Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Canım bi kaç ay önce ilk defa 8 gün gecikmişti ilk kan testimi vermiştim o zaman.Normalde saat gibidir hiç şaşmaz.Sonra tekrar düzeldi.Adet döngüm 28 günde bir. Bu ay yine gecikti hayatımda 2. defa oluyor . Böyle giderse doktora kırmızılar içinde gidicem galiba.Nasıl muayene olacak bilmiyorum.Hayırlısı

bizde test çok canım pıhtılaşma genetik vs.
gece sahura kadar uyuduğun sürece yediğini kahvaltı olarak algılıyo vücudun..
iftarda tatlı pilav ekmek vs yemesen verirsin zaten..günler uzun yakıyosun oruçken..

dr ayarlar onu bi şekilde de niye gecikiyo ki. stres mi yapıyosun rahat bırak kanasın

topiğe tünaydın bana günaydınyine geç kalktım kahvaltı felan anca oldu... bakmadan geçemedim buraya...champ yeni evinde yeni yaşamında mutluluklar canım... kayın odun olmasa daha iyi olurdu ama neyse...
bebik şeker yüklemesini nasıl yaptı acaba sonuç iyidir umarım...
benim de salı detaylı usg var umarım herşey yolundadır...
vahşihatun günaydın canım nasılsın?

canım kanda baktırsana bir... ben idrara hiiiiiç güvenmiyorum... kanda 38çıkmıştı benim ertesi gün sabah ilk idrarımla bakmıştım ikinci çizgi 15 dk sonra ve silik çıkmıştı... ben de meraklandım valla şimdi...

dr ayarlar onu bi şekilde de niye gecikiyo ki. stres mi yapıyosun rahat bırak kanasın

Artık kanamasın mümkünse muayeneye 2 gün kaldı.Dr baksın öyle kanasın kanayacaksa :))
Stres yapmıyorum aslında ama içimde ne fırtınalar kopuyo
8 gün oldu bu arada. Hafif bi bulantının dışında hiçbir belirti yok. Tık yok Kan testi yaptırmıycam bu sefer. Ne oluyosa olsun.

kızlar adetime 6 gün var predictor aldım test. yapsam çıkar mı sizce???

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Günaydın canım :))) ben de geç uyandım.Topik hala uyuyo anlaşılan en erkenci biziz:))))
Ya geçen seferde 8 gün geçmişti. Umutlanmıştım kan testi negatif çıkmıştı.Bizim burda hastanede yok kan testi için 1.5 saat yol gittik geldik Bide hiçbir belirtiside yok ya kalsın bakalım. 15 dk sonra mı çıktı yuh
Ben 2 dk bekledim çöpe attım :))

kızlar adetime 6 gün var predictor aldım test. yapsam çıkar mı sizce???

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bazılarında çıkıyoru ama çoğunda çıkmıyor sık dişini bi kaç gün hiç olmazsa adet günün gelsin.Yada param var alırım bi test daha diyosan yap.Belirtilerin çok mu da bu kadar 6 gün önceden yapmak istiyorsun?

ben idrara güvenmediğim için bekledim bakalım ne zaman sonuç verecek diye yoksa dikkate almazdım... benim en büyük belirtim göğüs uçlarım çıkmıştı ve acıyordu sonra akıntım başlamıştı adet günümde... mide bulantım 8. haftada başladı ama ne başlamak 14. haftada azalmıştı... adetten öncede azar azar bulanıyordu ama çok değil... hamileyken nasıl öğürdüm apartman inlaemiş komşular öyle öğrendiler

merhaba hanımlar herkese iyi haftasonları...
nasılsınız?
dün bi arkadaşımla konuştum da henüz 25 günlük evli 2 haftalık hamile...
şok oldum maşallah da millet nasıl tutturuyoo anlamış diilim

Beim göğüs uçlarım zaten çıkıktı :92::))) Akıntı da ne biliyim adetten önce kurur ya normalde bi kuru gibi dün mesela çok yoğun oldu bugün az .Elle tututlur bi belirtim yok. Hayırlısı olsun inşallah çok umutlanıp üzülmek istemiyorum.

merhaba hanımlar herkese iyi haftasonları...
nasılsınız?
dün bi arkadaşımla konuştum da henüz 25 günlük evli 2 haftalık hamile...
şok oldum maşallah da millet nasıl tutturuyoo anlamış diilim

Haha şaka gibi demi :)) Benim 2 arkadaşım ilk geceden hamile kaldılar.Bende 2 yıl korundum sıkı sıkı sanki hemen hamile kalacakmışım gibi

Haha şaka gibi demi :)) Benim 2 arkadaşım ilk geceden hamile kaldılar.Bende 2 yıl korundum sıkı sıkı sanki hemen hamile kalacakmışım gibi

evet ya şaka gibi bize de bi şaka olsa ne iyi olar :)
he he sıkı sıkı korunduk sanki 1 damla gitse bebe olucaktı ahhhh ahhh

merhaba canım, beni merak etmişsin sağol.
sonucum iyi çıktı şükür; sonuç 79 çıktı..
istediğimi yiyebilirim, aldığım kilo tatildeki rahatlığım ve oburluğumdanmış..

evet ya şaka gibi bize de bi şaka olsa ne iyi olar :)
he he sıkı sıkı korunduk sanki 1 damla gitse bebe olucaktı ahhhh ahhh
Bize de biri şaka yapsın nolurrrrrr

Maşallah hamileler kilo almayı hak ediyor yiyin için rahatça nasıl olsa
göbek zaten var.ucunu fazla kaçırmayın yeter.Hamilelikten sonra kolay verilebilen cinsten olursa süper olur.

eline ayağına sağlık afiyet olsun

biz de sonuç almaya gitcez birazdan, testleri tekrarlamıştık aynı sonuçlar çıkmış
oy aman amaan

saol canım
sana da gecmiş olsun.. sonuclara göre ne tür bir tedavi veya öneri uygulayacaklar merakla bekliyorum ( yanlış degilsem tüp bebek tedavisinde pahalı olan yöntemler uygulanabilir demişti zaten doktorun.ama senin bir şekilde döl tutuyor ama durmuyor bunu nasıl halledecekler..yumurta ve sipermen secimi acaba fayda saglar mı ? vs.sv.vs. )

amannn yandann cok sevindim canım hade gözün aydın

bize seçmeceli tüp dediler zaten de normal denicez biz..
ya nasip ya kısmet dicez yani
pıhtılaşma için de iğne vs.

bir de yumurta ya da sipermen seçmiyolar. dölleyip embriyo olduktan sonra seçiyolar..
bu da etik açısından tartışmalı, kime göre neye göre yaşam hakkını verip alıyosun vs
çetrefilli konular yanii
bizim topik hamişler ordusu dolu sarmaz pek

aman ya evi topla onu yıka buna yıka derken hem yoruldum hemde bu bir kaç günden beri yagan yagmur ve serin havanın etkisi ile grip olacak gibiyim... sabah kahvaltısından sonra duş aldım kendime gelirim diye yatış o yatış yataga yapışmışım resmen...şimdi markete gidecez güüya eşimi bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…