şeker senin regl döngün kaç gün?
28 üzerinden mi hesaplıyosun bat ı
ama sanki senin son zamanlarda 3-5-7 gün hep gecikiyo gibi
son 3 ayda fln tarihlere göre say bakalım kaç günde olmuşsun
eğer 3 defadır 32 flnsa ona göre bat belirle
canım kaçmak değilde gece yemek yiyince zayıflayamıcağımı düşündüm ama senin için sevindim elbiselerinin içine rahatça sığıyorsundur bende eski kıyafetlerimin olmamasından bunaldım ama ramazandan sonra sabah yürüyüşlerine başlıcam benimki hareketsizlikden böyle oldu ne testi canım hormonlarınamı baktırıyorsun............
Canım bi kaç ay önce ilk defa 8 gün gecikmişti ilk kan testimi vermiştim o zaman.Normalde saat gibidir hiç şaşmaz.Sonra tekrar düzeldi.Adet döngüm 28 günde bir. Bu ay yine gecikti hayatımda 2. defa oluyor . Böyle giderse doktora kırmızılar içinde gidicem galiba.Nasıl muayene olacak bilmiyorum.Hayırlısı
Canım bi kaç ay önce ilk defa 8 gün gecikmişti ilk kan testimi vermiştim o zaman.Normalde saat gibidir hiç şaşmaz.Sonra tekrar düzeldi.Adet döngüm 28 günde bir. Bu ay yine gecikti hayatımda 2. defa oluyor . Böyle giderse doktora kırmızılar içinde gidicem galiba.Nasıl muayene olacak bilmiyorum.Hayırlısı
dr ayarlar onu bi şekilde de niye gecikiyo ki. stres mi yapıyosun rahat bırak kanasın
kızlar adetime 6 gün var predictor aldım test. yapsam çıkar mı sizce???
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
topiğe tünaydın bana günaydınyine geç kalktım kahvaltı felan anca oldu... bakmadan geçemedim buraya...champ yeni evinde yeni yaşamında mutluluklar canım... kayın odun olmasa daha iyi olurdu ama neyse...
bebik şeker yüklemesini nasıl yaptı acaba sonuç iyidir umarım...
benim de salı detaylı usg var umarım herşey yolundadır...
vahşihatun günaydın canım nasılsın?
canım kanda baktırsana bir... ben idrara hiiiiiç güvenmiyorum... kanda 38çıkmıştı benim ertesi gün sabah ilk idrarımla bakmıştım ikinci çizgi 15 dk sonra ve silik çıkmıştı... ben de meraklandım valla şimdi...
kızlar adetime 6 gün var predictor aldım test. yapsam çıkar mı sizce???
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ben idrara güvenmediğim için bekledim bakalım ne zaman sonuç verecek diye yoksa dikkate almazdım... benim en büyük belirtim göğüs uçlarım çıkmıştı ve acıyordu sonra akıntım başlamıştı adet günümde... mide bulantım 8. haftada başladı ama ne başlamak 14. haftada azalmıştı... adetten öncede azar azar bulanıyordu ama çok değil... hamileyken nasıl öğürdüm apartman inlaemiş komşular öyle öğrendilerGünaydın canım :))) ben de geç uyandım.Topik hala uyuyo anlaşılan en erkenci biziz:))))
Ya geçen seferde 8 gün geçmişti. Umutlanmıştım kan testi negatif çıkmıştı.Bizim burda hastanede yok kan testi için 1.5 saat yol gittik geldikBide hiçbir belirtiside yok ya kalsın bakalım. 15 dk sonra mı çıktı yuh
Ben 2 dk bekledim çöpe attım :))
ben idrara güvenmediğim için bekledim bakalım ne zaman sonuç verecek diye yoksa dikkate almazdım... benim en büyük belirtim göğüs uçlarım çıkmıştı ve acıyordu sonra akıntım başlamıştı adet günümde... mide bulantım 8. haftada başladı ama ne başlamak 14. haftada azalmıştı... adetten öncede azar azar bulanıyordu ama çok değil... hamileyken nasıl öğürdüm apartman inlaemiş komşular öyle öğrendiler
merhaba hanımlar herkese iyi haftasonları...
nasılsınız?
dün bi arkadaşımla konuştum da henüz 25 günlük evli 2 haftalık hamile...
şok oldum maşallah da millet nasıl tutturuyoo anlamış diilim
Haha şaka gibi demi :)) Benim 2 arkadaşım ilk geceden hamile kaldılar.Bende 2 yıl korundum sıkı sıkı sanki hemen hamile kalacakmışım gibi
topiğe tünaydın bana günaydınyine geç kalktım kahvaltı felan anca oldu... bakmadan geçemedim buraya...champ yeni evinde yeni yaşamında mutluluklar canım... kayın odun olmasa daha iyi olurdu ama neyse...
bebik şeker yüklemesini nasıl yaptı acaba sonuç iyidir umarım...
benim de salı detaylı usg var umarım herşey yolundadır...
vahşihatun günaydın canım nasılsın?
Bize de biri şaka yapsın nolurrrrrrevet ya şaka gibi bize de bi şaka olsa ne iyi olar :)
he he sıkı sıkı korunduk sanki 1 damla gitse bebe olucaktı ahhhh ahhh
Maşallahmerhaba canım, beni merak etmişsin sağol.
sonucum iyi çıktı şükür; sonuç 79 çıktı..
istediğimi yiyebilirim, aldığım kilo tatildeki rahatlığım ve oburluğumdanmış..
eline ayağına sağlıkafiyet olsun
biz de sonuç almaya gitcez birazdan, testleri tekrarlamıştık aynı sonuçlar çıkmış
oy aman amaan
merhaba canım, beni merak etmişsin sağol.
sonucum iyi çıktı şükür; sonuç 79 çıktı..
istediğimi yiyebilirim, aldığım kilo tatildeki rahatlığım ve oburluğumdanmış..
saol canım
sana da gecmiş olsun.. sonuclara göre ne tür bir tedavi veya öneri uygulayacaklar merakla bekliyorum ( yanlış degilsem tüp bebek tedavisinde pahalı olan yöntemler uygulanabilir demişti zaten doktorun.ama senin bir şekilde döl tutuyor ama durmuyor bunu nasıl halledecekler..yumurta ve sipermen secimi acaba fayda saglar mı ? vs.sv.vs. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?