olmadan bankamatikle alışveriş yapılmıyormu?
Merhaba kızlarrrr
herkese iyi haftalar nasılsınız?
Benim enfeksiyon şikayetlerim gene başladı offffff
kizlar nasilsiniz bugun kizimin pasaportunu aldim allahin izniyle pazar gecesi turkiyede olacagiz cok ozladim ailemi kizimda iyi buyuyo allaha sukur biraz gaz problemimiz var doktora goturduk gecen hafta doktor ilac verdi ama hep kullanma dedi alismasin alisirsa hep bununla cikartmak ister bende oyuzden cok fazla huzursuz oldugunda veriyorum 2 3 gun arayla yarinda kizimin doktor randevusu var ilk asisini vurucaklar saniyorum sizlernasilsiniz
canımmm merabaaa kızının fotolarını istiyoruzz hayırlısıyla inşallah bizde doğruruzz bebikinde kızı benimki gibi tersmişş idrardra proteinim çıktı ona taktım bide şeker var inşallah güzel çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?